Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

serdarozgec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serdar ÖZGEÇ
    pazarlama
     Fz6 Fazer
     Tokat
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tunay fazla yakması dediklerinden olur ayarları yapılınca düzene girer benzin hesabını litre üzerinden yaparsan daha doğru sonuca ulaşırsın normali şehir içi 100 km de 3,5 - 4 litredir

Servisler link : http://www.regalraptor.net/forums/sh...ight=servisler
    Peki servis haritasini sen mi paylasmistin Celil abi?
    .

serdarozgec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serdar ÖZGEÇ
    pazarlama
     Fz6 Fazer
     Tokat
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tunay fazla yakması dediklerinden olur ayarları yapılınca düzene girer benzin hesabını litre üzerinden yaparsan daha doğru sonuca ulaşırsın normali şehir içi 100 km de 3,5 - 4 litredir

Servisler link : http://www.regalraptor.net/forums/sh...ight=servisler
    Evet bundan bahsediyordum.
    .

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı serdarozgec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki servis haritasini sen mi paylasmistin Celil abi?
    haritayı sadece fuarda dağıtılan cd de bulabilidim onuda aktaramıyorum
    haritayı inceledimde zaten üzerine tıklayınca servisleri göstermiyormuş işe yaramıyor
    Konu CELİL tarafından (10.April.2012 Saat 11:08 ) değiştirilmiştir.

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Abi Ankara'da bildiğim kadarıyla bir tane yetkili servis var, o da Redline. Ankara'yı pek bilmiyorum, yeni geldim sayılır ama geçenlerde bi arkadaşımla gittik Redline'a. Conrad Adenauer Caddesi diye bir yerde. Yol tarifi veremem ama Sancak Mahallesi diye geçiyor.
    Ama ben oraya gittiğimde sıfır motorlara baktım; arkadaş ATV baktı kendine, kendi kendimize bakındık uzun süre. Dükkanda 3-4 kişi vardı bi Allah'ın kulu hoşgeldin ne istiyorsun bile demedi. Biz adamların peşinden koştuk soru sormak için. Biz ordayken biri bir Regal getirdi baktırmak için, şimdi bakamayız sen bırak git dediler. Adam beş dakkalık işi var, baksanız ne olur dedi ama, abiler keyif adamı; bakmadılar. Regalci kardeşimiz de aldı motorunu gitti mecburen. Yani Redline da böyle abiler...

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba Tuna Kardeş, öncelikle çok geçmiş olsun. Böyle şeyler insanın çok moralini bozar, tahmin edebiliyorum. Çok canını sıkmamaya çalış, eksik olan parçayı kargoyla temin edip sorununu çöz bence. Km.' de 50 krş. gerçekten çok fazla, yaklaşık olarak 2,5 katı fazla yakıyor senin motorun. Bende 2006 model dd250e-9 var, depoyu fullediğimde (52 tl civarında fulluyorum) 280 - 290 km. arası yol yapabiliyorum. En düşük yaptığım km. 270 km. oldu. En düşük üzerinden hesap yapsak 52 / 270 = 20 krş. yapıyor.

Subap ayarlarında bir sıkıntı olacağını tahmin ediyorum. Bu arada hava filtresi pahalı bir şey değildir. 20 - 25 TL arasında alıp değiştirebilirsin. Bu da yakıta etki eder. Baskı balata vs.. konuların bilgim yok fazla. Onun için yanlış bilgi vermek istemem.

İnş. biran önce sorunlarını çözüp keyifle motorunun zevkini çıkarırsın

tunaypsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    eveet ARKADAŞLAR şimdi gelelim filimin sonuna daha 4 saat önce bütün bakımlarını yaptırdım ve cıktım anlaşmamızda karburatörü temizleyecekti yapmadı ,zincirin germe vidasını takacaktı takmadı düdüklü filaşör takacaktı taktı devirdaimine bakacaktı yaptı baskı balatayı değiştirecekti değiştirdi subab ayarı yapacaktı yaptı yağı değişecekti mct nin cekme bırakma teli ni takmıştım pek salıklı olmamıştı ama buyuk uraşlarla yaptığım ayar sonucu 2 side aslan gibi çalışıyordu bu arada denemeyin uymuyor cok zahmet istiyor neyse koskoca usta otelleri bi türlü tuturamadı eski cekme teliyle idare etttik sonuç anlaşmamız 250 liraydı tabi sonradan eklen kendi kırıpta benim üstüme attığı baskı balata kampanasınıda ekleyince fiyatı ankarada yok diye bana 35 tl lik parçayı bana 100 tl ye iteleyince oldumu sana 350 benimde elbet bi planım vardı. bende 3 gün boyunca motorun yanından ayrılmadım butün taktığı parçalara dikkatlice baktım her ne kadar kızsada sabah dükanı onla açtım onla kapattım çünkü güvenim kalmamıştı hata bugun sabah espiri bile yaptım usta kusura bakma trafik vardı mesayiye geç kaldım diye neyse iş bitti ver bakalım usta bi test edeyim dedim bi kaç tur dükkanda döndüm baktım alet fena deyil ordan ver elini, ana yol, ordan ver elini işe, ordanda direk eve şimdi diyeceksiniz parayı ne yaptın arkadaşlar çok adice oldu içime hiç sinmiyor ama kaçtım vermedim 3 gündür bana anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi hak etmedimi sizce. şimdi o düşünsün dursun bu arada bugun iyi bi içiyim diyorum bu paraya kendini uyanık mileti saf zanedenlerin şerefine
    hayat üstüme üstüme geliyordu.birde baktımki ben ters gidiyormuşum:?

