Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Kisstanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Orkun Çatal
    Bilgi Teknolojileri
     Yamaha Fz6 Fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    hiç bir şey olmayacak 1-2-3-4-5 bende (rr-125e) toplasan 2 dakika falan 600rr kullandım arkadaşın 1-2-3 üzerine çıkmama gerek kalmadı.. :D

huysuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atakan Birtek
    Uzman Yardımcısı
     Kanuni Caracal 200
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Söylediklerine göre rodaj'dan sonra biraz daha açılacağı tabi bunu rodajdan sonra göreceğiz. Eğer bir değişiklik olmazsa arka dişliyi büyütmeyi düşünüyorum. Polat beylede konuşmuştum oda aynı şeyleri söyledi rodaja kadar hiç dokunma ondan sonra düşünürüz.
    Live to Ride, Ride to Live

Kisstanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Orkun Çatal
    Bilgi Teknolojileri
     Yamaha Fz6 Fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Genelde hep aynı şey söylenir ve düşünülür ama bence hiç elleme çıkacak her sorunu ona bağlamısınlar...

Airbrush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğit koç
    öğrenci
     YOK
     istanbul-ümraniye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı X__utku__X Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    airbrush dostum 1 de 40ı nasıl yaptın yav benimki taş çatlasın 30 yapıyor.benim motordamı bi terslik var acaba.
    motoru cok agresif kullanan bi abiden ögrendım kullanmayı.baya bagırtıyodu o ,yaklasık 40tır tabi:mrgreen: tutulmayın hemen

jashuaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veysel TÜRKER
    ithalat
     RR DD250
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    atakan bu değişiklikleri yapmadan önce sana bi iki soru sormak istiyorum.
    bu ilk motorunmu?
    ne kadar kullanmayı düşünüyosun??

bunları neden soruyorum. motoru ilk aldığında herkes bu şekilde değişiklikler bi takım modifiyeler düşünüyor. o an için motor insana çok iyi geliyor. ama biraz bindikten sonra yol yaptıktan sonra motor insanı tatmin etmemeye başlayabiliyor özellikle uzun yolda. tabi bu tatminsizlik süresi kişiden kişiye değişebiliyo. demeye çalıştığım şey şu eğer bu ilk motorunsa ve daha yeni kullanmaya başladıysan biraz bekle derim. yani bugün motora ciddi bi masraf yapıp 2 gün sonra motordan soğursan boş yere masraf yapmış olursun. çünkü bu tarz motorları genelde geçiş motorlarıdır ve insan ilk acemiliğini ve hevesini üstünden atmak için kullanır. bunlar benim nacizane fikirlerim tabi keyif senin keyfin en doğrusuna sen karar verirsin.
    Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:

Atakan Birtek
    Uzman Yardımcısı
     Kanuni Caracal 200
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Jashuaa, evet ilk motorum, dediğine katılıyorum hemen sıkılacağım makinaya yatırım yapmak pek mantıklı değil. Ama sorun şuki bu yaptıracakalrım çok büyük bir masraf tutmayacaktır, eğer düşündüğümden yüksek bir fiyat çıkarsa tabiki yaptırmayacağım, dediğin gibi..

2ncisi bu motoru satmayı hiç düşünmüyorum, yani sıkılsam dahi, ki sıkılmayla motor değiştircek kadar zengin değilim, ihtiyaçlarımı karşılamadığında da satmam sebep olarak eşim, oda 2teker hastası ve şimdiden başımın etini yiyor banada öğret diye.

Yavaş yavaş onada aşıladık rüzgar aşkını artık hayatta sattırmaz bana :D

Ben değiştirdiğimde bu makinayı kesin o kullanır..

ekselans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gökhan mangaoğlu
    ticaret
     regal raptor 2007ve gv650aquila
     pendik
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    egsoz için sana benim yaptığımı anlatyım.önce paslanmaz satan bi hurdacıya gidicen 2 adet 90mm çapında 3 mm kalınlığında 600mm boyunda paslanmaz boru kestiricen 316 kalite paslanmaz boru olacakkipolisaj yaptığında ışıl ışıl parlayacak.2 tane 90mm den 1/4 e armut rediksiyon alacan.rediksiyonu argon kaynağı yapan yere kaynatacan.sonra polisaj yaptırıcann sonrada aynı kaynakçıya gidipeksoz borusuna kaynattırıcan.
    şimdimalzemeleri nerden alıcan konusuna gelelim bunların hepsini tuzlada bulabilirsin.karşıda oturuyosan ikitelli org sanayi olur.bu yapacakların 1 günde olur.maliyet 200 ügeçmez .asıl sesini duydunmu 500 de olsa yapardım diyecen.yanlız bi sorun var sabah evden caddeye kadar motorunu kucağında taşıyosun ne kadar araba varsa alrmı ötüyo komşular yeterrrr diye bağrıyo.bide uzun yolda çekilmiyo.ama caddelerde fena sesoluyo.ben burdayım diyosun trafikte rahat oluyo herkez kaçıyo bu ses de ne ,kne geçiyo diye korkuyolar.küçükyalı alt geçitinde bi gaz açtım önmdekiadam yaşlıymış tüneldede dayanılmıyo tabi adam stp ettirdi arabayı.biraz küfür ediyolar.ama mükemmel zevkli oluyo.

Airbrush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğit koç
    öğrenci
     YOK
     istanbul-ümraniye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ekselans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    egsoz için sana benim yaptığımı anlatyım.önce paslanmaz satan bi hurdacıya gidicen 2 adet 90mm çapında 3 mm kalınlığında 600mm boyunda paslanmaz boru kestiricen 316 kalite paslanmaz boru olacakkipolisaj yaptığında ışıl ışıl parlayacak.2 tane 90mm den 1/4 e armut rediksiyon alacan.rediksiyonu argon kaynağı yapan yere kaynatacan.sonra polisaj yaptırıcann sonrada aynı kaynakçıya gidipeksoz borusuna kaynattırıcan.
    şimdimalzemeleri nerden alıcan konusuna gelelim bunların hepsini tuzlada bulabilirsin.karşıda oturuyosan ikitelli org sanayi olur.bu yapacakların 1 günde olur.maliyet 200 ügeçmez .asıl sesini duydunmu 500 de olsa yapardım diyecen.yanlız bi sorun var sabah evden caddeye kadar motorunu kucağında taşıyosun ne kadar araba varsa alrmı ötüyo komşular yeterrrr diye bağrıyo.bide uzun yolda çekilmiyo.ama caddelerde fena sesoluyo.ben burdayım diyosun trafikte rahat oluyo herkez kaçıyo bu ses de ne ,kne geçiyo diye korkuyolar.küçükyalı alt geçitinde bi gaz açtım önmdekiadam yaşlıymış tüneldede dayanılmıyo tabi adam stp ettirdi arabayı.biraz küfür ediyolar.ama mükemmel zevkli oluyo.
    motosikletın egsozuyla oynayıp abartı sesler cıkarmak cok da zevklı degıl bence,önce ben rahatsız olurum üstüne.ama tabii zevk meselesı..

Atakan Birtek
    Uzman Yardımcısı
     Kanuni Caracal 200
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ekselans abartı ses istemiyorum sadece bunun görüntüsünü beğenmiyorum. Acaba yaptırdığın egsozun fotosu varmı? veya motorun koyarsan 1 fikrim oluşsun.

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    bence hiçbirşeyine dokunma çünkü 2 ay sonra değiştirmek isteyeceksin dostum beni dinle...

eğer bişey yapmak istiyorsan git 600cc üstü bir eski püskü birşey al ve ne yapacaksan onda yap uğraşmana değmez
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)