Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bilgi için tşk arkadaşım. sanırım tulum yagmurluk yerine önce sadece pantolon alıp deneyeceğim.test sonuçlarını yazarım buraya.bu arada aerotex veya bu tarz pant kullanan varsa nasıldır deneyimlerini yazarsa sevinirim.
    nette gezinirken şu yazıyı buldum.
    http://www.milliyet.com.tr/2006/11/2...i/yazozel.html
    demekki kışında kullanan bi sürü kişi var ama yaz kadar çok olmadgından gözümüze çarpmıolar. demekki bunları bayaı bi kişi alıyo ve şikayetçi değiller.tabi yinede alıp test etmek lazım senin deigin gibi yada almadan önce kullananlardan ögrenmek lazım.
    birde düşününce sadece motor tepesinde olmuyoruz mola vs. sıcak bi yerlere girildiğinde tulum+body armor+bikaç kat uzun kollu+termal bunları çıkarıp giymesi külfet olacağından yada tulumun üst kısmı salkım saçak gezilceğinden diğer türlü sadece montu çıkarcağımızdan dolayı pant+mont kolaylık açısından daha uygun gelmeye başladı. en kötü ihtimalle bile kot+içlikten daha kuru tutacagını tahmin ediyorum. ama termal içlik herşekilde almayı düşünüyorum.
    bi terslik olmassa bu cumartesi bakıcam işte :D
    At avrat silah

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birde düşününce sadece motor tepesinde olmuyoruz mola vs. sıcak bi yerlere girildiğinde
    Tırmanış ciddi fiziksel aktivite gerektirdiğinden, motor üzerinde fiziksel aktivite daha az olduğundan belki 'soluma' hususunda bu kadar titiz düşünmeye gerek yok diyeceğim ancak molalar,sıcak ortam veya yoğun trafik yine kumaş nefes almıyorsa terlemeye yol açacaktır. Hadi montu çıkarır kurtulursun bir yere girdiğinde ama pantolon?? Aslında hangi kıyafet giyilmeli sorusunu sorabileceğin en mantıklı kişiler kuryeler.

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tırmanış ciddi fiziksel aktivite gerektirdiğinden, motor üzerinde fiziksel aktivite daha az olduğundan belki 'soluma' hususunda bu kadar titiz düşünmeye gerek yok diyeceğim ancak molalar,sıcak ortam veya yoğun trafik yine kumaş nefes almıyorsa terlemeye yol açacaktır. Hadi montu çıkarır kurtulursun bir yere girdiğinde ama pantolon?? Aslında hangi kıyafet giyilmeli sorusunu sorabileceğin en mantıklı kişiler kuryeler.
    şirkette gelen kuryelerede dikkat ediyorum son bikaç gündür. adamlar 3 5 dakka durup gidiolar yani sıcak ortamda çok durmuyolar. ama bütün kuryelerin üstünde mont+pant var. hatta son gelen kuryede prohel vardı. hudson da satılıomuş birebir aynısını buldum.yemekci kuryeler- scooter ile kısa mesafe- onlarda bazıları mont+kot bazıları mont+pant giyiyo. en azından burdakiler öyle.
    sıcak ortama girildiğinde örneğin yemek için bi lokanta gibi , montu çıkarıp gövdeyi ferahlattımmı bacak kısmının aşırı derecede rahatsızlık vereceğini sanmıyorum.yada biras katlancaz artık sonuçta yarım saat sıcak ortamda kalsak 4 5 saat motor tepesinde olucaz.
    dedim ya muamma çok. bilen kullanan deneyen birileri ile konuşsak aydınlancak bütün herşey bi anda ama :D
    At avrat silah

slamdunk_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    twowhelltango arkadaşın cevabına göre (aerotex tırtmıdır yoksa harbi işe yararmı gibisinden) ordaki pantolonada bakılabilir. ama fiyatlar motomaxdeki ile aynı gibi ama materyal ve model de önemli tabi :D bide araştırdıkça çıkıo :D pantolan ve mont birbirine fermuarlanıyomuş. yani sanırsam bu markalar hibnelik olsun diye fermuarları standart yapmazlar. alt üst aynı marka almak lazım galiba.off lan full takım yarışcı gibi çok tırt durur be cruiser da :D
    gönül hala termal alıp dolaşmaktan yana ama ıslanan kota vuran rüzgar düşüncesi kafa bulandırıyo:? motoru takıma uysun diye superbike mı yapsak dermişim

Evet mont ile pantolonu fermuarla birleştirebiliyorsun. Montun diğer parçasını pantolonun fermuar kısmına diktirebilirsin terzide. O şekilde uyacaktır.

tümoparsan'daki pantolonların içi yumuşak ısı tutacak şekilde, dışı da yağmur geçirmeyen bir malzemeden. Bir de kendi dizlikleri var koruma olarak. Benim kafama yatmıştı dediğim gibi. Gidip bir bakmanızda fayda var. Fiyatı kafama yatmıştı benim.

reshoden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Caner Baş
    İnşaat Mh
     DD250 E10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu konu benim de kafamı kurcalamaya başladı. Sürmek istiyorum. Ama kuru günde sürsek bile sıkıntı ki yağmura da birkaç defa yakalandım, donacak gibi oluyorum. Fiyatlar da öyle deneyeyim olmazsa diğerini alırım diyebilecek seviyede değil. Bi araştırmak lazım .

