| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)bende IRC kullanıyorum hem uygun fıyatlı hem yerli malı
kuru zeminde hiç başımı ağrıtmadı ancak antalya asfaltında yaza girmeden hafif bi yağmur yağdı frene o kadar hassas dokunmalıyımki kaymaması için gerçekten büyük lastiğin ıslak zemindeki performansı beni tatmin etmedi 6 yaşındaki kabaklaşmış 50.000km'deki ön lastiğim daha iyi performans sergiledi arkaya göre..
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
2005, CBF600
istanbul
A Rh (+)Eminönü'nde IRC markalı lastiği sordum. Arka 85 ön 55tl dedi. Toplam 140tl ama motorun üzerindeki yeni lastiği çıkarıp IRC marka lastiği alıp takmak bana mantıklı gelmedi. Bu da oldukça sert bir lastik.
IRC yi kesinlikle listeden sildim. Uygun bir lastik arayışlarım devam edecek.
Honda Shadow
istanbul
0 Rh (+)duro iyi diyorlar?? onu araştırdın mı?
-
Ankara
A Rh (+)aynen doğru bi işlem değil ben ihtiyaç duymadım olduğuyla yetindim başım ağrımadı alışkanlık sadece
IRC Sıcak şehirlerde problem yok ancak yağmurlu ve asfaltı kötü bir şehirde ikamet ediyorsanız iyi araştırın çünki IRC KESİNLİKLE yağmurlu yol lastiği değil pişman eder adamı![]()
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
2005, CBF600
istanbul
A Rh (+)internetten DUNLOP marka arka lastik buldum, 170TL. Ama dunlop'un 3 yıldır lastik üretmediklerini söyledi bazı motosiklet bayiileri. Gidip üretim tarihine bakacağım. Eski değilse bu lastiği almayı düşünüyorum.
2005, CBF600
istanbul
A Rh (+)Bayiideki çocuk üretilmiyo derken, dunlop 130/90/15 ölçülerindeki lastiği üretmiyor anlamında dedi. Yoksa dunlop kepenk kapattı demedi. Ki mantıksız da gelmedi bana, çünkü bu ölçülerde lastik kullanan motosiklet modeli yok denecek kadar az.
dediğim gibi fırsat bulduğumda gidip bakacağım.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)