Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3

Sonunda bende dağıttım :)

Evet arkadaşlar 35 bin km ye dayanmış olan ve sizler tarafından arıza yapmayan ve okunmuş motor ilan edilen motorum gözünüze geldi ve dağıttı kendini şanzıman kısmından :mrgreen: gecenin bir saati istanbulun bir ucunda telefonum çaldı ve telefonu açmak için durarak motoru stop ettim, telefon konuşması bitince marşa bastım vitesi 1 e takmak için pedala bastım ama sanki kaynaklanmış gibi sabit bir şekilde kalmıştı, ne yukarı ne aşağı bir hareketle şanzıman 4. viteste takılı kaldı, birazcık söylenip bolca sevap işledikten sonra bindim motora ve 4. vitesle kalktım ince ince, ve ayağımı yere koymadan eve kadar geldim, evin önünde durduğumda wayyy beee olmuşum ben dedim :mrgreen: ertesi gün operatör doctor ali demirstone u aradım ve bilgi verdim oda al gel motoru dedi, bende tekrar motora binerek öğlen trafiğinde sadece 4. vitesle fatihten dikilitaşa gittim, motoru ali ustaya teslim ederken ali abi ne olur beni az sev dedim oda bana biraz narkoz vererek gönderdi, neticede yapılan tetkiklerden 4. vitesin kırık olduğu çıktı ilginç bir şekilde, önce tek vites değişimine karar vermiştik ama 2 ayrı dişlide karıncalanma olduğunu gördük, sonuç itibari ile şanzıman nakline karar verdik, hazır motor açılmışken bilyası yağı contası suyu tuzu filtresi bujisi hepsi değiştirildi. yapılan tüm müdahaleler sonucunda ali demirstone beni 700 liralık sevdi :( önce gözüme çok geldi ama 3 seneye yakın bindiğim ve sadece bu sorunu başıma açan motorum bana aslında çok büyük karlar sağladı, kendime bu şekilde züğürt tesellisi yaparak avundum işte :mrgreen: uzun lafın kısası böyle işte arkadaşlar.

Son olarak söylemek istediğim, regale binen herkesin şanzımanı tehlike altında, kullanılan metal adi olduğundan zamanla karıncalanma yapıyor ve demir yorgunluğundan birgün kendini dağıtıveriyor, bu süre sizin kullanış tarzınız ve bakımlarınıza gösterdiğiniz özen doğrultusunda değişiyor tabiki.

Ha bide benim motora kem gözle bakan arkadaşlara bi maşşallahlarını esirgediği için kına aldım hemide hint kınası, yanında kullanım klavuzuda vaaaa
    hepinizi çok öpüyoruö ve seviyorum arkadaşlar...
    Konu Tayfun tarafından (06.March.2009 Saat 19:27 ) değiştirilmiştir.

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    vay çömezim vay ne lan bu 3000 e koca motoru satamıyoz bi şanzuman ve vs.i 700 ha .....................

valla tayfuncum geçmiş olsun canına gelmemiş ya boş ver .....
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

kayar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    geçmiş olsun bu motor kulanan herkez aynı arıza ile karşılaşacak yinede sanslısın 36 bin yapmışın benimkisi 15 gün önce masura bilyayı dagıttı dişlilerde kırık olmadıgı halde az bi karıncalanma görmüştüm ali ustaya hepsini değiştirdittim komple bilya lar depriyaj dişliler ana miller eksantirik inşallah bişzimkiside 36 yapar diyelim

spydx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bülent Kahraman
    Mimarlık
     Kawasaki Zephyr 1100cc
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    geçmiş olsun tayfunum bu kronik rahatsızlıktan herkes nasibini bi türlü alacak bu aletlerin şanzıman bölümü kötü......
    eski emektar ........34 BH 1032 RR.....
    yeni emektar........34 EBH 31 KWSK.....

RoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat gökoğlu
    İşsiz
     A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
     Sinop
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    gecmiş olsun tayfun abi :D:D:D
    Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
    Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
    Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
    Galiba
    Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
    Her Bahar Gitmek İsterim
    Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
    İstemekte GÜZEL Değilmi....

