Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3

Sonunda bende dağıttım :)

Evet arkadaşlar 35 bin km ye dayanmış olan ve sizler tarafından arıza yapmayan ve okunmuş motor ilan edilen motorum gözünüze geldi ve dağıttı kendini şanzıman kısmından :mrgreen: gecenin bir saati istanbulun bir ucunda telefonum çaldı ve telefonu açmak için durarak motoru stop ettim, telefon konuşması bitince marşa bastım vitesi 1 e takmak için pedala bastım ama sanki kaynaklanmış gibi sabit bir şekilde kalmıştı, ne yukarı ne aşağı bir hareketle şanzıman 4. viteste takılı kaldı, birazcık söylenip bolca sevap işledikten sonra bindim motora ve 4. vitesle kalktım ince ince, ve ayağımı yere koymadan eve kadar geldim, evin önünde durduğumda wayyy beee olmuşum ben dedim :mrgreen: ertesi gün operatör doctor ali demirstone u aradım ve bilgi verdim oda al gel motoru dedi, bende tekrar motora binerek öğlen trafiğinde sadece 4. vitesle fatihten dikilitaşa gittim, motoru ali ustaya teslim ederken ali abi ne olur beni az sev dedim oda bana biraz narkoz vererek gönderdi, neticede yapılan tetkiklerden 4. vitesin kırık olduğu çıktı ilginç bir şekilde, önce tek vites değişimine karar vermiştik ama 2 ayrı dişlide karıncalanma olduğunu gördük, sonuç itibari ile şanzıman nakline karar verdik, hazır motor açılmışken bilyası yağı contası suyu tuzu filtresi bujisi hepsi değiştirildi. yapılan tüm müdahaleler sonucunda ali demirstone beni 700 liralık sevdi :( önce gözüme çok geldi ama 3 seneye yakın bindiğim ve sadece bu sorunu başıma açan motorum bana aslında çok büyük karlar sağladı, kendime bu şekilde züğürt tesellisi yaparak avundum işte :mrgreen: uzun lafın kısası böyle işte arkadaşlar.

Son olarak söylemek istediğim, regale binen herkesin şanzımanı tehlike altında, kullanılan metal adi olduğundan zamanla karıncalanma yapıyor ve demir yorgunluğundan birgün kendini dağıtıveriyor, bu süre sizin kullanış tarzınız ve bakımlarınıza gösterdiğiniz özen doğrultusunda değişiyor tabiki.

Ha bide benim motora kem gözle bakan arkadaşlara bi maşşallahlarını esirgediği için kına aldım hemide hint kınası, yanında kullanım klavuzuda vaaaa
    hepinizi çok öpüyoruö ve seviyorum arkadaşlar...
    Konu Tayfun tarafından (06.March.2009 Saat 19:27 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)