Motorun kendini çözdürmeye niyeti olmayınca malum uğraştırıyorÇok özen göstermeyince sorun çıkarmıyor makina. Bugün iş çıkışı son otobüsü kaçırdığım için motorla döndüm. Aslanım benim tır tır tır sesiyle acımadı yollara, suda gider gibi kayıp gitti
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Çelik - Martian 150
Konya
0 Rh (+)Motorun kendini çözdürmeye niyeti olmayınca malum uğraştırıyorÇok özen göstermeyince sorun çıkarmıyor makina. Bugün iş çıkışı son otobüsü kaçırdığım için motorla döndüm. Aslanım benim tır tır tır sesiyle acımadı yollara, suda gider gibi kayıp gitti
![]()
Çelik - Martian 150
Konya
0 Rh (+)Birde bildiğim kadarıyla konjektör zaten regülatör demek. Eğer öyleyse zaten konjektör değişti. Şu an statör değişecek gibi duruyor.
Çelik - Martian 150
Konya
0 Rh (+)Statörü zamanında mecburi olarak götürdüğüm bi motorcu değiştirdi ve yanlış değiştirdi. Dolayısıyla şu an elektrik problemi yaşıyoruz.
Ayrıca biraz önce eve geldim. Motora en son 2 gün önce sabah dokunduğumda sağ elcik donduğu için dönmüyordu yani çalışmamıştı. Az önce çalıştırdım o keskin soğukta bile tek seferde çalıştı ve bastığım anda ısınmaya hiç gerek kalmadan rahatlıkla stabil şekilde rolantide çalıştı. Şok üstüne şok :D sanırım artık elektrik dışında sorun kalmadı![]()
Çelik Martian 150-6
Konya
0 Rh (+)dur hele kaan... Hemen karar verme.. Senin motorunun arızası çok büyük ihtimalle karbüratördeki benzin pompasinda... Yanlış değilsem diyafram şeklinde oluyor bu pompa... Benzin bittiği için bozuluyor bu alet, ve sanmaki sadece Senin Motorda bozuluyor bu parça, arabalardada benzin bitmesi sonucu bozulur arabalarda bile bozulan parçaya motorsiklet ne yapsın istersen yamaha al oda aynı arızayı yapar.![]()
ha sanmakı her benzin bittiğinde bozulur bu parça... Tekrar tekrar biterse benzin o zaman bozulmaya meyilleniyor... Ayrıca selçuk ta birinci öğretim misin..? Hiç görmedim selçukta martian...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)