Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

gidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gülçin idikurt
    Anasınıfı Öğretmeni
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    3
    çok Geçmiş Olsun Allah Beterinden Korusun Tayfun
    İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
    Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın

Eileithyia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berna Karaca
    Mimar
     REGAL RAPTOR 250-E 9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bi arıza bu kadar akıcı ve keyifli anlatılabilir. Geçmiş olsun, demekki ben daha şanzımanı dağıtacak olanlar kısmındayım. Benimde disk misk paslanmış resmen bugün aküsünü değiştirdim, viteslere bakmak aklıma gelmedi kesin onlarda paslanmıştır :( çok geçmiş olsun.
    Find yourself

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay çömezim vay ne lan bu 3000 e koca motoru satamıyoz bi şanzuman ve vs.i 700 ha .....................

valla tayfuncum geçmiş olsun canına gelmemiş ya boş ver .....
    Valla öyle kumandanım, motoru parça parça satmak gerekiyor, toptan satınca 3 milyar parçalayıp satınca 10 milyar ediyor

Alıntı kayar2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun bu motor kulanan herkez aynı arıza ile karşılaşacak yinede sanslısın 36 bin yapmışın benimkisi 15 gün önce masura bilyayı dagıttı dişlilerde kırık olmadıgı halde az bi karıncalanma görmüştüm ali ustaya hepsini değiştirdittim komple bilya lar depriyaj dişliler ana miller eksantirik inşallah bişzimkiside 36 yapar diyelim
    Şanzıman kırma olayı kesin sonuç gibi birşey abi, valla ben motoru ilk olarak şimdi açtırdım ve herşeyi değişti, bi 40 bin daha giderim ben bununla artık

Alıntı Spydx(unicorn) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun tayfunum bu kronik rahatsızlıktan herkes nasibini bi türlü alacak bu aletlerin şanzıman bölümü kötü......
    Şanzıman kırma olayı çok tehlikeli birşey aslında, hangi hızda giderken kırıldığından nerde kırıldığını kadar (uzun yolda herangi bir dağ başı gibi) karın ağrısı bir konu malesef.

Alıntı RoS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecmiş olsun tayfun abi :D:D:D
    Sağolasın genç kardeşim...

Alıntı X__utku__X Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi çok geçmiş olsun.Aramıza hoşgeldin..kayar2 hocam sanada geçmiş olsun inşallah nice 36 binler yaparsın.Regalciler 2 ye ayrılır şanzıman dağıtmış ve dağıtacak olanlar.
    Sağolasın utkucum, şansızamn konusundaki tespitin gerçekten çok doğru, allah kimsenin şanzımanına zeval vermesin inşallah.

Alıntı gidikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok Geçmiş Olsun Allah Beterinden Korusun Tayfun
    Sağolasın fırst lady cim hepimizi korusun inşallah, ufaklığı benim için bir kere öpün daha sevmek nasip olmadı çünki :(

Alıntı Eileithyia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi arıza bu kadar akıcı ve keyifli anlatılabilir. Geçmiş olsun, demekki ben daha şanzımanı dağıtacak olanlar kısmındayım. Benimde disk misk paslanmış resmen bugün aküsünü değiştirdim, viteslere bakmak aklıma gelmedi kesin onlarda paslanmıştır :( çok geçmiş olsun.
    Napalım be bernacım tecavüz kaçınılmazsa misali yapıyoruz işte :mrgreen: dur bakalım hemen öyle şanzımanı dağıtmaya hevesli olma, ama motora binmezde yatırırsan hep motor olduğu yerde dağılacak benden söylemesi, işleyen demil ışıldar derler, frene basılı tutup 500 metre gittinmi diskteki paslar silinir merak etme

Uzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Geçmiş olsun. Bence o kadar kilometreye bu kadarlık bir masraf az bile. Umarım kazasız belasız hasarsız sürüşler yaşarsın bundan sonra da
    .

[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Uzay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Bence o kadar kilometreye bu kadarlık bir masraf az bile. Umarım kazasız belasız hasarsız sürüşler yaşarsın bundan sonra da

Sağolasın uzaycım, bazı problemleri ne kadar dikkat etsende önleyemiyorsun malesef, 1 sene daha regale bineceğim sanırım, ondan sonrasına allah büyük...

matemmatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

R. Aytaç İZGÖRDÜ
    matematik öğretmeni
     RR DD250 E9
     şanlıurfa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Geçmiş olsun Tayfun'cum. Allah başına gelmeyenleri bu tür aksiliklerden saklasın diyelim...

