Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu
Toplam 53 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

teoman25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teoman mete çakıcı
    Öğretim Görevlisi
     Kawasaki VN900 Custom Special
     Burdur
    Beğenmiş
    298
    Beğenilmiş
    101
    gerçekten USTA işi olmuş... büyük emekle hemde.. tebrik ederim vallahi

MaRCoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı DIESEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım o motorda arka çamurluk var. stop lambası tekere takılmadı ya :D sadece arka çamurluğun şekli değişti ve alçaltıldı. tekere daha yakın oldugu için ve yan tarafları hafif kesildiği için göremiyo olabilirsin resimden.
    çamurluğu görüyorum, bizim daytonalar bile fena çamur atıyor arkaya bu nasıl atmasın bana acıklayabilir misin?

Eski: RR 350 Daytona
    Eski: XT 660 R
    Yeni: ...tabanvay
    Yeni: hyndai blue

reshoden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Caner Baş
    İnşaat Mh
     DD250 E10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Motor çok şekil olmuş, ancak şu kısım çok kafamı kurcalıyor. Bu motor, trafikte kullanılcak bir motor değil, ve malum, istanbulda trafiğe girmemek pek de mümkün değil. Hani ben de böyle bir şey yaptırmak istesem, trafiği nasıldır bu aletin çok merak ediyorum. Ben dümdüz orjinal spyder halimle üzülüyorum trafiklerde, bu ne hale getirir.

Çamur olayına gelince, bu motor çamuru atar, yapacak bir şey yok, gülü seven dikenine katlanır =D

telkarinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Akınakca
    Fakir ama gururlu memur :)
     Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı reshoden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor çok şekil olmuş, ancak şu kısım çok kafamı kurcalıyor. Bu motor, trafikte kullanılcak bir motor değil, ve malum, istanbulda trafiğe girmemek pek de mümkün değil. Hani ben de böyle bir şey yaptırmak istesem, trafiği nasıldır bu aletin çok merak ediyorum. Ben dümdüz orjinal spyder halimle üzülüyorum trafiklerde, bu ne hale getirir.
    Uzun gidon olmasından dolayı mı zor olur trafikte sence ?

reshoden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Caner Baş
    İnşaat Mh
     DD250 E10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı telkarinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun gidon olmasından dolayı mı zor olur trafikte sence ?

Evet, mantıken zor olmalı. Hızlı iken ve viraj alırken yatabiliyorsun, ama aralara girerken ve trafik olduğunda gidon kullanılıyor genelde. Gidonun yüksek olması, kontrolü zorlaştırır, ki dönüşlerde bile bu sıkıntı yaratabilir. Gidonun serbest kalması gerekiyor motorun dönüşü yapabilmesi için, fakat kol uzunluğu buna izin vermeyebilir.

Bu motor amerikan motoru, bol düzlükte bas git, o zaman işte heybetli falan. Bir sahil trafiğine bu motorla giren kişinin düşüncelerini duymak isterim :mrgreen:

telkarinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Akınakca
    Fakir ama gururlu memur :)
     Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı reshoden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet, mantıken zor olmalı. Hızlı iken ve viraj alırken yatabiliyorsun, ama aralara girerken ve trafik olduğunda gidon kullanılıyor genelde. Gidonun yüksek olması, kontrolü zorlaştırır, ki dönüşlerde bile bu sıkıntı yaratabilir. Gidonun serbest kalması gerekiyor motorun dönüşü yapabilmesi için, fakat kol uzunluğu buna izin vermeyebilir.
    Uzun gidon o kadar zor olmuyor. Az da olsa kullandım istanbul trafiğinde. Kısa gidona göre hakimiyet biraz daha zor tabi, dikkatli olunursa bi sıkıntı olmuyo bence.

Bende uzun gidona çevirmeye uğraşıyorum şuan ama bi türlü kısmet olmuyo. Hem maddi hem zamani :D

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı MaRCoS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çamurluğu görüyorum, bizim daytonalar bile fena çamur atıyor arkaya bu nasıl atmasın bana acıklayabilir misin?
    arka çamurluk olmadığı için demişşin ben oyuzden var dedım. ha çamur atmıcak mı? atıcak tabı orjınalınden hallıce. sahibininde yamurda pek kullanacagını sanmam acıkçası. uzun gidona gelınce. evet virajlar zor trafıkte bıraz sıkıntılı. ama sahibi böyle olsun dedi ve öyle oldu
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    peki ne kadar zamanda yapıldı bu değişiklikler?

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    iscilik gercekten on numara gozukuyor elinize saglik boylesine iyi bir sekilde yapilmis costum raptor gormeyeli bayagi olmustu cok begendim

peki birsey sormak istiyorum mekanik anlamda herhangibi islem yapildimi performans,guclendirme anlaminda?

ozel yapim egzosun sesini paylasabilmeniz mumkunmudur?

tekrardan elinize saglik masrafli bir is ancak sonunda gorunce gercekten degiyor ;)

edit: bu islemlere ruhsat iside dahilmi renk olaraktan?
    jantlar mat olarak cok guzel gozukuyor ancak soyle beyaz yanakli bobberlarda kullanilan bol bol teli olan tel jant hic fena gitmez diye dusunuyorum

altin sarisi tel jant beyaz yanak motorsikletin hatlarina altin sarisi serit uygulamasi vs gozde canlandiriyorumda hic fena durmaz ;) ;P
    Konu Emix tarafından (25.October.2011 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir.
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Motomania34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Moto Mania
    Motor Mağazası
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iscilik gercekten on numara gozukuyor elinize saglik boylesine iyi bir sekilde yapilmis costum raptor gormeyeli bayagi olmustu cok begendim

peki birsey sormak istiyorum mekanik anlamda herhangibi islem yapildimi performans,guclendirme anlaminda?

ozel yapim egzosun sesini paylasabilmeniz mumkunmudur?

tekrardan elinize saglik masrafli bir is ancak sonunda gorunce gercekten degiyor ;)

edit: bu islemlere ruhsat iside dahilmi renk olaraktan?
    jantlar mat olarak cok guzel gozukuyor ancak soyle beyaz yanakli bobberlarda kullanilan bol bol teli olan tel jant hic fena gitmez diye dusunuyorum

altin sarisi tel jant beyaz yanak motorsikletin hatlarina altin sarisi serit uygulamasi vs gozde canlandiriyorumda hic fena durmaz ;) ;P
    mekanik anlamda bir değişiklik yapılmadı, motor sahibinin isteği üzerine istediği tüm değişiklikler yapıldı. Egzos geldiği zaman, motorun son halini sizlerle resim ve video olarak paylaşırız.
    Tüm bu işlemlere ruhsatta ki renk işlemleri de dahildir. Faturayı sizin istediğiniz renk üzerinden kesiliyor. Beyaz yanak istenirse konulabilir, müşterimizin istediği üzerine yapılıyor herşey.
    Eğer aklınızda bir değişiklik yapmak varsa, buyrun gelin yardım ederiz ;)

Sayfa 2 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)