çok Geçmiş Olsun Allah Beterinden Korusun Tayfun
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
İstanbul
0 Rh (+)çok Geçmiş Olsun Allah Beterinden Korusun Tayfun
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
REGAL RAPTOR 250-E 9B
İstanbul
B Rh (+)Bi arıza bu kadar akıcı ve keyifli anlatılabilir. Geçmiş olsun, demekki ben daha şanzımanı dağıtacak olanlar kısmındayım. Benimde disk misk paslanmış resmen bugün aküsünü değiştirdim, viteslere bakmak aklıma gelmedi kesin onlarda paslanmıştır :( çok geçmiş olsun.
Find yourself
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Valla öyle kumandanım, motoru parça parça satmak gerekiyor, toptan satınca 3 milyar parçalayıp satınca 10 milyar ediyor
Şanzıman kırma olayı kesin sonuç gibi birşey abi, valla ben motoru ilk olarak şimdi açtırdım ve herşeyi değişti, bi 40 bin daha giderim ben bununla artık
Şanzıman kırma olayı çok tehlikeli birşey aslında, hangi hızda giderken kırıldığından nerde kırıldığını kadar (uzun yolda herangi bir dağ başı gibi) karın ağrısı bir konu malesef.
Sağolasın genç kardeşim...
Sağolasın utkucum, şansızamn konusundaki tespitin gerçekten çok doğru, allah kimsenin şanzımanına zeval vermesin inşallah.
Sağolasın fırst lady cim hepimizi korusun inşallah, ufaklığı benim için bir kere öpün daha sevmek nasip olmadı çünki :(
Napalım be bernacım tecavüz kaçınılmazsa misali yapıyoruz işte :mrgreen: dur bakalım hemen öyle şanzımanı dağıtmaya hevesli olma, ama motora binmezde yatırırsan hep motor olduğu yerde dağılacak benden söylemesi, işleyen demil ışıldar derler, frene basılı tutup 500 metre gittinmi diskteki paslar silinir merak etme![]()
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Geçmiş olsun Tayfun'cum. Allah başına gelmeyenleri bu tür aksiliklerden saklasın diyelim...
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Doğru diyon ali abim, balıkesirde düşmeyince ben senin kötü olduğunu anlamıştım zate :mrgreen: çok sağol abim öptüm kocaman ve özledim valla sohpetini.
Valla önce zor geldi ama ses etmedim sonra, kronik şanzıman problemi olmasa regal japon olma yolunda gider :mrgreen:
Çok sağol fatihçim, sen bu işlerin adamısın aman şanzımanına iyi bak
Amin aytaççım, en kötü olayımız böyle olsun, candan gideceğine maldan gitsin, keyfimiz biraz kaçar ama düzelir gene sonunda. Özledik senide yiğidim, gün ola harman olada zorkundan beraber inmek nasip ola inşallah, babana selamlarımı ilet tavla hezimetini unutmadadım valla, valideyede selam söyle ve ellerinden öp benim için, yaptığı leziz yemeklerin tadı hala damağımda çünki.![]()
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)
Yaz gelsin bi bakalım hele, yolumuz tekrardan düşer belki osmaniye tarafına ve bu sefer beraber ineriz aşağıya, beraber çıktık yaylaya ama inmek nasip olmadı. Yanlız ben gerçekten deliyim ya, pkk nın kol gezdiği dağda göğsümde türk bayrağı sırtımda türkiye yazısı dağ yolundan 15 km aşağıya indim, şimdi düşünüyorumda tüylerim ürperiyor ama tekrar olsa tekrar yaparımmmmm![]()
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)kardeşim geçmiş olsun.sen şimdi o 700 tl'lik sevgiden 70.000 km çıkarırsın gibi geliyo :mrgreen: bana biliyosun hep derim senin kız yanlış gelmiş o ingiltereye gideceklerden karışmış yanlışlıkla gelmiş diye maaşallah hiç arızalanmadan 35.000 gördün bu bakımdan sonra ben düşünemiyorum bileyapacağın km'yi.
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)