Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    hopperakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Akın B. Kayışoğlu
    Arkeolog
     RR Daytona 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok iyi olur vallahi bu hafta regalleniyorum hayırlısıyla ben

fafenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan turhan
    öğrenci
     250E-9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı hopperakin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok iyi olur vallahi bu hafta regalleniyorum hayırlısıyla ben
    valla bnde p.tesi bi tanesiyle bulusup gidicem ali ustaya o da olur derse inş bnde regalleniyorum..
    DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIRR...

0 RH(+)

Akın B. Kayışoğlu
    Arkeolog
     RR Daytona 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    evet tam suan girmiştim ki siteye bi hüzünle, yazdıgını gördüm. Benim regal hayallerim bi 5 6 ay ertelenmiş oldu. bi tanıdık aracılıgıyla 1200 liraya bi keeway için anlaştım motoru gösterdik ustaya hiçbi sorun yok. sadece bi çantası yırtık ve bi yan kapagı çalınmış onlarda kolay işler. aklım hala regalde elimde kalan bi 2000 liram var kıyafet işlerinide cıkarınca kalan paramı biriktirmek 5 6 ayımı alacak. Ve bu forum çok hoşuma gitmişti. bi keeway kullanıcısı olaraktan nekadar yardım alabilicem buradan şüpheliyim:S

fafenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan turhan
    öğrenci
     250E-9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    evet tam suan girmiştim ki siteye bi hüzünle, yazdıgını gördüm. Benim regal hayallerim bi 5 6 ay ertelenmiş oldu. bi tanıdık aracılıgıyla 1200 liraya bi keeway için anlaştım motoru gösterdik ustaya hiçbi sorun yok. sadece bi çantası yırtık ve bi yan kapagı çalınmış onlarda kolay işler. aklım hala regalde elimde kalan bi 2000 liram var kıyafet işlerinide cıkarınca kalan paramı biriktirmek 5 6 ayımı alacak. Ve bu forum çok hoşuma gitmişti. bi keeway kullanıcısı olaraktan nekadar yardım alabilicem buradan şüpheliyim:S
    yok abi burdaki abiler yardım edebildikleri herseyde ellerinden geleni yaparlar emin ol..tmm ilk başta regal klubu burası ama önemli olan bnce motor sevdası..buarada hayırlı olsun..kazasız belasız sürüşler dilerim..
    DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIRR...

0 RH(+)

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    hayırlı olsun kazasız belasız keyifle bin siteye yinede takıl elimizden gelen varsa yardımcı oluruz

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Akın, öncelikle aldığın motor hayırlı olsun. Güzel yollar yaparsın umarım.
    Grubumuz sadece regal raptor değil, tüm motor kullanıcılarına yöneliktir, yanlış olmasın

Mekanik konusunda tecrübeli arkadaşlar Keeway için de sana fikir vereceklerdir.

Sitemiz admini aidikurt'un ilk motorudur Keeway. Sevgili kovboyumuz Handojoenun da.

Yabancılık çekmezsin yani
    yol yapalım yol

Akın B. Kayışoğlu
    Arkeolog
     RR Daytona 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    dilekleriniz için çok teşekkürler. ozaman ilk sorunla başlayalım. motoru aldıgım arkadaşlada konusmustuk bunları. ustada. zincir degiscekti haftasonuna bıraktım. debriyaj balata ve debriyaj dişlisiydi sanırım. motoru aldıgım arkadas degistirdi. ama motorda şöyle bi sorunum var. 1 den boşa atmak ölüm atamıyorum. cıkıyor dolasıp geliyorum. bosa bitürlü alınmıyo stop ediyor. ve çalışması için boşa atmam gerektiginden. bir saat çalısmayan motor üzerinde bi elim debriyaj bi ayagımda viteste ugras dur:S bunun için yeni bi konumu acsam acaba:S:s

Uzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    dilekleriniz için çok teşekkürler. ozaman ilk sorunla başlayalım. motoru aldıgım arkadaşlada konusmustuk bunları. ustada. zincir degiscekti haftasonuna bıraktım. debriyaj balata ve debriyaj dişlisiydi sanırım. motoru aldıgım arkadas degistirdi. ama motorda şöyle bi sorunum var. 1 den boşa atmak ölüm atamıyorum. cıkıyor dolasıp geliyorum. bosa bitürlü alınmıyo stop ediyor. ve çalışması için boşa atmam gerektiginden. bir saat çalısmayan motor üzerinde bi elim debriyaj bi ayagımda viteste ugras dur:S bunun için yeni bi konumu acsam acaba:S:s

Balata / dişli değiştiği zaman geçişler bir süre zorlayabilir. Boşa daha kolay atabilmenin birkaç yolu var:

Debriyaja basılı ilken motoru hafif öne ittireceksin ve o sırada boşa takacaksın.

Debriyaja basılı iken durduğun yerde biraz gaz verirken boşa atacaksın.

Bazen motorlarda boşta iken ışık yanmaz, bazen de ışık yandığı halde boşta değildir İnce ayar gerekebilir ama sanırım senin sorunun bir süre daha yukarıdaki iki madde ile çözülecektir. Daha sonra da balatan/dişlin rodaj sonunda kendine gelecektir. İnşallah.
    .

[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]

Akın B. Kayışoğlu
    Arkeolog
     RR Daytona 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bugün gün boyunca kartalda eski kamyon pazarı yeni otopazarı nda idim. maksat sürüşümü geliştirmek, çünkü acemiyim. zar zor da olsa boşa alma problemiyle başa cıkıyorum. ama cok sert, vites degistirirken cok zorlanıyorum bildiginiz ayagım acıyo o derece sert ve zor geciyo tüm vitesler. inşallah yavas yavas cözülür

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)