Harika vakit gecirdiginiz anlasiliyor. :D Insallah sik sik tekrarlarsiniz yazin. Biz de belki Izmir tayfasina kaynayip bi sekiller yapabiliriz.
Bi de resimlere kim kimdir yapsaniz iyiymis.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Virago XV 535
Denizli
B Rh (+)Harika vakit gecirdiginiz anlasiliyor. :D Insallah sik sik tekrarlarsiniz yazin. Biz de belki Izmir tayfasina kaynayip bi sekiller yapabiliriz.
Bi de resimlere kim kimdir yapsaniz iyiymis.
FZ6 Fazer
İstanbul
A Rh (+)süper inanılmaz bi gezi oldu...gelen ve emeği gecen herkesin motoruna ayağına sağlık...
sayenizde cok güzel bi gün gecirdik....
Kartaltepe ve o tozlu yol dışında herşey süperdi...
kartaltepede en sonda comtanımın arkasında tın tın giderken aklımdan kac defa gecti bilmiyorum (cok gecti) aşağı in deniz ne de olsa inecekler aşağıda sıcak sıcak beklersin... :D yaw altımda ince bi pantolon gittikçe sağuk artıyo,nasıl dötüm dondu...aşağı inerken zaten 4-5 devam....
carvalho benden habersiz kahve hee...ayıp ayıp :P![]()
bu alper adminim yüzünden kahve icemedim, orda sinyallerle uğraştık... :lol:
Jour Ambiguous :evil:
34 VH 7413
541 301 83 62
KANUNI CARACAL/200
Sakarya
A Rh (+)ARKADASLAR SIZLERLE TANISTIGIMA COK MEMNUN OLDUM HEPINIZ COK IYISINIZ.INS BUNDAN SONRAKI GEZILERE DAHA AKTIF OLARAK KATILMAK ISTIYORUM.POYRAZLARA KESIN GELCEM.BURALARDA DAHA NICE GUZELLIKLER VAR ,SIZLERLE PAYLASIRIZ INŞAALLAH.
54 TY 156
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)OYY OYY OYY
resimlere bak iyiki gelmemşim dicem şimdi bakarken üşüdüm beaa
gelsem kimbilir nasıl donardım bırrrrr
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Sapanca gölünün üstünde iskelede yudumladık valla kahveleri, siz gelin arabasının önünü keserkengecee Nickli Üyeden Alıntı
![]()
yol yapalım yol

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ya millet saka maka baya toz yutturdum dimi size koprunun altından geçerken :evil:
bide regalciler bir eğitimden daha geçti anahtarınızı kaybederseniz motoru nasıl calışltırırsınız diye insallah bu eğitim herkese faydalı olmuştur.Bidaki gezilerde uygulamalı olarak baska eğitimler olacak![]()
FZ6 Fazer
İstanbul
A Rh (+)aha aha ahaaaaaidikurt Nickli Üyeden Alıntı
![]()
evet kesinlikle, ama eğitim ana konusu anahtarı ne olursa olsun kaybetmeyeceksin...
sigorta, şu bu derkennn... :D
unicorn ellerine sağlık cok güzel resimler....![]()
özellikle adminim alperim ... aha aha ahaaa kopardı beni... keklik gibi sürekli hoplamış.... :mrgreen:
yaw bir ara bizim zabit tam 12 den vuruldu... :D onu cekememişmiyiz...
Jour Ambiguous :evil:
34 VH 7413
541 301 83 62
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Valla bu işten en karlı çıkan ben oldum, anahtar yuvasının içini milimetrik olarak biliyorum artık ve hangi kabloların direk düz kontak yaptığını :evil: anahtar bile olmasa artık herhangi bir raptoru çalabilirim :P
Hemde ne vuruldum tiyizim tam 12 den vuruldu admin tarafından, tazminat davası açıcam görün süz, höt üstü oturamadım bugüngecee Nickli Üyeden Alıntı
![]()

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ya bu arada baya vucudumuz hamlamıs yakartoptan sonra bugunde hala omuzlarım kollarım eklem yerlerim ağrıyor spor sart valla
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)