Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merak ettim gerçekten ,zaten bu ara deli gibi arayış içindeyim varmı önerebileceğin link bana şu işini görür gibisinden ,malum kış ta olsa kısa mesaferler motoru kullanmaya devam edeceğim
    http://www.motobakkal.com/?urun-3850...-pantolon.html
    http://www.motosikletim.com.tr/urun/...lon-iclik.aspx
    Ağa yaptığım iş arama motorundan 'neopren pantolon' diye aratıp link vermek. Önermek açısından ben de motosiklet üzerinde neopreni tecrübe etmedim, veya yakından bu ürünü incelemedim. Ben de arayış içerisindeyim.
    Hudson'dan aldığım mont gövdeyi korumada 'kuru havada' ok. Ancak içimde termal içlik üzerinde kot kesinlikle bacakları korumuyor.
    Neoprende malzeme olarak kalite farkları nedir bilmiyorum-veya kalite farkı var mı-, ancak dalış malzemesi olarak mm kalınlık farkları var. Linklerde verdiğim iki içliğin ayak kısımları kapalı, eskiden kuryelik yapmış bir tanıdığım ayakların -eğer kış için uygun bot yoksa-bir süre sonra çok üşüdüğünden bahsetti, dolayısı ile ayakları koruyacaktır. Bana göre hareketi kısıtlamayacak, sürücüyü sıkmayacak kalınlıkta neopren yağmura yakalanma durumunda dahi sıcak tutacaktır. Sonuçta neopren malzeme olarak dalış esnasında da yarım saat süre boyunca suyun 30 mt altında ve bahar ayında, henüz su ısınmamışken vücudu gayet iyi koruyor.
    Bu arada 'tek parça' dalış elbiselerini dahi inceliyorum. Ayak açık ancak hem gövde hem bacakları sarması açısından serbets dalışta kullanılan rengarek olmayan elbiseler de bir alternatif.. Bunun ucuzu da yerli markalardan veya tayvan yapımı olanlardan geçiyor. Şu link var mesela, gerçi bu tek parça değil ama fiyatı iyi:
    http://www.yilmazshop.com/default.asp?git=9&urun=66320 Ancak bunun ağ kısmında metal parçalar var, kesmek gerekecek, tek parça olanı bulmak gerek..
    Fakat tekrar söylüyorum, neopren vb çözümleri kışlık motor tecrübesi olan birine, 'bir kuryeye' sormak en mantıklısı.
    Aslında işin doğrusu paraya kıyıp kaliteli-nefes alan,su geçirmeyen- bir dış kat giysi almak. Önemli olan dış kat..Dış katı çözdükten sonra içine yün giy, polar giy problem yok.
    Konu TWO-WHEEL TANGO tarafından (21.November.2011 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.motobakkal.com/?urun-3850...-pantolon.html
    Ağa yaptığım iş arama motorundan 'neopren pantolon' diye aratıp link vermek. Önermek açısından ben de motosiklet üzerinde neopreni tecrübe etmedim, veya yakından bu ürünü incelemedim. Ben de arayış içerisindeyim.
    Hudson'dan aldığım mont gövdeyi korumada 'kuru havada' ok. Ancak içimde termal içlik üzerinde kot kesinlikle bacakları korumuyor.
    Neoprende malzeme olarak kalite farkları nedir bilmiyorum-veya kalite farkı var mı-, ancak dalış malzemesi olarak mm kalınlık farkları var. Linklerde verdiğim iki içliğin ayak kısımları kapalı, eskiden kuryelik yapmış bir tanıdığım ayakların -eğer kış için uygun bot yoksa-bir süre sonra çok üşüdüğünden bahsetti, dolayısı ile ayakları koruyacaktır. Bana göre hareketi kısıtlamayacak, sürücüyü sıkmayacak kalınlıkta neopren yağmura yakalanma durumunda dahi sıcak tutacaktır. Sonuçta neopren malzeme olarak dalış esnasında da yarım saat süre boyunca suyun 30 mt altında ve bahar ayında, henüz su ısınmamışken vücudu gayet iyi koruyor.
    Bu arada 'tek parça' dalış elbiselerini dahi inceliyorum. Ayak açık ancak hem gövde hem bacakları sarması açısından serbets dalışta kullanılan rengarek olmayan elbiseler de bir alternatif.. Bunun ucuzu da yerli markalardan veya tayvan yapımı olanlardan geçiyor. Şu link var mesela, gerçi bu tek parça değil ama fiyatı iyi:
    http://www.yilmazshop.com/default.asp?git=9&urun=66320
    Fakat tekrar söylüyorum, kışlık motor tecrübesi olan birine, bir kuryeye sormak en mantıklısı.
    Aslında işin doğrusu paraya kıyıp kaliteli-nefes alan,su geçirmeyen- bir dış kat giysi almak. Dış katı çözdükten sonra içine yün giy, polar giy problem yok.
    neopren pontolonu bir Trekking yapan arkadaşım önerdi hatta hill walking ayakkabsı bile tavsiye etti üşütmez dedi ne alaka anlamadım, o yüzden biraz kararsız kadım ,seninde tırmanış deneyimlerini bildiğim için sormak istedim

uzun süredir bende
    bunu düşünüyorum aradım taradım kullanan birine denk gelmedim
    korkum şu
    acaba gerçelten ısının büyük bölümü içerde haps ediyormu, su geçirmemezliği denildiği kadar gerçekçimi
    ha birde çarşı pazar gezmesini gittimde motoru kullanmadığım süre içirinde beni of latıp poflartırmı

neyse teşekkür ederim:D,galiba bu işin kobayı ben olacam ,sonrada size nasıl olduğunu anlatacam

