Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neopren pontolonu bir Trekking yapan arkadaşım önerdi hatta hill walking ayakkabsı bile tavsiye etti üşütmez dedi ne alaka anlamadım, o yüzden biraz kararsız kadım ,seninde tırmanış deneyimlerini bildiğim için sormak istedim

uzun süredir bende
    http://www.motosikletim.com.tr/urun/...lon-iclik.aspx
    bunu düşünüyorum aradım taradım kullanan birine denk gelmedim
    korkum şu
    acaba gerçelten ısının büyük bölümü içerde haps ediyormu, su geçirmemezliği denildiği kadar gerçekçimi
    ha birde çarşı pazar gezmesini gittimde motoru kullanmadığım süre içirinde beni of latıp poflartırmı

neyse teşekkür ederim:D,galiba bu işin kobayı ben olacam ,sonrada size nasıl olduğunu anlatacam
    http://www.netmotoshow.info/wp-conte...900-Custom.jpg
    Resimdeki arkadaşın tarzına dikkat edersen deri mont ve outdoor pantolon birarada fena durmamış. Burada deri çizme yerine bir hiking botu da pekala fena durmaz kanımca. (işin bir de estetik boyutu var )Yazlık trekking botu değilse, üşütmez emin ol. (Ancak şu da var trekking botlarının bazıları tabandan hemen hemen hiç esnemez, takoz gibidir, fren ok ama vites değiştiremezsin, geçen yıl denedim,pedalın altına botun burnunu sokup ikileyemedim bile. Tabanı esnek olanları tercih etmeli). Pantolonu da kaliteli bir tırmanış pantolonu+polar veya yün içlik şeklinde düşünürsen, cruiser'a uygun bir kombinasyon çıkar. Tek dezavantaj, botun bilek kısmı yüksek değilse yağmura yakalandığında bilekten ayak içine su girecektir. Belki şık bir tozluk çözüm olabilir..
    Neopren hem su geçirmez hem sıcak tutar bu arada. Sadece biraz terletir.
    Konu TWO-WHEEL TANGO tarafından (22.November.2011 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)