Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

erhan özşahin
    öğrenci
     yok
     samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Arkadaşlar yardım...

Öncelikle kendimi tanıtayım ben Erhan, samsunluyum bartında okuyorum 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri bende oluşan cruiser tutkusu artk hat safhaya geldi ne yapıp yapıp bir motor almak istiyorum konuyu nereye açacağımı bilemedim eğen yanlış yere açtıysam hatam affola ehliyetim yok ve daha önce motor deneyimim de yok en önemlisi paramda taksitle bir regal raptor dd100cc lik motordan almayı düşünüyorum en fazla param buna yetiyor sizce ne yapmalıyım lütfen öenerilerinizi benimle paylaşın hem chopper havası var hemde yeni başlayanlar için uygundur diye düşündüm şimdiden teşekkürler.
    boy:185cm
    kilo:60

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    dostum aramıza hoş geldin .tavsiyem kanına giren bu viruse hangi marka model ve fiyatta olursa olsun bir motorla tedavi etmen gerek.100cc ler yeni başayanlar için idealdir hem gösterişli şirin bir yapıya sahip bende otomatik vitek olacağı için seni zorlamaz tek kusurun boyunun uzun olması .boyuna göre motorlarıda öğrenciik bitip paranı kazandığın zaman alırsın
    tekerin düz bassın motorsikler isyanın olsun :D

erhan özşahin
    öğrenci
     yok
     samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    eyvallah güzel kardeşim benim ama bu motorla ilgili fazla detay yok internette nasıldır ki daha önce kullanmışlığın varmıdır bu motoru harbiden çok mu küçük gelir bana

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,143
    merhaba erhan aramıza hoş geldin
    otomatik vitesli bir cruiser için piyasadaki tek seçenek regal raptor 100cc sevimli bir makina ama küçük hele senin boyuna göre oyuncak gibi kalır ayrıca RR 100cc üretimini durduruyor vitesli makina kullanabilirim dersen ikinci el 250 cc su sogutmalı modeli tavsiye ederim her şarta uygun bir makina şu an yaz donemi fiatlar yüksek kışı beklersen çok uygun makinalar düşebilir işallah hayellerini gerçekleştirisin

erhan özşahin
    öğrenci
     yok
     samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    haklısın Celil kışın mı al diyosun peki ikinci el mi alsam, ben 0 taraftarıyım herzaman için ama bu seferlik bu tabuyu kırmalımıyım kışın motrların 0 fiyatlarıda düşüyor mu?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,143
    Alıntı cicibey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın Celil kışın mı al diyosun peki ikinci el mi alsam, ben 0 taraftarıyım herzaman için ama bu seferlik bu tabuyu kırmalımıyım kışın motorların 0 fiyatlarıda düşüyor mu?
    sıfır her zaman risksiz olur ama sıfır ayarında ikinci ellerde var fiatı sıfıra göre daha avanjlı olur sıfırlarda şu anda ve kışın peşin fiatına taksitli satış yapıyorlar kışın sıfırın fiatı düşmez ikinci elinki düşer

erhan özşahin
    öğrenci
     yok
     samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil kardeşim düşündüm taşındım ragallerle ilgili nekadar bilgi varsa araştırdım 6 ay sonraya erteledim planımı öncelikle ehliyetimi alıp akabinde nekadar para toplayabilirsem toplayıp sonra bankadan 5000 tl tutarında bir kredi çekip regal raptor 250cc spyder almaya karar verdim,peki sen ne diyorsun bu motor hakkında deneyim ve tecrübelerinden yararlanarak ne önerirsin bana?

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı cicibey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil kardeşim düşündüm taşındım ragallerle ilgili nekadar bilgi varsa araştırdım 6 ay sonraya erteledim planımı öncelikle ehliyetimi alıp akabinde nekadar para toplayabilirsem toplayıp sonra bankadan 5000 tl tutarında bir kredi çekip regal raptor 250cc spyder almaya karar verdim,peki sen ne diyorsun bu motor hakkında deneyim ve tecrübelerinden yararlanarak ne önerirsin bana?
    en doğru karırı vermişsin.piyasada ne kadar çinli varsa regal içlerinden en kaliteli olanıdır ve 250 lik motor sana yakışır servisi yaygın parçaları diğerlerine göe daha uygundur .0 bi mtrla başlarsan bu işe sana fazla baş ağrıtmaz

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,143
    doğru karar vermişsin ehliyetin önce alınması senin içinde motora alışma eğitimi olur speyder e gelince güzel makinalar ve çok karizmatikler TT custom un tek çinli benzeri fakat ön çatalın ileride olması dengesini kalkış ve duruşlarda biraz daha piratik yapmayı gerektiriyor ama forumda senin gibi hiç motor kullanmamış ve spyder le başlayıp kısa sürede alışıp kullanan arkadaşlarımız var sende kullanırsın

erhan özşahin
    öğrenci
     yok
     samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Peki arkadaşlar ragalin diğer modellerini de önerirmisiniz 350 cc likler hariç tabi

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)