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neopren pontolonu bir Trekking yapan arkadaşım önerdi hatta hill walking ayakkabsı bile tavsiye etti üşütmez dedi ne alaka anlamadım, o yüzden biraz kararsız kadım ,seninde tırmanış deneyimlerini bildiğim için sormak istedim

uzun süredir bende
    bunu düşünüyorum aradım taradım kullanan birine denk gelmedim
    korkum şu
    acaba gerçelten ısının büyük bölümü içerde haps ediyormu, su geçirmemezliği denildiği kadar gerçekçimi
    ha birde çarşı pazar gezmesini gittimde motoru kullanmadığım süre içirinde beni of latıp poflartırmı

neyse teşekkür ederim:D,galiba bu işin kobayı ben olacam ,sonrada size nasıl olduğunu anlatacam
    http://www.netmotoshow.info/wp-conte...900-Custom.jpg
    Resimdeki arkadaşın tarzına dikkat edersen deri mont ve outdoor pantolon birarada fena durmamış. Burada deri çizme yerine bir hiking botu da pekala fena durmaz kanımca. (işin bir de estetik boyutu var )Yazlık trekking botu değilse, üşütmez emin ol. (Ancak şu da var trekking botlarının bazıları tabandan hemen hemen hiç esnemez, takoz gibidir, fren ok ama vites değiştiremezsin, geçen yıl denedim,pedalın altına botun burnunu sokup ikileyemedim bile. Tabanı esnek olanları tercih etmeli). Pantolonu da kaliteli bir tırmanış pantolonu+polar veya yün içlik şeklinde düşünürsen, cruiser'a uygun bir kombinasyon çıkar. Tek dezavantaj, botun bilek kısmı yüksek değilse yağmura yakalandığında bilekten ayak içine su girecektir. Belki şık bir tozluk çözüm olabilir..
    Neopren hem su geçirmez hem sıcak tutar bu arada. Sadece biraz terletir.
    Konu TWO-WHEEL TANGO tarafından (22.November.2011 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir.

teoman25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teoman mete çakıcı
    Öğretim Görevlisi
     Kawasaki VN900 Custom Special
     Burdur
    Beğenmiş
    298
    Beğenilmiş
    101
    arkadaşlar malum memleketim erzurum -35 -40 lara kadar ısının düştüğü bir yer.. şuanda bende kayak ve snowboard yapmak üzere tasarlanmış olan termal içlikler, kayak pantolonu (saloped) ve kayak montu var.. termal içlikle bildiğimiz yünlü şeyler ve inanılmaz sıcak tutuyor. heleki Saloped altına giydiğnde bildiğin kaynıyorsun. ama gelelim salopede, çift astarlı, klips kemerli, istersen bahçıvan askısınıda takabiliyorsun belinden üzerine.
    şuanda geceleri -15-20 derece arası içlik olmadan saloped gayet işimi görüyor üşümüyorum.
    kış sporları için tasarlandığı içinde ne yağmur ne kar nede rüzgar nede başka bişiy geçirmiyor.
    paçalardan içeriye doğru, bot için extra uzanan lastikli astarı var. yarım yada tam botlara uyumlu, ister astarı botun içine al istersen üzerine al... havalar soğuduğundan beri erzurum şartlarında hep saloped giyindim.. isterseniz biraz araştırın işini çok güzel görecektir çok güzel modellerde vardır
    Konu teoman25 tarafından (22.November.2011 Saat 06:41 ) değiştirilmiştir.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı teoman25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar malum memleketim erzurum -35 -40 lara kadar ısının düştüğü bir yer.. şuanda bende kayak ve snowboard yapmak üzere tasarlanmış olan termal içlikler, kayak pantolonu (saloped) ve kayak montu var.. termal içlikle bildiğimiz yünlü şeyler ve inanılmaz sıcak tutuyor. heleki Saloped altına giydiğnde bildiğin kaynıyorsun. ama gelelim salopede, çift astarlı, klips kemerli, istersen bahçıvan askısınıda takabiliyorsun belinden üzerine.
    şuanda geceleri -15-20 derece arası içlik olmadan saloped gayet işimi görüyor üşümüyorum.
    kış sporları için tasarlandığı içinde ne yağmur ne kar nede rüzgar nede başka bişiy geçirmiyor.
    paçalardan içeriye doğru, bot için extra uzanan lastikli astarı var. yarım yada tam botlara uyumlu, ister astarı botun içine al istersen üzerine al... havalar soğuduğundan beri erzurum şartlarında hep saloped giyindim.. isterseniz biraz araştırın işini çok güzel görecektir çok güzel modellerde vardır
    bu haftaki kar yağışıyla birlikte içlik+kot hızla vuran rüzgara uzun süre dayanamaz oldu ve ıslandıkça vuran rüzgarın üşütme şiddeti arttı. realden almış olduğum royal-tech marka (79TL) windproof(rüzgar geçirmez) waterproof( su geçirmez) breathable (nefes alabilir)kayak pantolunu sıfırın altındaki sıcaklıklarda denemiş bulunmaktayım.pantolonu 60 70 km/h aralıksız 3 4 saat ve 90 km ve üstü süratle ortalama bi saat kadar kullandım banamısın demedi. eğer dizlikleriniz varsa ve belli bi standardın üstündeki motorcu pantolonlarına o kadar para vermek istemiyorsanız ve 100-150 lira arası değişen tırt motorcu pantolonlarınında belli bi süre sonra yağmura dayanamayacağı için ve kar kış demeden ben binerim tatlı su motorcusu değilim diyorsanız kayak pantolonunu tavsiye ederim. ayrıca paçalara sıçrayan çamurlu su vb. pisliklerin ıslak bez ile kolayca temizlendiğini belirtmek isterim.
    At avrat silah

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)