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı slamdunk_tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet mont ile pantolonu fermuarla birleştirebiliyorsun. Montun diğer parçasını pantolonun fermuar kısmına diktirebilirsin terzide. O şekilde uyacaktır.

tümoparsan'daki pantolonların içi yumuşak ısı tutacak şekilde, dışı da yağmur geçirmeyen bir malzemeden. Bir de kendi dizlikleri var koruma olarak. Benim kafama yatmıştı dediğim gibi. Gidip bir bakmanızda fayda var. Fiyatı kafama yatmıştı benim.
    bilgi için tşk. arkadaşım. dün akşam tam yazıodum apar topar şirketten ayrılmak zorunda kaldım. bu senin dediğin pantolon olmalı
    http://www.tumoparsan.com.tr/default...id=7&AKatid=94
    buda gözüme kestirdiğim diğer alternatif
    http://www.motomaxonlineshop.com/mai...on-pmu284.html

ikisini karşılaştırdıgımda cordura kumaş içine naylon tfettamıdır nedir extra bi astar daha var bunun dışında aerotex çıkarılabilir astar +çıkarılabilir termal içlik var ki bunların ikisi tümoparsandada var sanırım içi 2 defa çıkarılabilir yazmışlar. ancak olayı vuran diz korumalarının boyunun ayarlanması. motomaxinki daha agırr basıyo şimdilik. ama tekrardan tşk ederim ilgin için.
    bu arada komik olucak ama iki pantolonu karşılaştırıken ayarlanabilir dizlik boyu diyince aklıma takıldı :D mesela kot aldıgımızda boyumuza göre paçalarını kestirioz bunu napcaz :mrgreen: mesela ben 32 beden giyom ama kotlar hep 32x32 :D bense kestiirom. 32x30 kot görmedim hiç
    At avrat silah

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı reshoden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konu benim de kafamı kurcalamaya başladı. Sürmek istiyorum. Ama kuru günde sürsek bile sıkıntı ki yağmura da birkaç defa yakalandım, donacak gibi oluyorum. Fiyatlar da öyle deneyeyim olmazsa diğerini alırım diyebilecek seviyede değil. Bi araştırmak lazım .

walla daha sitede bi kişi bile çıkmadı ben giyom çok memnunum vs. diyen. rr cılardan kimse denememiş sanırım yada siteye girip konuyu görmediler daha. kendimi deney faresi gibi hissedicem şu superbikecıların endurocuların üzerindede görmesem
    At avrat silah

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar geçtiğimiz haftasonu gezdim baktım sordum soruşturdum :D motomax deki satıcı o difi forriders vb. kısaca 100 150 liralık ürünlerle yamur yagarken 20 30 km yol alırsan yalann söylemiş olurum bi süre sonra içine almaya başlıyacaktır diyo. o 500 600 liralık ürünlerin tam anlamıyla iş görceğini söylüyor. tabi bu pahalısını satmak içinde söylemiş olabilir ama hiç satamayacağını bile bile diğer ucuz ürünü niye kötülesin. hudsondaki adam su geçirmez diyo. vs.vs.
    kısaca giydim baktım. kot+içlikten daha fazla korur gibi bi hissiyat veriyo ama full koruma olmadıgı için o kadar para vermek mantıksız.
    sonuç :D kartaldaki asker malzemeleri satan yerden sadece alt içlik aldım. test edildi. cumartesi geceyarısına doğru çamlıcada sıfır derecede(yarım saat kadar öncesinde harem kız kulesi tarafında 7 dereceydi) 60 80 km ile giderken üşümüosunuz yanmıosunuzda.-- not: bu kişiden kişiye değişebilr.
    At avrat silah

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,763
    Beğenilmiş
    6,998
    bencede en pratik çözüm içlik yağmur içinde üstüne benim yaptıgım gibi marketlerde satılan ucuz zayıflama eşofmanından alıcaksın tamam ( yalnız 2 beden büyük alın yoksa agı kasıyor patlıyor
    bu arada içlik fiatı ne kadarmış

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    10 liraya alt kısmı aldım sadece. ama o viskoz polyester elastan karışımı olandan değil. amcayla oturduk muhabet ettik durmu anlattım. adam içinde yün karışımı da olanını önerdi.
    At avrat silah

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)