Öncelikle hoşgeldin ve teşekkür ederim.

Motorumu almadan önce internetten çok araştırdım gerçekten diğer çinlilere göre ciddi anlamda bi kalite farkı varmış onu öğrendim. Almadan önce motorcuya gösterdim sorunu yok dedi tamamdir dedik anlaştık. Daha sonradan böyle olaylar çıktı başıma. Ayrıca yakıt inanılmaz derecede düştü. Bizim evden kampuse gitmek tam 19 km. 5 liralık benzinle gidiyorum geliyorum üzerine birazda geziyorum. Commuterlar kadar az yakıyor inanılmaz şaşırdım.

Geçen bi program vardı kafeye gelmek üzereyken benzin bitti. Bıraktım program çıkışında alırım benzin dedim gittim. Programdan geceye doğru çıktım benzin aldım çalışmadı biraz daha aldım yine çalışmadı. İttire ittire ciddi bi mesafeyi ittirerek geri götürdüm. Ertesi gün sabah motoru bıraktığım yere geri gittim oradan birinin arabasından aktarma yaptık çalıştırdık. Sorun yoktu zaten bakımlarıda yapıldığı için çok güzel çalışıyordu sadece grenajlar yapılmamıştı daha.

Neyse dedik devam ettik akşam yine aynı yerde program vardı gittik programdan bi saat önce orada bi arkadaşa uğradım arkadaştan çıktım kafeye gitmek için motoru çalıştırdım baktım sorunlu. Gaz veriyorum tam yemiyor falan. Bi süre sonra hiç çekmemeye başladı. Şöyle söyleyim 5 km\s hıza çıkıyor gazı kesiyor. Belli bi gazın üstünde gidersek gazı kesiyor. Düşük gaz veriyorum o zamanda gitmiyor. 5i geçmiyor zaten bi süre sonra o şekildede gitmiyor sadece ses geliyor. Motor stop ediyor gazı kesersem.

Sizce bu nedir?

Bunuda yaşadımya artık motordan hiç bi beklentim kalmadı. Hani motorun düzeleceğini bilmesem amenna ne gerekiyorsa yaparım ama buna nereyi yaptırsam yine aynısı oluyor.

Bu arada çin malı motorlara şu yaşadıklarımdan dolayı öngörülü yaklaşıyorum ama bunu maruz görün. Gerçekten kafayı yeme durumuna geldim neredeyse. Bu son yaşadığım şeyden sonra Regal Raptor'dan da vazgeçmek durumunda kaldım. Artık korkuyorum. 250 CC'lik Yamaha Virago almayı düşünüyorum. En azından iyi kötü kendini ispatlamış götürdüğünde anlayan birisi muhakkak olacaktır. Tabi bunların içinde eski kullanıcı olayıda var. Adam 4 yıl boyunca hiç bakım yapmamış. Çokta bişey beklememek lazım tabi.

Yalnız motor bana ayıp etti Ben onu satmaktanda vazgeçmiştim yazın benimle beraber arkadaşlarımıda yanımda taşıyacaktım motorcuğumla.