gerçekten USTA işi olmuş... büyük emekle hemde.. tebrik ederim vallahi![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Kawasaki VN900 Custom Special
Burdur
A Rh (+)gerçekten USTA işi olmuş... büyük emekle hemde.. tebrik ederim vallahi![]()
DD250 E10
İstanbul
A Rh (+)Motor çok şekil olmuş, ancak şu kısım çok kafamı kurcalıyor. Bu motor, trafikte kullanılcak bir motor değil, ve malum, istanbulda trafiğe girmemek pek de mümkün değil. Hani ben de böyle bir şey yaptırmak istesem, trafiği nasıldır bu aletin çok merak ediyorum. Ben dümdüz orjinal spyder halimle üzülüyorum trafiklerde, bu ne hale getirir.
Çamur olayına gelince, bu motor çamuru atar, yapacak bir şey yok, gülü seven dikenine katlanır =D
DD250 E10
İstanbul
A Rh (+)
Evet, mantıken zor olmalı. Hızlı iken ve viraj alırken yatabiliyorsun, ama aralara girerken ve trafik olduğunda gidon kullanılıyor genelde. Gidonun yüksek olması, kontrolü zorlaştırır, ki dönüşlerde bile bu sıkıntı yaratabilir. Gidonun serbest kalması gerekiyor motorun dönüşü yapabilmesi için, fakat kol uzunluğu buna izin vermeyebilir.
Bu motor amerikan motoru, bol düzlükte bas git, o zaman işte heybetli falan. Bir sahil trafiğine bu motorla giren kişinin düşüncelerini duymak isterim :mrgreen:
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)arka çamurluk olmadığı için demişşin ben oyuzden var dedım. ha çamur atmıcak mı? atıcak tabı orjınalınden hallıce. sahibininde yamurda pek kullanacagını sanmam acıkçası. uzun gidona gelınce. evet virajlar zor trafıkte bıraz sıkıntılı. ama sahibi böyle olsun dedi ve öyle oldu![]()
insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
Benzinim bittiğinde anladım
RR Daytona 350cc
İzmir
0 Rh (+)peki ne kadar zamanda yapıldı bu değişiklikler?
-
Ankara
A Rh (+)iscilik gercekten on numara gozukuyor elinize saglik boylesine iyi bir sekilde yapilmis costum raptor gormeyeli bayagi olmustu cok begendim
peki birsey sormak istiyorum mekanik anlamda herhangibi islem yapildimi performans,guclendirme anlaminda?
ozel yapim egzosun sesini paylasabilmeniz mumkunmudur?
tekrardan elinize saglik masrafli bir is ancak sonunda gorunce gercekten degiyor ;)
edit: bu islemlere ruhsat iside dahilmi renk olaraktan?
jantlar mat olarak cok guzel gozukuyor ancak soyle beyaz yanakli bobberlarda kullanilan bol bol teli olan tel jant hic fena gitmez diye dusunuyorum
altin sarisi tel jant beyaz yanak motorsikletin hatlarina altin sarisi serit uygulamasi vs gozde canlandiriyorumda hic fena durmaz ;) ;P
Konu Emix tarafından (25.October.2011 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir.
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
YOK
İstanbul
A Rh (+)mekanik anlamda bir değişiklik yapılmadı, motor sahibinin isteği üzerine istediği tüm değişiklikler yapıldı. Egzos geldiği zaman, motorun son halini sizlerle resim ve video olarak paylaşırız.
Tüm bu işlemlere ruhsatta ki renk işlemleri de dahildir. Faturayı sizin istediğiniz renk üzerinden kesiliyor. Beyaz yanak istenirse konulabilir, müşterimizin istediği üzerine yapılıyor herşey.
Eğer aklınızda bir değişiklik yapmak varsa, buyrun gelin yardım ederiz ;)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)