| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR DD250E-9
bursa
A Rh (+)Seda kardeşim hayırlı uğurlu olsun ehliyetin.
Haftaya çarşamba Saklı vadide pastanı yeriz artık herhalde?
sen anladın dimiii.
Honda CBF 150 ADVENTURE :)
İstanbul
0 Rh (+)
anlamaz mıyım ali babam..
pasta motor alınca.. ehliyete çay yetmez mi ki..![]()
arkadaşlar ali baba ' ya ben önermiştim sitemizi.. regalle ilgili bazı sıkıntıları oluyor, önerileriniz olur diye.. haberlerini alıyorum gerçi yardımlarınız oluyormuş.. işte samimi arkadaşlık bu.. yüzümü yere eğdirmediniz.. saolun varolun..![]()
![]()
REGAL RAPTOR 250 CC
Manisa
B Rh (+)hayırlı olsun
BIR EGSOZUN SESI BIN EGSOZUN TADI VAR YOLUNUZ VE FARINIZ ACIK OLSUN ....
TLGYLDZ-REGAL RAPTOR
MANISA-KIRKAĞAÇ
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)yahu ilginçtir polisler bu işi çözmüş geçen yolda 6 motor var birside benim bana geç dediler 5 çevirdiler bende kıllık olsun diye durdun ilginç olan şu 5 kişide ehliyet yoktu bagladılar
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)seda kardeşim hiç sağa sola bakma madem koydun kafaya cbf150 şu sayfayı incele burda bi tane gönlüne göre bulursun....
http://www.sahibinden.com/search.php...search_text%5D=
kıyafet konusuada gelince ara tümoparsandan emreyi sana ve aldığın motora göre ver ölçülerini göndersin sana istediğin kılık kıyafeti hatırlarsan fuarda bizim hanımlara kask koruma vs.vs.yi hep onların standından almıştık. birde bizim siteden cinyur mehmet yani özdikmenler ver bide onu ara derim
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
İstanbul
0 Rh (+)
çok teşekkürler aslanburçlu komutanım..
uğraşmışsınız bursa linki vermişsiniz.. lakin istanbulda daha çok seçenek var gibi..
kıyafet olayını da inceliyorum..
sizin de motorunuz hayırlı olsun bu arada.. ama yine de o havalı regali nasıl bıraktınız şaşırdım.. çok yakışıyordu size.. selamlar..![]()
İstanbul
0 Rh (+)hakkı özboyacı ya çok teşekkürler.. kesinlikle dikkate alacağım önerilerinizi..![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)