Valla öyle kumandanım, motoru parça parça satmak gerekiyor, toptan satınca 3 milyar parçalayıp satınca 10 milyar ediyor
Şanzıman kırma olayı kesin sonuç gibi birşey abi, valla ben motoru ilk olarak şimdi açtırdım ve herşeyi değişti, bi 40 bin daha giderim ben bununla artık
Şanzıman kırma olayı çok tehlikeli birşey aslında, hangi hızda giderken kırıldığından nerde kırıldığını kadar (uzun yolda herangi bir dağ başı gibi) karın ağrısı bir konu malesef.
Sağolasın genç kardeşim...
Sağolasın utkucum, şansızamn konusundaki tespitin gerçekten çok doğru, allah kimsenin şanzımanına zeval vermesin inşallah.
Sağolasın fırst lady cim hepimizi korusun inşallah, ufaklığı benim için bir kere öpün daha sevmek nasip olmadı çünki :(
Napalım be bernacım tecavüz kaçınılmazsa misali yapıyoruz işte :mrgreen: dur bakalım hemen öyle şanzımanı dağıtmaya hevesli olma, ama motora binmezde yatırırsan hep motor olduğu yerde dağılacak benden söylemesi, işleyen demil ışıldar derler, frene basılı tutup 500 metre gittinmi diskteki paslar silinir merak etme![]()

Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)

.kayar2 hocam sanada geçmiş olsun inşallah nice 36 binler yaparsın.Regalciler 2 ye ayrılır şanzıman dağıtmış ve dağıtacak olanlar.