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı bozkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kötülere bişi olmaz.''Yaşasın kötüler.''
    Senin canın sağolsun kardeşim.Kendine iyi bak.
    Kazasız sürüşler.
    Sağlıcakla kal.
    Doğru diyon ali abim, balıkesirde düşmeyince ben senin kötü olduğunu anlamıştım zate :mrgreen: çok sağol abim öptüm kocaman ve özledim valla sohpetini.

Alıntı RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tayfun kardeşim, volkan ve bülent kardeşlerime katılıyorum. 700 tl ye sıfır moto aldın. hangi japon 35 ooo yapacakta 700 tl ye servisten çıkacak şaşarım.
    Valla önce zor geldi ama ses etmedim sonra, kronik şanzıman problemi olmasa regal japon olma yolunda gider :mrgreen:

Alıntı foreman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tayfun'um gecmıs olsun...
    nıce 35.000 km lere...
    Çok sağol fatihçim, sen bu işlerin adamısın aman şanzımanına iyi bak

Alıntı matemmatik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Tayfun'cum. Allah başına gelmeyenleri bu tür aksiliklerden saklasın diyelim...
    Amin aytaççım, en kötü olayımız böyle olsun, candan gideceğine maldan gitsin, keyfimiz biraz kaçar ama düzelir gene sonunda. Özledik senide yiğidim, gün ola harman olada zorkundan beraber inmek nasip ola inşallah, babana selamlarımı ilet tavla hezimetini unutmadadım valla, valideyede selam söyle ve ellerinden öp benim için, yaptığı leziz yemeklerin tadı hala damağımda çünki.

matemmatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

R. Aytaç İZGÖRDÜ
    matematik öğretmeni
     RR DD250 E9
     şanlıurfa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amin aytaççım, en kötü olayımız böyle olsun, candan gideceğine maldan gitsin, keyfimiz biraz kaçar ama düzelir gene sonunda. Özledik senide yiğidim, gün ola harman olada zorkundan beraber inmek nasip ola inşallah, babana selamlarımı ilet tavla hezimetini unutmadadım valla, valideyede selam söyle ve ellerinden öp benim için, yaptığı leziz yemeklerin tadı hala damağımda çünki.
    Kardeşim bu yıl yine zorkun yaylasına çıkacağım. Hatta tatil yapmayı düşünmüyorum. Tüm yaz ya Şanlıurfa'dayım ya da Osmaniye Zorkun yaylasında... Bu tarafa gelecek tüm arkadaşları bekliyorum. Bir alo demeniz yeterli...
    P.S. Bizimkilerin de selamı var...

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı matemmatik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim bu yıl yine zorkun yaylasına çıkacağım. Hatta tatil yapmayı düşünmüyorum. Tüm yaz ya Şanlıurfa'dayım ya da Osmaniye Zorkun yaylasında... Bu tarafa gelecek tüm arkadaşları bekliyorum. Bir alo demeniz yeterli...
    P.S. Bizimkilerin de selamı var...

Yaz gelsin bi bakalım hele, yolumuz tekrardan düşer belki osmaniye tarafına ve bu sefer beraber ineriz aşağıya, beraber çıktık yaylaya ama inmek nasip olmadı. Yanlız ben gerçekten deliyim ya, pkk nın kol gezdiği dağda göğsümde türk bayrağı sırtımda türkiye yazısı dağ yolundan 15 km aşağıya indim, şimdi düşünüyorumda tüylerim ürperiyor ama tekrar olsa tekrar yaparımmmmm

delibeygir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

h.zafer yükselen
    elektrik-elektronik teknisyeni
     Yok
     Muğla - fethiye
    Beğenmiş
    11
    Beğenilmiş
    13
    kardeşim geçmiş olsun.sen şimdi o 700 tl'lik sevgiden 70.000 km çıkarırsın gibi geliyo :mrgreen: bana biliyosun hep derim senin kız yanlış gelmiş o ingiltereye gideceklerden karışmış yanlışlıkla gelmiş diye maaşallah hiç arızalanmadan 35.000 gördün bu bakımdan sonra ben düşünemiyorum bile yapacağın km'yi.
    BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!

HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!

BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİ DELİBEYGİR !!!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)