hayırlı olsun murat...
k.çekmecede oturan bırı olarak bundan sonra motorlu sucuları takıp etmeme gerek kalmayacak...![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)hayırlı olsun murat...
k.çekmecede oturan bırı olarak bundan sonra motorlu sucuları takıp etmeme gerek kalmayacak...![]()
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)gerçekten kafa bozucu bir durum, ama en sonunda kurtulmuşsun gitarcı dostum. mehmet abi yle birkaç kez karşılaştım ama onlar tüccar esnaf biz ise sevdalıyız, herkesden doğruluk iyilik bekleyemeyiz. onlar esnaf gibi biz ise sevdalı gibi davranıyoruz. aşkın gözlerimizi kör kulaklarımızı sağır etmesine bu kadar müsade edersek ızdırap kaçınılmaz mehmet abiyi bir sevdalı gibi düşünmüşsün oysa o bir tüccar ve ticaret sevdaya benzemez dostum. mehmet abi seni madur etmiş ama ithamlarında çok ağır olmuş.
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
REGAL RAPTOR DD 9B
istanbul
A Rh (+)müzisyen kardeşim .. sevda itham bunlar boş...
dişimden tırnağımdan ayırdığım parayı .. sattıkları motorun nerede olduğunu bilmeyen insanlardan bahsederken ... vergisini ve trafik cezasını ödemek zorunda değiliz... ayrıca kaza durumunda ölüme sebebiyet verilirse(kullanan dahil çoluğa çocuğada çarpabilir ki motorumu bulduğumda ben bile tanımadım paramparçaydı)... direk içerdesin ruhsat sahibi olarak...
yeni motorcu kardeşlerimiz böyle yazılarla kime güvenip kime güvenmeyeceklerini öğreniyorlar... yolun açık olsun kardeşim....
34 uae 93(a rh+)
yer: ist-kartal(eskişehirli)
honda transalp
REGAL RAPTOR DD 9B
istanbul
A Rh (+)işin özü...
sattıklarını söyledikleri motorsikletim mehmetin dükkanına 200 metre ilerideydi (karşısında benzliğin ara sokağında 1 yıldır bulunamıyordu ya!!! vediğim telefon parasına o motoru alırdım..)...
1 senedir savcılığa git emniyette ifade ver ve sattığın kişi (mehmet) telefonunu bile açıp muhattap olmasın...
artık olay kapandı kim neye yorarsa yorsun ..benim için bu olay bitmiştir...
bu tip olayların yazılması buradaki yeni motorcu arkadaşların bilgilendirilmesi amaçlıdır...
bu konuyu siteden kapatmayı başaramadım keşke kapatabilsem ... yolunuz açık olsun ve herşeyi düşünerek kullanın motorunuzu ... iyi sürüşler...
34 uae 93(a rh+)
yer: ist-kartal(eskişehirli)
honda transalp
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Murat kardeşim, 3. raptorriders buluşmasına bekleriz. Gelirsen site sakinlerini benim gibi sanat özürlü birinden gitar tıngırtısı dinlemekten kurtarırsınHEm tanışmış oluruz hem de seni dinlemekten büyük keyif alırız...
Murat Eniş kardeşimi tenzih ederim tabii...
yol yapalım yol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)