Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    Alıntı erro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun...ben de ehliyet için ağustosu bekleyenlerdenim. ama motoru almakla iyi yapmışsın...

benim de eskiden olan motor sevdam birde hortladı ama vakit motor almak için tüm parayı otomobile yatırdığımdan dolayı çok geçti. bu sezonu arkadaşlardan idare edicez artık...

kazasız belasız sürüşler...
    Merhaba erhan sende aramıza hoş geldin
    sende bir tanışma topiği açsan güzel olurdu
    işallah sende en kısa zamanda gönlündeki makinaya kavuşur özlemini bitirirsin

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    erro arkadaşım her işte bi hayır vardır ama sezon olarak düşünme kasım hatta aralığa kadar vakit var bence ama ankarada hava daha sert oluyor ama mesela kuryeler yılın 12 ayı kullanıyorlar.benim bu kış ilk deneyimim olucağı için bişe demem saçma olur ama forumdaki kışın kullanan arkadaşlar düşünce ve deneyimlerini seninle paylaşırsa kafandaki soru işaretleri gitmiş olur. ben nie bu kadar beklemişimki dedim aldıktan sonra :D
    celil abi ewt bi usta kadar olmasada elim biras yatkın. daha önce şantiyelerde çalışırken sırf meraktan işçilerin ustaların elinden kaynak spiral matkap vs.alıp kullanmışlığım veya bi pompa vs. bozulduğunda açmışlığım var. şu an için herhangi bi sorunda ehliyeti olan arkadaşa ihtiyacım oldugundan dolayı arka koltuk vs. dokunmuorum ama ehliyetten sonra koltukları söküp cam elyafla arka çamurlugun yarı kalıbını çıkartıp kendim bişiler yapmak gibi bi düşünecem var. orjinal parçalara dokunmayı düşünmüorum.tabi arka lastik 130luk cılız kalıo önce bi bakıcam göze çok batmıosa ve değecekse lastik ince olmasına ragmen hemen başlıcam kalıp çıkarmaya :D

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    kaan ne güzel bizimde birşeyler öğrenebilecemiz bir arkadaşımız daha oldu zamanı geldiğnde yaptıklarını bizimle paylaşırsan seviniriz

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    tabikide :D resimlerini çeker siteye koyarım hele bi agustos olsunda yanlız aklıma takılan bi soru var umarım hevesim kursağımda kalmaz bu motorların 2 yıl yada 5000km garantisi var diye biliorum. motor üzerinde yaptığımız değişiklikler garantiyi düşürürmü yoksa sadece mekanik ve elektronik aksammı garanti kapsamı içinde yada çok basit bi örnek sırf arka sinyalleri yeni çamurluğa göre daha öne çekmem bile kabloların üzerinde oynama yapmışsın diyip garanti konusunda arıza çıkarrırlarmı?? vs..çünkü bildiğim kadarıyla egzosu bile açtırmak motordaki garantiyi düşürüyor.ama chop lama konusunda garanti düşermi düşmezmi acaba??

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    kasada yapılan düzenlemerin mekanik garantiyi etkilememesi lazım ama yapmadan servise danışmakta yarar var çünki garantiye girmesin diye bahane arıyorlar

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bu cumartesi rodaj bakımına götürdüğümde sorup öğrenirim sonrada burdan paylaşırım böylelikle başka yapmak isteyen arkadaşlar olursa en azından kafalarında soru işareti olmaz umarım hevesim kursağımda kalmaz :D

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu cumartesi rodaj bakımına götürdüğümde sorup öğrenirim sonrada burdan paylaşırım böylelikle başka yapmak isteyen arkadaşlar olursa en azından kafalarında soru işareti olmaz umarım hevesim kursağımda kalmaz :D
    kardeş ifedelemi mazur gör ..bence bu motoruna herhagi bir değişiklik yapma yada şöyle söyleyim daha açıklayıcı olur masrafa girme .neden diyeceksin :ecemeliğini attığın zaman ,ki buda 1 sene içinde gerçeklerşir ,150 cc sana az gelecek ve modei yükselmek isticeksin ,bu motorunu satarken biraz zarar edeksin o allahın emri fakat şimdi bu motora masraf yasraf yaparsan tez zamanda satacağını düşündüğüm için epery bi zarar edeceksin

COMANCHE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tansu Savatlı
    Müşteri İlişkileri Yetkilisi
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abiciğim sen fotoğrafçı mısın?

foreman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Ulus
    servis şefi
     sym gts 250 evo i
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    hos geldın Kaan...kazasız surusler dılerım..
    literatürde foreman...
    halk arasında formen...
    dostlar arasında FATİH....

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş ifedelemi mazur gör ..bence bu motoruna herhagi bir değişiklik yapma yada şöyle söyleyim daha açıklayıcı olur masrafa girme .neden diyeceksin :ecemeliğini attığın zaman ,ki buda 1 sene içinde gerçeklerşir ,150 cc sana az gelecek ve modei yükselmek isticeksin ,bu motorunu satarken biraz zarar edeksin o allahın emri fakat şimdi bu motora masraf yasraf yaparsan tez zamanda satacağını düşündüğüm için epery bi zarar edeceksin
    düşüncen için tşk ederim ama sanırım yanlış anladın. ben zaten bu motoru öğrenmek için aldım. öğrenmekten kastım sadece sürüş değil işleyişi ve orasıyla burasıyla oynayarak el beceremi geliştirmek. bi bakıma hobi gibi düşünebilirz aslında.masraf konusuna gelince alcağım malzemeler 50 bilemedin 100 lirayı geçmicektir ki bu malzemeleri şantiyedeki eski arkadaşlardanda temin edebilirm ancak sırf malzeme için aramam ayıp kaçar diye düşünüyorum.gerisi yapmaktan hoşlandığım bi iş için haftasonları vakit ayırmaya bakıyor.150cc olayına gelince bunun farkındayım ama bunları 10-15 bin liralık motor üzerinde ilk denemelerimi gerçekleştirirken içim cızlardı :D amacım bişeler öğrenmek.satmaya kalksam bin liradan fazla etmiyeceği için ileride yazlığa koyar sabahları ekmek süt almaya plaja inmeye falan kullanırım diye düşünüyorum. bi bakıma scooter görevi görcek :D ama cruise motor seviorum ve choplamaya merakımıda gidermiş olucam aynı zamanda. kısaca koşabilmek için önce emeklemeyi sonra yürümeyi öğrenmem gerekir. sonrasında bi xvs650a düşünüyorum kısmetse..umarım yüzyüzede tanışabiliriz.eminimki ilerde başıma gelceklerden dolayı bana yol göstermek amaçlı iyi niyetinden dolayı söylemişsindir teşekkür ederim tekrardan.

comanche arkadaşım eskiden arkadaşın slr makinası ile amatörce takılıyorduk taki arkadaş borclarından dolayı makinasını bile satana kadar..

hoşbulduk foreman arkadaşım saolasın..

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)