Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim motorumun eksozu da tek delikli flüt ne kafa şişiriyor ne de performansı etkiliyor seside geyet güzel.Ayrıca muayeneye gidileceği zaman civata veya benzeri birşeyle tıkıyorsunuz sıkıntı kalmıyor.

Tam açık eksoz düşük devirde ses olarak çok iyi de yüksek devirlerde ve uzun yolda işkence olur Birde açık eksozda geri tepme olmayacağı için sübaplar tam çalışamaz,kompresyonda zayıflar,performans düşer
    Bildiğim kadarı ile subap ayarı da bozuluyor..

nurhanucar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nurhan
    bilgi işlem
     Regal Raptor dd 125E
     lüleburgaz
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    vala bilmiyorum ne zmn cok ses cıksa cok az da olsa takoz vidaları hafiften gevşek. subab ayarında bir sorun yok. belki de egzoslarda bir sorun olabilir...

floyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

eren aksoy
    öğrenci
     regal raptor DD 250E-9B
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eren öncelikle aramıza hoş geldin
    bendede 2006 model T gidon var benim eksozların ağzı orjinalden geniş ve susturucular altta tutan bir vidayı sökünce çıkıyır ve hoş tok bir ses veriyor benimkini söktüm ama anladıgım kadarıyla senin eksozların ağzı dar olan modelden ama yapılabilecek tek şey taş motoruyla agzını kesmek başka türlü açılmaz ama eksoz içini boşaltma modifiye işi yapan araba eksozcusu var fiatı makül fatih istanbul belediyesinin ordaki kemerlaerin dibindeki itfayenin arkasın tamirciler var en yurkarıda salaş bir eksozcu var her türlü tadilat ve yeni modifiye işi yapıyor
    celil abi hoşbulduk çok memnun oldum.. benim regalde egzos ucu 45drce paralel kesik bir şekilde uca doğru dar olanlardan değil.. aslında bir başka 250ccden cok daha iyi orginal hali fakat ben daha oncede yazdıgım yorumdaki gibi benim motordan görmüştüm 2 yıl once adam dumduz boş bi paslanmaz boru kaynatmış boğumdan.. ve ses muhteşemdi adeta.. ben o sesi nasıl yakalarım diye düşünüyorum.. düz baru kaynatmakmı mantıklıdır (adamın yalancısıyım) yoksa daha farklı bir formulumu wardır diye meraklandım ve açtım topiği.. ;) aslında bence bu konu birçok motorcununda aklında hep soru işareti olan bir sorudur diye tahmin ediyorum.. ;)

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    senin eksozlarda susturucular sökülümü o modellerde çıkışın orda altta bir vidayla tutuyor vidayı çıkarıp eksoz çıkısından bir kanca yardımıyla agzından susturucuyu çekip çıkarıyorsun ayrıca dediğin yüksek sesi sadece içi boş boru eksoz verebilir zaten modifiyecilerde yüksek ses almak için öyle yapıyor motora zararı olmadığı söyleniyor fakat benzin yakışı çogalıyor ve karbiratör sekron ayarlarının tekrar düzenlenmesi gerekir makinanın eksozda oluşan kompresör basıncınıda yok ediyor buda makinanın torkunu etkilediği söyleniyor ama genel olarak herkes yaptırıp kullanıyor arıza olarak bir sorun yok
    Konu CELİL tarafından (22.June.2011 Saat 10:08 ) değiştirilmiştir.

floyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

eren aksoy
    öğrenci
     regal raptor DD 250E-9B
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bilgiler için saol celil abi.. dur bakalım bışeyler yapıcaz ama sonra berbat bır ses alırsak gerı donusumu olmaması sıkıntı yaratabılır.. ama soyledıgın fatıhteki egzoscuya bır ugrayacagım.. dedıgın gıbı egzos konusunda iyise bı cozum sunar elbet..

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    senin eksozlarda susturucular sökülümü o modellerde çıkışın orda altta bir vidayla tutuyor vidayı çıkarıp eksoz çıkısından bir kanca yardımıyla agzından susturucuyu çekip çıkarıyorsun ayrıca dediğin yüksek sesi sadece içi boş boru eksoz verebilir zaten modifiyecilerde yüksek ses almak için öyle yapıyor motora zararı olmadığı söyleniyor fakat benzin yakışı çogalıyor ve karbiratör sekron ayarlarının tekrar düzenlenmesi gerekir makinanın eksozda oluşan kompresör basıncınıda yok ediyor buda makinanın torkunu etkilediği söyleniyor ama genel olarak herkes yaptırıp kullanıyor arıza olarak bir sorun yok

torku fazlasıyla etkiliyor ben torkun yüzünden kapattırdım yoksa benzin umrumda değildi torkuda 2. plana atiyim uzun yolda az kafamı şişirmezdi kerata :D
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    torku fazlasıyla etkiliyor ben torkun yüzünden kapattırdım yoksa benzin umrumda değildi torkuda 2. plana atiyim uzun yolda az kafamı şişirmezdi kerata :D
    benim makinaın susturucuları sökülü ne az ne çok ses hoşuma gittiğinden olumsuzluları göz ardı ediyorum

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    benim makinaın susturucuları sökülü ne az ne çok ses hoşuma gittiğinden olumsuzluları göz ardı ediyorum
    adamın dedklerine inanmayın egzozu resmen ateş ediyor çay çut diye

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamın dedklerine inanmayın egzozu resmen ateş ediyor çay çut diye
    O SİLAH EFEKTLERİ BENİM MAKİNAYA ÖZEL YOL AÇILSIN DİYE KOYDURTDUM :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    O SİLAH EFEKTLERİ BENİM MAKİNAYA ÖZEL YOL AÇILSIN DİYE KOYDURTDUM :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    Abi sen sübapları geçen hafta değişmemişmiydin hala çift kırma Huğlu gibi ateş mi ediyor makina?:mrgreen::mrgreen:

Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)