Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

serdarozgec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serdar ÖZGEÇ
    pazarlama
     Fz6 Fazer
     Tokat
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    insallah plakani almamistir. Tanidigi butun motorculara dagitir.
    .

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı tunaypsr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eveet ARKADAŞLAR şimdi gelelim filimin sonuna daha 4 saat önce bütün bakımlarını yaptırdım ve cıktım anlaşmamızda karburatörü temizleyecekti yapmadı ,zincirin germe vidasını takacaktı takmadı düdüklü filaşör takacaktı taktı devirdaimine bakacaktı yaptı baskı balatayı değiştirecekti değiştirdi subab ayarı yapacaktı yaptı yağı değişecekti mct nin cekme bırakma teli ni takmıştım pek salıklı olmamıştı ama buyuk uraşlarla yaptığım ayar sonucu 2 side aslan gibi çalışıyordu bu arada denemeyin uymuyor cok zahmet istiyor neyse koskoca usta otelleri bi türlü tuturamadı eski cekme teliyle idare etttik sonuç anlaşmamız 250 liraydı tabi sonradan eklen kendi kırıpta benim üstüme attığı baskı balata kampanasınıda ekleyince fiyatı ankarada yok diye bana 35 tl lik parçayı bana 100 tl ye iteleyince oldumu sana 350 benimde elbet bi planım vardı. bende 3 gün boyunca motorun yanından ayrılmadım butün taktığı parçalara dikkatlice baktım her ne kadar kızsada sabah dükanı onla açtım onla kapattım çünkü güvenim kalmamıştı hata bugun sabah espiri bile yaptım usta kusura bakma trafik vardı mesayiye geç kaldım diye neyse iş bitti ver bakalım usta bi test edeyim dedim bi kaç tur dükkanda döndüm baktım alet fena deyil ordan ver elini, ana yol, ordan ver elini işe, ordanda direk eve şimdi diyeceksiniz parayı ne yaptın arkadaşlar çok adice oldu içime hiç sinmiyor ama kaçtım vermedim 3 gündür bana anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi hak etmedimi sizce. şimdi o düşünsün dursun bu arada bugun iyi bi içiyim diyorum bu paraya kendini uyanık mileti saf zanedenlerin şerefine
    tunaypsr ustayı 3 gun boyunca ısrarlı takibini takdir etmemek elde değilUstalara karsı hakkını sonuna kadar aramak gerekıyor.Ama ustanın kırdıgı parcanın ucreti dışında normal anlasmanızın ucreti odenebilir kanaatimce.Malum hayatımız 2 teker ustunde gecince bu konularda hassas davranmakta fayda var:D Insanın hevesini kacıran olaylar bunlar umarım tekrarlanmaz.Yeniden gecmiş olsun.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    geçmiş olsun çok üzdü seni cezayı hak etti tabi ama kul hakkı fena çıkar kapak ve yapmadıgı işlemlerin parası kes kalanını biriyle gönder bence

tunaypsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar biz bütün işlemlerle 250 anlaştık 100 tl parça parası verdim 10 tl conta kestirdim parasını ver hesaptan düşeriz dedi kendim contacıya kestirdim etti sana 110 arka tekere germe vidası takacaktı takmadı 20 ordan düş karburatörü temizleyecekti temizlemedi 50 ordan çünkü başka yere sordum 50 temizleriz dedi etti sana 180 30 mct teli almıştım iyi kötü çalışıyorsu ona tam ayar yapacaktı biraz uğraştı ayarı tuturamayınca olduğu gibi 2 teli bozdu eski teli takmak zorunda kaldık tek telle idare ediyorum bu arada taktığı parcada 2006 model başka bi regalden söktü getirdi alet sıfır değil eğer dükkanda durmasam bana sıfır diye kakalayacaktı muhtemelen yani sonuç ben 50 daha göndereyim nedersiniz sizce nekadar vermem lazım bu durumda sizin insafınıza bırakıyorum bu arada şunuda söylemem lazım yaptığı işlemler ayarlar çok mükemel olmuş motor bana açayib rahat geldi bakalım dediği gibi az yakacakmı vitesler nerdeyse dokunmatik olmuş çok rahat geciyor baskı balata motora yaptığı ayar neyse mükemel
    Konu tunaypsr tarafından (11.April.2012 Saat 12:52 ) değiştirilmiştir.
    hayat üstüme üstüme geliyordu.birde baktımki ben ters gidiyormuşum:?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    konu tamamiyle senin vicdanında bundan sonrası sana kalmış
    bu arda bir not :senin debriyaj baskı balata değişti ya o parçanın burdaki fiatı 200 tl
    debriyaj balatası link:
    http://www.regalraptor.org/magaza/re...?product_id=86

sağ yan kapaklink:
    http://www.regalraptor.org/magaza/re...-karter-kapagi
    Konu CELİL tarafından (11.April.2012 Saat 15:24 ) değiştirilmiştir.

