okan kardeşim emrah gomtanımla konustum problem değil dedi onayladı.okan Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)okan kardeşim emrah gomtanımla konustum problem değil dedi onayladı.okan Nickli Üyeden Alıntı
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)Alper bayan riders gelemiyormu acaba ? :? beni yazmamışın :? ,yoksam ben mi yaz demedim :?![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)yazmaz olurmuyum inci hocam bayan riderslar bizim başımızın tacı
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)teşekkür ederim Alper"ciğim
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)izin olayınıda ayarladım...
eee napayım bende geleyim bari :mrgreen:
ama millet eşiyle çocuğuyla çoluğuyla geliyor
biz bekarlar ne yapıcaz yaw
yolda bi artçı yapabilirmiyiz acebaaa???
haydi çocuklar motora
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Karizma sağlam neden olmasın
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)TEŞEKKÜR EDERİM
HADİ BAKALIM HAYIRLISI![]()
haydi çocuklar motora
caponord
Samsun
B Rh (+)inci örtmenim.. kalacak yer konusundaki endişeleriniz için şööle bi çözüm buldum.. siz hiç çadır madır işiyle uğraşmayın...ben çadırda yatarım.. hanımlar odalarda yatar .. 2 gün hatunla yatmasak ölmeyis ya... hehehe...inci Nickli Üyeden Alıntı
bizim hatuna dedim bölle bööle inci örtmenin çadır çömleği yokmuş.. hemide alsada taşıma şansı yok motor küçük olduundan... o da dediki bayanlar bi kaç kişi bi araya gelir odalarda kalırız .. senin yerinede inci örtmen kalır dedi.. hemen tekmeyi yedik sizin sayenizde hatundan...huhahaha.... :P
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)ya olurmu hiç öleeee :? ....seni aşkından nasılll ayırırm olmassssssss..... ben çadırımı neyim alırım sen meraklanmaa
:D ... ama bu düşüncen ve teklifin için teşekkürler ediyorummmm
![]()
![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
caponord
Samsun
B Rh (+)valla örtmenim çok samimi olarak söyledim.. laf olsun diye diil yani... hiç uuraşmayın çadır çömlek işleriyle.. zaten sizin motor taşımaz ölle eşya felan...ne gerek varr...2 gece için....sizin için .biz ağaç altında bilem uyurus ....inci Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 14 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 14 misafir)