allahtan mani olmazsabende geleceğim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
İstanbulallahtan mani olmazsabende geleceğim
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)arkadaşlar motosiklet.net te iki hafta üstüste yaptığım organizasyonlarda çok yoruldum ayrıca bu hafta iş yerinde de çok yoğun günler geçirdim![]()
bunun için hafta içi almış olduğum kararla hafta sonu pazar günümü evde geçireceğimi bildiririm
motordan anca şimdi indim sabahtan beri koşturdum durdum motorla![]()
nese kusuruma bakmazsınız umarım sizlere iyi eğlenceler dilerim![]()
resimleri bekliyoruz şimdiden söylimmm :mrgreen: :mrgreen:
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
Kelebekkkkkkkkk, cimcikte dolanırsın pazar günü, bana papatya göndermeyi unutma kelebenk seni :D
caponord
Samsun
B Rh (+)ulan alayınıs fırıltaksınıs beee... cimcik mimçik....papatya.... ne ayak yaa... delikanlı sitelerden ayrılmayın olm.... bozar sizi bu siteler...... :P :P :P :P
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Arkadaşlar selam benim mekana geleceksiniz ama bu hafta sonu düğün var her hafta sonu olduğu gibi kusura bakmayın inşallah başka gezilerde görüşmek üzere..
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Daha önce katılımımı bildirdiğim bu geziye bazı özel sebeplerden dolayı üzülerek katılamıyorum.
Anlayışla karşılayacağınıza eminim.
Size iyi sürüşler.
(Alper, listeden adımı silebilirsin dostum)
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)yawww ben her zaman diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
bizim 5---8--- yakın tayfa hariç millet evde kalmış sokağa çıkamayan kızlar gibi anca internette çen çen çen çene veya yazmak başka bir numara yok görelim ufak ufak yollarda ama nerdeeeeeeee
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
REGAL RAPTOR E-9 KIMIZI
Türkiye
A Rh (+)Erteleyemeyeceğim bir işim çıktığından Özür diliyerek katılamayacağımı haber vermek istiyorum..İyi eğlenceler...
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Agresus nerelerde yaf?

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)valla ne diyim yasar abi konusmaya gelince buraya gıdelim suraya gidelim istanbul içine tıkıldık kaldık diyorlar bizde sehir dısına masukiyeye gitmek için gezi düzenliyoruz millette cıt yok eee herkesin keyfibilir sonra yapmadınız etmediniz demesinler
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)