Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

MUSTAFA MERMER
    MOTOSIKLET SERVISI
     REGAL RAPTOR
     ISTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    eren abi yazdıklarını okudum okadarda kafanı takma makinadaki sorun sadece hava akışmetre var senin makinede bakıma geldınde onlar ayarlancak saygılar emre tic mustafa usta

murat erensoy
    uçak teknisyeni
     RR 350 spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    ufak sitemim için utandım şimdi, kusura bakmayın artık, aile içinde okadarcık olur...
    hepinize çok çok teşekkür ederim...
    mustafa usta, bakım için artık bayramdan sonra güneşli bir gün denk getirip geleceğim... ister istemez ufakta olsa bunlar insanın kafasına takılıyor... ilginize çok teşekkür ederim... görüşmek dileğiyle...

MUSTAFA MERMER
    MOTOSIKLET SERVISI
     REGAL RAPTOR
     ISTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sen sor ben seveseve cevaplarım saygilar

murat erensoy
    uçak teknisyeni
     RR 350 spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Bugün havanında güzel olmasını fırsat bilip atladım motosikletime, hem rodaj bakımı gelmişti hemde şu egzosttaki patlama sesi sorunu için doğru Mustafa ustaya... Motosikletin rodaj yağı boşaltılıp normal motor yağı kondu, bujiler değişti, zincir yağlandı, Karbüratör ayarları yapıldı, Motor bloğu bağlantıları kontrol edildi, motosikletin genel kontrolleri yapıldı ve egzosttaki patlama sesi içinde süpab ayarları yapıldı... sonuç; tek kelimeyle MÜKEMMEL, motorun sesi bile bir başka güzelleşti... bir kutuda "würth" marka zincir yağı aldım, her 400-500 km. de ben yağlarım artık... buraya kadarı işin teknik kısmıydı, gelelim asıl önemli olan ilgi ve güleryüze; içilen çaylar eşliğinde güleryüzle işlerini dört dörtlük yapan bu hoşsohbet arkadaşlarıma (arkadaşlarım diyorum artık) özellikle misafirperverlikleri için çok çok teşekkür ederim... ( laf aramızda; ara sıra bir bahane yaratıp çaylarını içmeye uğrayacağım )... eminimki tüm müşterilerine aynı güleryüzü ve ilgiyi gösteriyorlardır... iyiki varsınız...
    Mustafa USTA ( ustayı büyük harfle yazıyorum ) sizleri tanıdığıma çok memnun oldum, ellerinize sağlık...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,142
    merhaba motordaki kafana takınları çözdüğüne sevindim
    bundan sonra sonuna kadar kevif almak kalıyor birde yaz olsaydı deyme keyfine :mrgreen: iyi günler

murat erensoy
    uçak teknisyeni
     RR 350 spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Celil, tamda dediğin gibi; baharın gelmesini hiç bukadar sabırsızlıkla beklememiştim... hele birde sitede düzenlenecek gurup gezilerine katılmak... bu kış zor geçer ... kazasız belasız, güzel günlerde, hep birlikte olmak dileklerimle...

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)