valla çok iyi olur....seninle aynı fikirdeyim volkanım.....yavv ben seni hiç görmedimki niye öslüyom ... alla allla....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)valla çok iyi olur....seninle aynı fikirdeyim volkanım.....yavv ben seni hiç görmedimki niye öslüyom ... alla allla....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)aynen babacım yaww.. sanki uzun zmandır göremediğim amma öslediğim bi akrabamı görcek gibinim yaww... du du ben bi ayarlama çekiim hatta perşembeden orlarda oliim ben.. bol bol laflayıp eskişehirin tadını çıkaralım... kino baba da erken geleceklerden di dimi?...
SSUUUUuuu...!
caponord
Samsun
B Rh (+)kino babanında erken geleceğini tahmin ediyorum......artıkın bu saatden soora erken gelmek farz oldu zaten...![]()
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Maşallahdeğmesin sayımız 44 olmuş. Alper benim haneye + 1 yaz. Hanım da gelecek artçı olarak. Demek erkenden toplanıp sohbete erkenden başlayacaksınız, vay vay vay. Bende cuma akşamından basıp gelmem mi. Hatta Alper Kapıdağ a yazdığın .............+ 1 varya o arkadaşı buraya da ekle. Dün İstanbul da geleceğini bilidirdi. Merak ediyorsanız kim olduğunu Kapıdağ da göreceksiniz.
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)bekliyoruz baba... cuma gecesi çok keyifli olacak...Aksu Nickli Üyeden Alıntı
SSUUUUuuu...!
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+):evil: diyo cuma akşamdan bas git Eskişehire; bir gün yetmeyecek gibi, tadımlık olcek sanki...
Yoksa yarım gün izin alsam mı???
Bak şimdi
yol yapalım yol
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Arkadaşlar ben cuma akşamı gelmeden önce Kino Baba dan müsaade isteyeceğim. Çünkü ilk önce gidecek olan Kino Baba idi. bizler sonradan çıktık ortaya, belki baba kafa dinleyecek, :D Fırça yemektense aha bakın yazıyorum. Kino Baba Cuma günü işten çıkınca akşam Ankara dan yola çıksam eşimle beraber, gelebilirmiyim.
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)SEVGİLİ SİTE SAKİNLERİ:D :D
Düşünüyorum ,düşünüyorum içinden çıkamıyorum :? ...... şimdi biz bu Musaözü adlı kıymetli ,müstesna,yere gitmek için cumartesi sabahı çıktığımızda , akşama doğru orada olabileceğiz ,(molalar,yol ,belki trafik. vs,vs,vs.....)sonrada çadırdı,yemekti derken yorgunluk ,,yatılacak...pazar sabahı kahvaltı vsss , öğleden sonra çıkmamız gerekecek ki ; biz ne zaman bol bol sohbet edeceğiz ? :? :?
ben en azından müsait olanlar olarak, cumadan çıkabilecekler varsa öğrenmek ve onlara katılmak istiyorum![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)aksu o nasıl bir laf tövbe tövbe tabii ki gelebilirsin.
ben herhalde perşembe akşamı gibi orada olabilirim kısmet diyelim emrah komutan ile bir çevre kontrolu yapacaz artık.
biz kısmet olursa perşembe akşamından başlarızzzz emrah dimiii??
caponord
Samsun
B Rh (+)kino baba biz senin geldiin saatlerde eskişehirde eskimişş olacasss....huhahahaha....Kino Nickli Üyeden Alıntı
şşşşşşş..kino baba benden duymuş olma ama ....inci örtmenimde erken gelmek istiyenlerden.....
bol bol kahve içecess demekki...cezveyle fincanları ınutmasa bariii.... :lol: :lol:
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)