Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 14 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 412131415162464 ... SonuncuSonuncu
Toplam 754 adet sonuctan sayfa basi 131 ile 140 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    tek tekk ...tek tekkkk.. düşerler yine kalırız 3 5 tayfa gideriz tin tin abicim orda bir köy var uzakta misali içindede emrah kardeş varrrr. onun hatırına tek marş es es.....
    Evet Yaşar haklısın. Ben şunu anlamıyorum. Birçok motosiklet sitesine üye olabilirsin ama sadece bir tanesi ağır basar ve o site için önem arzeden etkinliklere de katılmak zorundasın çünkü ev sahibi konumundasın. Yazmışlar o gün şurda şu İstanbul da bu gezi var, Marmaris de Marmok var. Ben bilmiyormuyum Ankara dan yok süperevacıların Çamlıdere gezisi var, EMOK cuların Işık Dağı gezisi var ........... gibi demeyi. Neden biz Samsun dan Mersin den Ankara dan geliyoruz. Aynı motosiklete bindiğimiz arkadaşlarla bir olmak, yazıştığımız sitelerde 1. sırayı alması ve dostluk arkadaşlık özlemi ile yüzyüze görüşmek azmiyle toplantı gününü iple çekmeyi. Bence tercihlerimde 1. sırayı alan grup daha değerlidir. Organizasyonu yapılmış bir gezinin sayfasına başka bir gezinin reklamını yapar gibi afişe etmek bence çok ayıp. Önceki Mudanya Trilye için de öyle oldu, pişmiş aşa su katıldı. Gelmeyecek olanlar gelmesin ama önce geleceğim deyip de sonra dan bir takım bahanelerle vaz geçmek gelmek için heveslenen arkadaşların da ateşini düşürüyor. Gelmeyeceksen o konu ile ilgili etliye sütlüye karışma. Aidikurt her konuya yazana ödül de vermiyor ayrıca.

Önce saygılarımı sunuyorum.
    O afişi koymamdaki sebep, sevgili adminin Marmok tarihini yanlış biliyor olmasıydı. Yoksa bana ne , niye afişe edeyim. Bir diğer durum da Regal Raptor'a biniyorum ve Poyrazlarda , admin, doğan , choppel, moonchild,ve bir kaç arkadaşla daha tanıştık, güzel vakitler geçirdik. Siz tanımadınız ama onlar tanıdı beni. Bunu da herhangi bir provake unsuru olarak yapmadığımı anlamışlardır. Sonra, RR.net le tanışmadan önce marmok planımın olduğunu , ama bir şekilde eskişehire de gelmeyi istediğimi belirtmek istemiştim ama becerememeişim herhalde !
    Bir yazımda , admin i ve o grubu çok sevdiğimi , değil eskişehir , van 'a, yunanistan'a bile gidebilecek imkan ve özgürlüğe sahip olduğumu, asla kimseyi kasmadığımı , ve kendimi kastırmadığımı ,hayatımda ilk defa 25 gün önce motosiklete binmeye başladığımı, ,3500 km'yi, her etkinliğe YALNIZ katıldığımı ,gerçek özgürlük ve keyifi yaşamayı , güzel insanlarla tanışmak için yaptığımı belirtmek isterim.
    Sonuç olarak beni yanlış tanımanızı istemem. Dediğim gibi çok önceden marmok olayı vardı. Neden, çünkü geçen seneki Yalova Motofest'in organize edenlerdendim. Onlar bizi yalnız bırakmamıştı, ben de bırakmamalıyım diye düşünüyordum.
    Umarım, sevgili admin , benim nası birisi olduğumu anlamıştır...
    speedy...