X__utku__X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Utku Şahin
    Gümrük Müşavir Yardımcısı
     Cbf150
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abi çok geçmiş olsun.Aramıza hoşgeldin..kayar2 hocam sanada geçmiş olsun inşallah nice 36 binler yaparsın.Regalciler 2 ye ayrılır şanzıman dağıtmış ve dağıtacak olanlar.
    Konu X__utku__X tarafından (06.March.2009 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir.

gidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gülçin idikurt
    Anasınıfı Öğretmeni
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    3
    çok Geçmiş Olsun Allah Beterinden Korusun Tayfun
    İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
    Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın

Eileithyia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berna Karaca
    Mimar
     REGAL RAPTOR 250-E 9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bi arıza bu kadar akıcı ve keyifli anlatılabilir. Geçmiş olsun, demekki ben daha şanzımanı dağıtacak olanlar kısmındayım. Benimde disk misk paslanmış resmen bugün aküsünü değiştirdim, viteslere bakmak aklıma gelmedi kesin onlarda paslanmıştır :( çok geçmiş olsun.
    Find yourself

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay çömezim vay ne lan bu 3000 e koca motoru satamıyoz bi şanzuman ve vs.i 700 ha .....................

valla tayfuncum geçmiş olsun canına gelmemiş ya boş ver .....
    Valla öyle kumandanım, motoru parça parça satmak gerekiyor, toptan satınca 3 milyar parçalayıp satınca 10 milyar ediyor

Alıntı kayar2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun bu motor kulanan herkez aynı arıza ile karşılaşacak yinede sanslısın 36 bin yapmışın benimkisi 15 gün önce masura bilyayı dagıttı dişlilerde kırık olmadıgı halde az bi karıncalanma görmüştüm ali ustaya hepsini değiştirdittim komple bilya lar depriyaj dişliler ana miller eksantirik inşallah bişzimkiside 36 yapar diyelim
    Şanzıman kırma olayı kesin sonuç gibi birşey abi, valla ben motoru ilk olarak şimdi açtırdım ve herşeyi değişti, bi 40 bin daha giderim ben bununla artık

Alıntı Spydx(unicorn) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun tayfunum bu kronik rahatsızlıktan herkes nasibini bi türlü alacak bu aletlerin şanzıman bölümü kötü......
    Şanzıman kırma olayı çok tehlikeli birşey aslında, hangi hızda giderken kırıldığından nerde kırıldığını kadar (uzun yolda herangi bir dağ başı gibi) karın ağrısı bir konu malesef.

Alıntı RoS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecmiş olsun tayfun abi :D:D:D
    Sağolasın genç kardeşim...

Alıntı X__utku__X Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi çok geçmiş olsun.Aramıza hoşgeldin..kayar2 hocam sanada geçmiş olsun inşallah nice 36 binler yaparsın.Regalciler 2 ye ayrılır şanzıman dağıtmış ve dağıtacak olanlar.
    Sağolasın utkucum, şansızamn konusundaki tespitin gerçekten çok doğru, allah kimsenin şanzımanına zeval vermesin inşallah.

Alıntı gidikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok Geçmiş Olsun Allah Beterinden Korusun Tayfun
    Sağolasın fırst lady cim hepimizi korusun inşallah, ufaklığı benim için bir kere öpün daha sevmek nasip olmadı çünki :(

Alıntı Eileithyia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi arıza bu kadar akıcı ve keyifli anlatılabilir. Geçmiş olsun, demekki ben daha şanzımanı dağıtacak olanlar kısmındayım. Benimde disk misk paslanmış resmen bugün aküsünü değiştirdim, viteslere bakmak aklıma gelmedi kesin onlarda paslanmıştır :( çok geçmiş olsun.
    Napalım be bernacım tecavüz kaçınılmazsa misali yapıyoruz işte :mrgreen: dur bakalım hemen öyle şanzımanı dağıtmaya hevesli olma, ama motora binmezde yatırırsan hep motor olduğu yerde dağılacak benden söylemesi, işleyen demil ışıldar derler, frene basılı tutup 500 metre gittinmi diskteki paslar silinir merak etme

Uzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Geçmiş olsun. Bence o kadar kilometreye bu kadarlık bir masraf az bile. Umarım kazasız belasız hasarsız sürüşler yaşarsın bundan sonra da
    .

[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)