baba sende ne yaptın yav bizim motorlarda o kadar vibrasyon yokki sen mondial veya jinlunla karıştırdın herhalde :P
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)baba sende ne yaptın yav bizim motorlarda o kadar vibrasyon yokki sen mondial veya jinlunla karıştırdın herhalde :P
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)sevgili adminim hepsi aynı hiç birinin birbirinden farkı yok sadece bizimkiler su soğutmalı al dene 1 hafta sonra akrep,yelkovan ve diğer oku saat camının dibnde görürsün sen en iyisi dijital tak (5 kaat) dalgana bakkkk :P :P :mrgreen: :mrgreen:aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
İstanbulbizim class ada oluyormu Emrah?emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
34 DR 0070 / DD250E-9B
A RH+
"*İNSANLAR NE YAPTIĞINIZI VEYA NE SÖYLEDİĞİNİZİ TAM OLARAK HATIRLAMAYABİLİRLER,FAKAT KENDİLERİNİ NASIL HİSSETTİRDİĞİNİZİ DAİMA HATIRLARLAR."
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)olmaz kardeşim olmaz dijitaller var hemde ışıklı cinsinden 5 ytl. tak geceleyin bilem morumsu işıkla bak.....OnurBerberoglu Nickli Üyeden Alıntı
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Ben gidonu nostalji tipi guguklu saat takıcam, ama her saat başı o kuş ordan çıkıp ağzıma girermi diye düşünüyorum hep :?
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)bu saatlerde çin malımı acaba :? :evil:
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Çinli motora çinli saat daha ne olmalıki![]()
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)ben zati TAYIMA ,KARAOĞLANIM" a çin malı aksesuardan başka bişeyi layık görmem şahsen :D :mrgreen:
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
İstanbulkaskı kapalı tut bişey olmaz ..sadece zaman içinde kaskın camında ufak gaga izleri oluşabilir sende o zaman kaskı değiştirirsin olur biter :mrgreen: :mrgreen:Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
34 DR 0070 / DD250E-9B
A RH+
"*İNSANLAR NE YAPTIĞINIZI VEYA NE SÖYLEDİĞİNİZİ TAM OLARAK HATIRLAMAYABİLİRLER,FAKAT KENDİLERİNİ NASIL HİSSETTİRDİĞİNİZİ DAİMA HATIRLARLAR."
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Ağzıma girsin daha iyi valla, her seferinde kaskmı alcam ben şimdi töbe yaOnurBerberoglu Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)