| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Aslında o 1 saate yakın süren çadır muhabbetini "çadırdakiler ve çadırın önündeki" olarak yansıtmamız daha doğru olacaktır. Eeee artçı koltuğuna çanta koyarsanız, çadırın içinde değil ancak önündeki "ayakkabılık" tabir edilen mekanda oturursunuz!! Bu da tüm regalcilere ders olsun![]()
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)olum serhat sendeki resimleride koysana esas resimler sende bende resim bu kadar bu sefer kameranın derdine resim cekmeyi unutmusum bütün güzel resimler sende çadırların falan oludugu resimler yokmu sende yada aksamkı ates bası eglenceler falan
doğan sendede var resimler tanzimo sendede hadi koyun iszde bende merak ediyorum valla bende bu kadar resim var
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Ya koyayım koymasına da iki husus var:
1- Senin koyduğun hiçbir resmi göremiyorum...
2- Bu imageshack'midir ne zıkkımdır ben o hikayeyi kullanmayı bilmiyorum... Anladığım kadarıyla buraya resim eklemek için resmi herhangi bir url olarak versek de olur ama bu işin standart en basit hali neyse onu yapayım. Bi akıl ver adminim... Olmadı ben resimleri küçülteyim sana mail atayım???
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)alper koyduğun rewsimleri bende göremiyorum. acaba benim koyacaklarımda görünmezmi acaba. moonchıld ın sorunu bendede var
foam party
:mrgreen:
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)arkadaşlar ben görüyorum başka bi problem olabilir makinalarınızda
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Doğan biz en iyisi kapatıp açalım abiTürk usulü bilgisayar tamiri!!! Hihohoh!!
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)valla ben kapatıp açtım. hatta kaba kuvvete bile başvurdum ama gene aynı. bekliyorum bakalım noolcak![]()
foam party
:mrgreen:
Honda CBF 150 ADVENTURE :)
İstanbul
0 Rh (+)görükmüyoooo...
bence makinalarda değil sorun sitede midir nedir..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)