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu tamiyle senin vicdanında bundan sonrası sana kalmış
    bu arda bir not :senin debriyaj baskı balata değişti ya o parçanın burdaki fiatı 200 tl
    Celil Abim pek çok konuya olduğu gibi bu konuya da farklı bir boyut getirdin.
    Böyle dandik ustaya el emeği - işçilik verilmez muhakkak ama parça parasını gözetmek lazım sanki.
    Ben olsam nasıl yapardım diye düşünüyorum da; çok zor durum hakikaten. Bulduğum cevaplar da burada söylenmez.

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı serdarozgec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insallah plakani almamistir. Tanidigi butun motorculara dagitir.
    iyyi ya işte ozman işlerini daha dikkatli yaparlar zaten bundan sonra karar aldım
    1 tamir sırasında motordan asla ayrılmam
    2parça lazımsa parçayı kendim getitiririm
    3ara sokak tamircisine gitmeyecem
    4 bilindik kaliteli yerde servis çalışan elemanına 40 50 bahşiş vererek işimi sağlam yapmasını sağlayacam
    5 ana yola yakın kaçması kolay servise bakacam:mrgreen:

dtahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tahir Düzgün
    Bankacı
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bir noktaya daha değinmeden edemeyeceğim.Bu dünyada kimsenin hakkı kimsede kalmaz, sen ustaya kızdım, hakettmişti, çok canım sıkıldı diyerek vicdanını rahatlatabilirsin ama Allah korusun bir gün başına bir iş gelirse ben ne yaptım diye düşünürsün.O usta sana yaptığı yanlışın sıkıntısını bir şekilde çeker, sen de ona yaptığının...Ara adamı al hesap numarasını, işçilik göndermesen de parça parasını gönder.Şahsi kanaatim budur.

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu tamamiyle senin vicdanında bundan sonrası sana kalmış
    debriyaj balatası link:
    http://www.regalraptor.org/magaza/re...?product_id=86

sağ yan kapaklink:
    http://www.regalraptor.org/magaza/re...-karter-kapagi
    celil abi işte bu parça ama bu parçayı kompile değiştirmedi, bu gösterdiğinin içine giren baskı balataları değiştiriyorlar normalde regalinki 30 tl ama piyasada 10 tl bulabiliyorsun hepsi aynı
    geldi bana muhtemelen biliyorsundur ama bilmeyenler için söyleyeyim baskı balatalar hariç bu 3 parcadan oluşuyor balataların girdiği hazne kapak ve arkadaki dişli çember dediğim gibi baskı balata değişirken bu malzeme herzaman kalıyor sadece içindeki tahtayla lastik karışımı deiresel çok dikatli baksanız dağıtırken hemen hemen herkez kendi yapabilir eli anahtar tutan tabi bisefer görmek lazım malzeme değişiyor resimde gözüken 4 vidanın girdiği kapağı kırmış ve açtığımda vardı diye idda ediyor şimdi sizce oparçanın kırılmasıyla o motorun yürümesi mümkünmü herşeyden evel kırılan parca 5 cm büyüklüğünde o hazneyi darmaduman eder 1 metre gitmeden o parça tek satılıyormu bilmiyorum ama mct de bana 35 tl dediler yalnız ellerinde yokmuş
    Konu tunaypsr tarafından (12.April.2012 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı tunaypsr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    celil abi işte bu parça ama bu parçayı kompile değiştirmedi, bu gösterdiğinin içine giren baskı balataları değiştiriyorlar normalde regalinki 30 tl ama piyasada 10 tl bulabiliyorsun hepsi aynı
    geldi bana muhtemelen biliyorsundur ama bilmeyenler için söyleyeyim baskı balatalar hariç bu 3 parcadan oluşuyor resimde gözüken 4 vidanın girdiği kapağı kırmış ve açtığımda vardı diye idda ediyor şimdi sizce oparçanın kırılmasıyla o motorun yürümesi mümkünmü herşeyden evel kırılan parca 5 cm büyüklüğünde o hazneyi darmaduman eder 1 metre gitmeden o parça tek satılıyormu bilmiyorum ama mct de bana 35 tl dediler yalnız ellerinde yokmuş
    ben eski makinamda komple değişmiştim ama o zaman 80 tl idi şimdiki fiatlarla mecburen sadece balata değişimi yapıcaz tabi ustalar ugraşmamak için komple talmak istiyor
    o vida dediğin gibi kırık olsa debriyaj sorun yaratırdı yüklenince vida elinde kaldı demekki :D

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)