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Arkadaşım o zaman açın Marmok Marmaris gezi sayfası oraya da gidecek olan arkadaşlarımız orada yazsın. Son günlere doğru olması gereken neyse tartışılır o şekilde karar verilir ve uygulanır. Eskişehir daha önce 30 Haziran 1 Temmuz du. İmtihanlar falan var denildi bir hafta geriye çekildi, şimdide marmok var diye bir hafta daha geriye veya iki hafta ileriye alınırsa bırak katılıcıları organizasyon yapan arkadaşda zor durumda kalır. Emrahs da gitti Musaözü Gölü ilgilileriyle ona göre konuştu belki çoğumuz izin durumlarını ona göre ayarladı. Benim eleştirilerim şahısa değil genele kimse özel olarak alınmasın.

Sizi temin ederim , hadi kalkın marmok a gidelim demek istemedim. Ama dediğiniz doğru , özelden atsaydım sorun olmayacaktı. Umarım kimsenin kafası karışmamıştır.
    Bu durumda kararsızlık yaşıyorum demek istemiştim. Geçen hafta , yine YMSK turizm haftası şenliklerine geldiler diye, poyrazlardan pazar sabah 5 te kalkıp, bursa orhaneline gideceğiz diye yola çıktım.
    Ama , eskişehir e gelsem de gelmesem de kazasız belasız , eğlenceli bir etkinlik dilerim.
    speedy...

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Konu öyle karşılıklı tartışmaya gidecek gibi birşey değil ve de bizlerde sen ben hepimiz öyle kişiler değiliz. Dediğin gibi özelden olsaydı daha iyi olurdu. Ayrıca bu gezi bizler için çok önemli çünkü bu bize özel bir organizasyon. O açıdan 1. sırada olmalı diye düşünüyorum ama tarihi şu olur bu olur o başka, yalnız muhakkak katılımın yüksek olması lazım.

Nihat Uzun
    -
     E-250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Aksu, baba bir abimizdir. Ortalık yerde büyüklüğüne güvenip bağıran, çatan tiplerden değildir. Her ne söylerse, içinden gelendir... emin olun. Bizim bu buluşma işimizi de o kadar ciddiye alıyor, o kadar istiyor ki araya girebilecek en küçük bir pürüze dahi tahammül edemiyor. Bunu anlayabiliriz.

Speedy ise o afişi tabii ki "marmok var, ona gidelim" diye koymadı oraya. Alper tarihi yanlış biliyormuş... "hayır tarih şu" demektense kaynağını koydu sayfaya. Bunu Galatasaray'ın sitesine Fenerbahçe logosu koymak gibi görmeyelim. Marmok da bizimdir, Yalova motofest'te.

Sonuçta speedy'nin de Aksu'nun da iyiniyetinden şüphem yok benim.
    Lanet olsun ki -diğer bir başlıkta da dediğim gibi- birbirimizin omuzuna dokunamıyoruz işte konuşurken.

Şimdi; belli bir buluşma yerimiz ve tarihimiz var. Şu saatten sonra bunlarda değişiklik yapmaktansa iptal etmek daha hayırlı olur bence. O tarihte işi olan, hasta olan, sözü olan tabii ki gelmez, gelemez... kimse de bir şey demez zaten.
    Tavsiyem tüm şartları zorlayın, ne yapın, ne edin gelin. Çünkü diğer şehirlerden gelecek bir çok arkadaşımız/abimizle tanışma fırsatı bir daha geçmeyebilir elimize.
    Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
    Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
    (Dövüş Kulübü)

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Evet yaw zorlayalım şu şartları biraz valla çok güzel olacak bu gezi
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

ANLAŞILDI !
    Bak , bak , gelirim Eskişeere, gitmem balka bi yere, soora kovcam diye çok uraşırsınız beni !

kaldera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur ceylan
    SİSTEM YÖNETİM.
     KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    bakalım ben kaçabilecekmiyim :P henüz belli değil benim durumum

bu arada AKSU yu kızdırmayın elim tetikde bak.
    yalovalı karışma sende bırak.kim nere isterse oraya gider..
    Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
    Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....

INFINITIDREAMS'E +1000

Sayfa 14 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 412131415162464 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 12 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 12 misafir)