erro arkadaşım her işte bi hayır vardır ama sezon olarak düşünme kasım hatta aralığa kadar vakit var bence ama ankarada hava daha sert oluyor ama mesela kuryeler yılın 12 ayı kullanıyorlar.benim bu kış ilk deneyimim olucağı için bişe demem saçma olur ama forumdaki kışın kullanan arkadaşlar düşünce ve deneyimlerini seninle paylaşırsa kafandaki soru işaretleri gitmiş olur. ben nie bu kadar beklemişimki dedim aldıktan sonra :D
celil abi ewt bi usta kadar olmasada elim biras yatkın. daha önce şantiyelerde çalışırken sırf meraktan işçilerin ustaların elinden kaynak spiral matkap vs.alıp kullanmışlığım veya bi pompa vs. bozulduğunda açmışlığım var. şu an için herhangi bi sorunda ehliyeti olan arkadaşa ihtiyacım oldugundan dolayı arka koltuk vs. dokunmuorum ama ehliyetten sonra koltukları söküp cam elyafla arka çamurlugun yarı kalıbını çıkartıp kendim bişiler yapmak gibi bi düşünecem var. orjinal parçalara dokunmayı düşünmüorum.tabi arka lastik 130luk cılız kalıo önce bi bakıcam göze çok batmıosa ve değecekse lastik ince olmasına ragmen hemen başlıcam kalıp çıkarmaya :D

RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)