Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

erhan özşahin
    öğrenci
     yok
     samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil kardeşim düşündüm taşındım ragallerle ilgili nekadar bilgi varsa araştırdım 6 ay sonraya erteledim planımı öncelikle ehliyetimi alıp akabinde nekadar para toplayabilirsem toplayıp sonra bankadan 5000 tl tutarında bir kredi çekip regal raptor 250cc spyder almaya karar verdim,peki sen ne diyorsun bu motor hakkında deneyim ve tecrübelerinden yararlanarak ne önerirsin bana?

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı cicibey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil kardeşim düşündüm taşındım ragallerle ilgili nekadar bilgi varsa araştırdım 6 ay sonraya erteledim planımı öncelikle ehliyetimi alıp akabinde nekadar para toplayabilirsem toplayıp sonra bankadan 5000 tl tutarında bir kredi çekip regal raptor 250cc spyder almaya karar verdim,peki sen ne diyorsun bu motor hakkında deneyim ve tecrübelerinden yararlanarak ne önerirsin bana?
    en doğru karırı vermişsin.piyasada ne kadar çinli varsa regal içlerinden en kaliteli olanıdır ve 250 lik motor sana yakışır servisi yaygın parçaları diğerlerine göe daha uygundur .0 bi mtrla başlarsan bu işe sana fazla baş ağrıtmaz

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,143
    doğru karar vermişsin ehliyetin önce alınması senin içinde motora alışma eğitimi olur speyder e gelince güzel makinalar ve çok karizmatikler TT custom un tek çinli benzeri fakat ön çatalın ileride olması dengesini kalkış ve duruşlarda biraz daha piratik yapmayı gerektiriyor ama forumda senin gibi hiç motor kullanmamış ve spyder le başlayıp kısa sürede alışıp kullanan arkadaşlarımız var sende kullanırsın

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)