Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kışın motora binerken yağmuru göze alıyorum herseferindede hayvan gibi ıslanıyorum sorun değil çok zevkli oluyor

5,5 sene okula motorsiklet ile gittim çoğunda ne kaskım ne korumam vardı sabahın 6'sında ayaz soğuğunda dona titreye ellerim üzeri filan kurudu çatlak en ufak sıyırlmaya kanıyorlar soğuktan dolayı perçik perçik oldu alıştım.

ben o motoru garaja kapatamam ya bir gün sürmediğim zaman içimde ukta kalıyor motora zarar veriyormuş gibi hissediyorum illaki süreceğim en soğuk en saçma sapan hava koşullarında ( antalya için ) şuanda ankaradayım kar yağacak illaki motorsuzum şu anda sattım yokluğunu çok fena arıyorum

ne kadar kapanıp bürünsenizde illaki o rüzgar biryerlerden girecek oda onun tadı yav şöyle giderken irkilmek onun güzelliği

pantolon pacasını çorabın içine sokun pantolonunuz kolay soğuyacak bir madde olmasın kot kolay soğumaz ( altında birşey var ise içlik vs ) ama ıslanınca kolay kurumaz
    üstünüze giydiğiniz kolları uzun ve yün birşeyden olmasın hava çok çabuk giriyor ve soğutuduyor eldivenin içine sokun

ve kaskın altı çene tarafı ense tarafı vs çok rüzgara maruz kalıyor maskeleri kullanın çok yardımcı oluyor gerçekten

ben bunların çoğunu uygulamıyorum bile böyle kasılmış titreye titreye kitlenmiş bir vaziyette yol alan birisini görürseniz o ben'im :D
    hacım sen naptın ya iyi zature olmamışsın ama ilden ile değişiyor hava. şöyle örnek vereyim. çocuklugum ankara geçtiginden dolayı her sene ankaraya giderim kışın arkadaş ziyaretine.onlarda yazın gelirler.ben kar için giderim onlar deniz için :D neyse ankarada - 7-8 derece bile bi atlet üstüne giydigim deri ceketimle rahatca dolaşıyorum gece kuru ayazda (alkolsuz). ama istanbulda +7+8 derecede bunu yaptığımda sümüklerim freedom diye bagırmaya başlıolar .
    At avrat silah

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacım sen naptın ya iyi zature olmamışsın ama ilden ile değişiyor hava. şöyle örnek vereyim. çocuklugum ankara geçtiginden dolayı her sene ankaraya giderim kışın arkadaş ziyaretine.onlarda yazın gelirler.ben kar için giderim onlar deniz için :D neyse ankarada - 7-8 derece bile bi atlet üstüne giydigim deri ceketimle rahatca dolaşıyorum gece kuru ayazda (alkolsuz). ama istanbulda +7+8 derecede bunu yaptığımda sümüklerim freedom diye bagırmaya başlıolar .

alışkanlık meselesi ya o soğuk hava yağmur vs
    şükür zature yüzü görmedim Allah kimseye göstermesin
    keşke Ankara'ya kar yağmasa tam motorsiklet sürülecek yer çünki o trafikte araç kullanılmaz
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alışkanlık meselesi ya o soğuk hava yağmur vs
    şükür zature yüzü görmedim Allah kimseye göstermesin
    keşke Ankara'ya kar yağmasa tam motorsiklet sürülecek yer çünki o trafikte araç kullanılmaz
    gençlik ateşi :D şaka bi yana kişiden kişiyede değişiyo senin dediğin gibi.
    bence karda kullanmakta eğlenceli olabilir. ama ulaşmı için değil keyf amaçlı :D şahsen ben denemek istiyorum. trafigin çok oolmadığı tuzlanmamış yol veya tali yol orman yolu vs. de.
    At avrat silah

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)