topik açtım ama kimse tınlamıyo OKANNNNN hani sen de yazacaktın
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)topik açtım ama kimse tınlamıyo OKANNNNN hani sen de yazacaktın
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)İnci, bu konuyu ilgili gezinin sayfasına yazsaydın şimdiye kadar cevap alırdın. Aidikurt Alper istersen bu sayfayı oraya taşısın.
caponord
Samsun
B Rh (+)ben müsaitim örtmeniimmmmmm.... eskişehirden sizi almaya gelebilirimmm....koccaaaa istanbulda size eşlik edecek zat-ı muhteremler çıkmassa tabii....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
caponord
Samsun
B Rh (+)ahanda yasdım örtmeniimm...şşşşşşş.. millet uyumayın yaaa...inci örtmenimisin feryadına kulak verin.....
http://www.regalraptor.net/forum/vie...?p=15185#15185
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)" BUDUR "okan Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
![]()
YA SEN NASIL BİR İNSAN EVLADISIN ANNAMADIM KALDIMI SENİN GİBİLER VAY BEAAAAA :? :? .... Sen Eskişehir"den İstanbul"a kimse olmazsa beni almaya mı gelicen vay vay vayyyyyy![]()
.....yanlış anladım galibaa :? :| ....ben ne kadar şanslıyım ki seni tanıma fırsatım oldu :D ...OYA ne kadar şanslı ki senin gibi bir eşe sahip :D ...Doğukan ne şanlı ki senin gibi bir babaya sahip :D ....Samsun ne şanslı ki senin gibi bir Samsun"luya sahip :D
....
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)okanım gardaşım artıkın istanbul üstünden gitmek farz oldu sana.... :mrgreen:inci Nickli Üyeden Alıntı
SSUUUUuuu...!
caponord
Samsun
B Rh (+)ahanda uçuyom şimçik örtmenim.. bu kadar iltifatla ayaklarım yerden kesildi falla billa...
valla bak şaka demiyom siz yalova iskelesine kadar atın kendinizi biz en az 3 motor la size eşlik etmek için geliriss.....gönüller bir olsun...
valla volkanım agresusum haklısın...artıkın bulacass bi çaresini...
EskişehirYaw arkadaşlar, 23 haziran buluşması 21 haziran oldu gibi :D Hayırlısı bakalım..
caponord
Samsun
B Rh (+)ehehheheeh.. ağanın eli tutulmass....deeeerrmişiimm...
gomtanım sen şartları deiştirmek için uuraşma sakın ....bis kendi imkanlarımısla takılacass ....yük olmayalım sizede....bi ağaç altı yeter ...çadırı kurdukmu çingene gibi vur patlasın çal oynasın.... :lol: :lol: :lol: :lol:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
EskişehirValla imkanlarımız sadece cumartesi akşamına yetiyor zaten. Ama ben talimat verdim, erken gidenler için de her türlü kolaylığı gösterecekler.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)