| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD350 E-6c Daytona
İstanbul
0 Rh (+)
Regal Raptor dd 125E
lüleburgaz
A Rh (-)vala bilmiyorum ne zmn cok ses cıksa cok az da olsa takoz vidaları hafiften gevşek. subab ayarında bir sorun yok. belki de egzoslarda bir sorun olabilir...
regal raptor DD 250E-9B
istanbul
A Rh (+)celil abi hoşbulduk çok memnun oldum.. benim regalde egzos ucu 45drce paralel kesik bir şekilde uca doğru dar olanlardan değil.. aslında bir başka 250ccden cok daha iyi orginal hali fakat ben daha oncede yazdıgım yorumdaki gibi benim motordan görmüştüm 2 yıl once adam dumduz boş bi paslanmaz boru kaynatmış boğumdan.. ve ses muhteşemdi adeta.. ben o sesi nasıl yakalarım diye düşünüyorum.. düz baru kaynatmakmı mantıklıdır (adamın yalancısıyım) yoksa daha farklı bir formulumu wardır diye meraklandım ve açtım topiği.. ;) aslında bence bu konu birçok motorcununda aklında hep soru işareti olan bir sorudur diye tahmin ediyorum.. ;)

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)senin eksozlarda susturucular sökülümü o modellerde çıkışın orda altta bir vidayla tutuyor vidayı çıkarıp eksoz çıkısından bir kanca yardımıyla agzından susturucuyu çekip çıkarıyorsun ayrıca dediğin yüksek sesi sadece içi boş boru eksoz verebilir zaten modifiyecilerde yüksek ses almak için öyle yapıyor motora zararı olmadığı söyleniyor fakat benzin yakışı çogalıyor ve karbiratör sekron ayarlarının tekrar düzenlenmesi gerekir makinanın eksozda oluşan kompresör basıncınıda yok ediyor buda makinanın torkunu etkilediği söyleniyor ama genel olarak herkes yaptırıp kullanıyor arıza olarak bir sorun yok![]()
Konu CELİL tarafından (22.June.2011 Saat 10:08 ) değiştirilmiştir.
regal raptor DD 250E-9B
istanbul
A Rh (+)bilgiler için saol celil abi.. dur bakalım bışeyler yapıcaz ama sonra berbat bır ses alırsak gerı donusumu olmaması sıkıntı yaratabılır.. ama soyledıgın fatıhteki egzoscuya bır ugrayacagım.. dedıgın gıbı egzos konusunda iyise bı cozum sunar elbet..
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
V strom
istanbul
0 Rh (+)Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)