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı tunaypsr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eveet ARKADAŞLAR şimdi gelelim filimin sonuna daha 4 saat önce bütün bakımlarını yaptırdım ve cıktım anlaşmamızda karburatörü temizleyecekti yapmadı ,zincirin germe vidasını takacaktı takmadı düdüklü filaşör takacaktı taktı devirdaimine bakacaktı yaptı baskı balatayı değiştirecekti değiştirdi subab ayarı yapacaktı yaptı yağı değişecekti mct nin cekme bırakma teli ni takmıştım pek salıklı olmamıştı ama buyuk uraşlarla yaptığım ayar sonucu 2 side aslan gibi çalışıyordu bu arada denemeyin uymuyor cok zahmet istiyor neyse koskoca usta otelleri bi türlü tuturamadı eski cekme teliyle idare etttik sonuç anlaşmamız 250 liraydı tabi sonradan eklen kendi kırıpta benim üstüme attığı baskı balata kampanasınıda ekleyince fiyatı ankarada yok diye bana 35 tl lik parçayı bana 100 tl ye iteleyince oldumu sana 350 benimde elbet bi planım vardı. bende 3 gün boyunca motorun yanından ayrılmadım butün taktığı parçalara dikkatlice baktım her ne kadar kızsada sabah dükanı onla açtım onla kapattım çünkü güvenim kalmamıştı hata bugun sabah espiri bile yaptım usta kusura bakma trafik vardı mesayiye geç kaldım diye neyse iş bitti ver bakalım usta bi test edeyim dedim bi kaç tur dükkanda döndüm baktım alet fena deyil ordan ver elini, ana yol, ordan ver elini işe, ordanda direk eve şimdi diyeceksiniz parayı ne yaptın arkadaşlar çok adice oldu içime hiç sinmiyor ama kaçtım vermedim 3 gündür bana anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi hak etmedimi sizce. şimdi o düşünsün dursun bu arada bugun iyi bi içiyim diyorum bu paraya kendini uyanık mileti saf zanedenlerin şerefine
    Geçmiş olsun. Başından beri okuyorum başına gelen olayları, çok geçmiş olsun, ne kadar kızdığını tahmin ediyorum. Ancak bana kalırsa en azından adamın yaptığı işçiliğin parasını bir şekilde gönder. Çünkü biliyorsun bu dünyada hak kimsede kalmıyor, bir şekilde birisinden çıkıyor. Önemli olan geri dönüşü olmayan üzücü şekilde çıkmaması

tunaypsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı dreamrocker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Başından beri okuyorum başına gelen olayları, çok geçmiş olsun, ne kadar kızdığını tahmin ediyorum. Ancak bana kalırsa en azından adamın yaptığı işçiliğin parasını bir şekilde gönder. Çünkü biliyorsun bu dünyada hak kimsede kalmıyor, bir şekilde birisinden çıkıyor. Önemli olan geri dönüşü olmayan üzücü şekilde çıkmaması
    daha önceden parça alacam diye benden 110 tl aldı filaşörle kampananın parasını onu söylemeyi unuttum o yeter ona
    hayat üstüme üstüme geliyordu.birde baktımki ben ters gidiyormuşum:?

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Gercekten kotu bir deneyim olmuş
    Gecmiş olsun sadece degişen veya işcilik dişinda kalan masraflarin parasini gonderirdim..

Bu bile cok 3 kuruş icin lagalugaci usta cok piyasada.

Yibada umit\işil bisiklet var KUBA motor ankara bolge dagiticisi oranin servisine bi ugra istiyorsan Ruhi usta var oldukca iyi ve samimi bir usta fiyatlari fahiş degil arkadaşimin maruder 800 unu goturduk sizinkine benzer bir cok işlem yapti cokta iyi yapti

Bunun dişinda musait birisi ve servis ihtiyaci duyan var ise Sokullu tarafinda yeni bir usta ile taniştim adam gercekten cok temiz calişiyor tam işinin ehli cok memnun kaldim

Ankarayi bilmedigimden tarif edemiyecegim musait bir zaman eşlik edebilirim.
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

dtahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tahir Düzgün
    Bankacı
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı tunaypsr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah kardeş ankarada servisolsada gitsek yok işte buarada normal deyil değimi 500 yakması çünkü bazı yazıları okumuştum 160 200 diyorlardı çok yakması havafilitresi karburatör temizligi subab ayarı devirdaim konturolu baskı balata bunlar dışında başka sebeb varmı

Kardeşim benim de egzoz açıktı, bahsettiğin tüm ayarlar ve hatta daha fazlasını Ali Usta'da yaptırmıştım ancak yakıt çok fazla değişmedi.40 kuruştan 35 kuruşa inmiştiBuna da şükür tabi

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)