Eveet bugün şanzıman açıldı ve içim öyle bi rahatladıki anlatamam.Sadece 5. vites dişlisinde çok küçük bi parça kırılmış ve dişliye takıldığından şanzımanı kitlemiş.Eğer sıkışmayıp düşseydi yola devam edecekmişim.Usta bu şekilde bile toplasam fazla sorun yaşamazsın dedi.Bugün 5. vites dişlisi.Komple conta takımı metal üst kapak contası dahil ve benim vites çıkış keçesinden yağ damlıyodu oda dahil toplam 45.59 ytl lik sparişi tüm türkiyeye yedek parça dağıtan bi mağazadan siparişi verdim.Bakalım uyacakmı.3-4 güna anlarız.Ben sadece contalardan biraz şüpheleniyorum ama oda uyar büyük ihtimal.uymazsa babam halletcek onu.25 senelik usta onuda o halletsin demi.Ali ustayla görüştüm conta takımı 50ytl silindir metal conta hariç.keçe takımıda 30ytl.Dişliyi hiç sormadım.Ama ben hepsini 46 ytl ye getirttiriyorum.Dişlinin uyacağına eminim contada sorun deyil.Bir şanzıman toplamayada 650 ytl vermeyi düşünen abilerimde komple şanzıman+conta takımını mondial yedek parça dağıtıcısından en uygun fiyata 240 ytl ye getirte bilir.3-4 gün sonra uyup uymadığını buraya yazarım.İlgilenen herkeze tekrardan teşekkürler.Hayırlı akşamlar.

Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)

) için toplam 90 ytl para ödemiştim.ve yanlış hatırlamıyorsam conta takımının maliyeti 10 ytl idi-40 zincir-30 manifolt takımı-10 da benzin musluğu...rakamlar bukadar değiştimi yani...emre ltd den fiyat aldınmı? geçen bir arkadaşta depo-gidon-ve sinyal seti için toplam 350 civarı bi para ile emre ltd den sipariş verdiğini yazmıştı ki..aynı parçalara izmirde 650 ytl fiyat vermişler kendisine...