Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

slamdunk_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı bayar-ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben duro aldım henuz kullanmadım ama arkadasların dediğine göre duro daha iyimiş...

meselaa celil derki ;

benim eski makinada duro vardı çin japon arası orta sınıf bir lastik ve fiatına göre güzel. kuru zeminde virajda yer tutuşu iyi islakta orta seviyede
    Teşekkürler..
    Her iki lastiği de bilen/kullanan var mı acaba?

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bende IRC kullanıyorum hem uygun fıyatlı hem yerli malı

kuru zeminde hiç başımı ağrıtmadı ancak antalya asfaltında yaza girmeden hafif bi yağmur yağdı frene o kadar hassas dokunmalıyımki kaymaması için gerçekten büyük lastiğin ıslak zemindeki performansı beni tatmin etmedi 6 yaşındaki kabaklaşmış 50.000km'deki ön lastiğim daha iyi performans sergiledi arkaya göre..
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kuru zeminde hiç başımı ağrıtmadı ancak antalya asfaltında yaza girmeden hafif bi yağmur yağdı frene o kadar hassas dokunmalıyımki kaymaması için gerçekten büyük lastiğin ıslak zemindeki performansı beni tatmin etmedi 6 yaşındaki kabaklaşmış 50.000km'deki ön lastiğim daha iyi performans sergiledi arkaya göre..
    Sadece arka lastiği değiştirmek yeterli olur mu acaba? Ön lastik olduğu gibi kalsa?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    Alıntı slamdunk_tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece arka lastiği değiştirmek yeterli olur mu acaba? Ön lastik olduğu gibi kalsa?
    pek iyi değil ama daha çok arka kaydıgı için kısmen iş görür ama ön lastik suya girince yine kayacak tehlike yaratacak ayrıca makinanın ön ve arkası farklı yol tutuş kabileyetine sahip olacak aslında kısaca doğru bir işlem değil

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Eminönü'nde IRC markalı lastiği sordum. Arka 85 ön 55tl dedi. Toplam 140tl ama motorun üzerindeki yeni lastiği çıkarıp IRC marka lastiği alıp takmak bana mantıklı gelmedi. Bu da oldukça sert bir lastik.

IRC yi kesinlikle listeden sildim. Uygun bir lastik arayışlarım devam edecek.

dokin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğukan K.
    öğrenci
     Honda Shadow
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    duro iyi diyorlar?? onu araştırdın mı?

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pek iyi değil ama daha çok arka kaydıgı için kısmen iş görür ama ön lastik suya girince yine kayacak tehlike yaratacak ayrıca makinanın ön ve arkası farklı yol tutuş kabileyetine sahip olacak aslında kısaca doğru bir işlem değil
    aynen doğru bi işlem değil ben ihtiyaç duymadım olduğuyla yetindim başım ağrımadı alışkanlık sadece

Eminönü'nde IRC markalı lastiği sordum. Arka 85 ön 55tl dedi. Toplam 140tl ama motorun üzerindeki yeni lastiği çıkarıp IRC marka lastiği alıp takmak bana mantıklı gelmedi. Bu da oldukça sert bir lastik.

IRC yi kesinlikle listeden sildim. Uygun bir lastik arayışlarım devam edecek.

IRC Sıcak şehirlerde problem yok ancak yağmurlu ve asfaltı kötü bir şehirde ikamet ediyorsanız iyi araştırın çünki IRC KESİNLİKLE yağmurlu yol lastiği değil pişman eder adamı
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    internetten DUNLOP marka arka lastik buldum, 170TL. Ama dunlop'un 3 yıldır lastik üretmediklerini söyledi bazı motosiklet bayiileri. Gidip üretim tarihine bakacağım. Eski değilse bu lastiği almayı düşünüyorum.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    internetten DUNLOP marka arka lastik buldum, 170TL. Ama dunlop'un 3 yıldır lastik üretmediklerini söyledi bazı motosiklet bayiileri. Gidip üretim tarihine bakacağım. Eski değilse bu lastiği almayı düşünüyorum.
    belki bizim ülkeye getirmeyi yada ülke içinde üretimi bırakmışlardır ama üretilmiyo ne demek :D dunlop motogp resmi sponsoru :D bide bayi olucak ağzı olan konuşuyo yaa :P

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belki bizim ülkeye getirmeyi yada ülke içinde üretimi bırakmışlardır ama üretilmiyo ne demek :D dunlop motogp resmi sponsoru :D bide bayi olucak ağzı olan konuşuyo yaa :P
    Bayiideki çocuk üretilmiyo derken, dunlop 130/90/15 ölçülerindeki lastiği üretmiyor anlamında dedi. Yoksa dunlop kepenk kapattı demedi. Ki mantıksız da gelmedi bana, çünkü bu ölçülerde lastik kullanan motosiklet modeli yok denecek kadar az.

dediğim gibi fırsat bulduğumda gidip bakacağım.

Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)