sorun benim pc de değil yani anladım çok saol yenikoylu![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)sorun benim pc de değil yani anladım çok saol yenikoylu![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Bülent kardeş yapmazlar herhalde bence servis sağlayıcı firmayı bi sıkıştırmak lazım galibaBULL Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Yok yok kimsenin pc'de falan sorun yok bence... Resmen server hatası! Resimler görüntülenemiyo.. Aidikurt'un ilk koyduğu fotoları gördük, kalanlarını göremiyoruz.. Yakında düzelir heralde...
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)walla abi internetten anlayan sensinyenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
benim durumdan anladığım bu![]()
haydi çocuklar motora
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Estafurullah ben de fazla anlamamda iş yerinde sağımızda solumuzda devamlı konuşulduğundan az çok kulak dolgunlugu diyelim
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
truva tr-4 240
İstanbul
A Rh (+)Vay vay 2 dk geç girdik alayını döktürmüşsünüz mesajların fotoğrafların. Çok keyif aldım çok. Yaw kızmayın ama regalci dostlar superlight tek silindir 150 cc ile artçılı çantalı çadırlı gidiyorum valla. Allahtan 2 tane de raptor vardı da admininmin moonchildimin raptor gördük
Nerdesiniz be yaw.. Herşeye rağmen çok güzeldi. Bir dahaki sefere daha da beraber oluruz temennilerimle.
fotoğrafları ben de göremiyorum. imageshack de problem yok. siteden alınan linklerin rr.net in host edildiği forum sayfasının scriptleriyle ilgili ufak bir sorun var gördüğüm kadarıyla. Yoksa fotolar başka forumda görüntüleniyor şuanda.
fotoğraflar görünüyomu devamını da atayım.
![]()
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)ne güssell eğlenmişinizgüsel insanlar
:D .... diğer fotolarıda görelim .... :?
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Yalova'dan kimse gelmeyince, Öcü'yle ben çıktık yola. İyi ki çıkmışız, sizlerle tanışma fırsatı buldum ve çok memnun oldum.
20 gündür motosiklete biniyorum, iyiki biniyorum. Ve elimden geldiğince heryere gitmeye çalışıyorum . Ama ben RR 'ileri daha kalabalık
bekliyordum. Umarım Eskişehir gezisi de böyle olmaz !
Güzel bir paylaşımdı! Sakarya daki arkadaşlara da teşekkür etmek lazım.
Sevgiler, Speedy & Öcü...
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Arkadaşlar hava muhalefeti nedeniyle Ankara dan gelemedim. Tüm arkadaşlardan özür diliyorum, genelde verdiğim her sözü tuttuğum veya tutmaya çalıştığım için bu gibi olumsuz durumlarda sizlere karşı olan arkadaşlık sorumluluğum gereği kendimi suçlu hissediyorum.
Yine de giden ve oradaki etkinlikleri bizlerle paylaşan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Bende Ankara da boş durmadım, Sakarya ya gidemedim 19 Mayıs Motosiklet geçişine katılayım dedim ve sizler için birkaç kare poz aldım.
caponord
Samsun
B Rh (+)efferim size yavvv.. hiç bi fırsatı kaçırmıyosunuz....tebrikler ...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)