kışın motora binerken yağmuru göze alıyorum herseferindede hayvan gibi ıslanıyorum sorun değil çok zevkli oluyor

5,5 sene okula motorsiklet ile gittim çoğunda ne kaskım ne korumam vardı sabahın 6'sında ayaz soğuğunda dona titreye ellerim üzeri filan kurudu çatlak en ufak sıyırlmaya kanıyorlar soğuktan dolayı perçik perçik oldu alıştım.

ben o motoru garaja kapatamam ya bir gün sürmediğim zaman içimde ukta kalıyor motora zarar veriyormuş gibi hissediyorum illaki süreceğim en soğuk en saçma sapan hava koşullarında ( antalya için ) şuanda ankaradayım kar yağacak illaki motorsuzum şu anda sattım yokluğunu çok fena arıyorum

ne kadar kapanıp bürünsenizde illaki o rüzgar biryerlerden girecek oda onun tadı yav şöyle giderken irkilmek onun güzelliği

pantolon pacasını çorabın içine sokun pantolonunuz kolay soğuyacak bir madde olmasın kot kolay soğumaz ( altında birşey var ise içlik vs ) ama ıslanınca kolay kurumaz
üstünüze giydiğiniz kolları uzun ve yün birşeyden olmasın hava çok çabuk giriyor ve soğutuduyor eldivenin içine sokun

ve kaskın altı çene tarafı ense tarafı vs çok rüzgara maruz kalıyor maskeleri kullanın çok yardımcı oluyor gerçekten

ben bunların çoğunu uygulamıyorum bile böyle kasılmış titreye titreye kitlenmiş bir vaziyette yol alan birisini görürseniz o ben'im :D