| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Suzuki GSXF 750
Ankara
A Rh (+)ulen emilll :D nasıl ettin ne ettin geçmiş olsun dikkat et kendine hepsi bu kadar ucuz atlatılamayabilir sen ki teknik açıdan donanımlı bir insansın :D
o ustaya beraberde gidelim mutlaka :D
umut döndüyseniz bir buluşma ayarlayalım alper abi ile bugün buluştuk flame triballı spyder'i var :D forumu pek çözemediğinden bahsetti..
emil
umut
barış
fazıl
remus
alper
ankara 6 oldu :D hadi bakalım hayırlısı
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)Aynen kalemle cillop gibi olur.Ufak tefek şeylere bize de lazım. Aklımda, görürsem alacağım o kalemlerden..
Fazıl, ben daha Bodrum'dan dönmedim ama abim dün akşam döndü. Kendisi Pazar günü yine müsait olur. Yine yer saat belirlensin kopun bir yerlere.. :mrgreen:![]()
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)http://fixitpro.enucuzu.in/
İlk çıkan sitelerden birine tıkladım, daha ucuzu bulunabilir. Bunun gibi.![]()
Özellikleri şunlar;
Hızlı bir şekilde çizikleri giderir
Her renge uygulanabilir
Derin ve büyük çizikleri de onarır
Direk kurur ve üzerinde tortu bırakmaz, bu nedenle neredeyse gözükmez
Aracınıza evinizde uygulayabilirsiniz
Zımparalamaya veya kazımaya gerek kalmadan onarır
-
Ankara
A Rh (+)valla derin kocaman metal bir alanda çiziğim yok hatta metalde hiç çizik yok
motorum kafa karenajının sağında solda ufak tefek çizikler var
hafta sonu motorla uğraşıcam biraz çünki halen var gibi eksikler
örnek: gidonun sağ tarafını tam olarak kaldıramamışım.. milimlik bir eğrilik var halen ve hissettiriyor
ayak freni biraz fazla yukarıda ayak pedide biraz fazla eğik duruyor küçük bir sevgi öpücüğü ile cillop gibi olacak..
yalnız motoru satıcam edicem diyorum motor servisteyken müşteri geldi baktı etti yaşlı takıntılı bir adam ehliyet kursu açmış orada kullanacakmışta falande filanda orda anlaştık telefonda anlaşamadık
hem anlaştığımız fiyattan 150 tl az vereyim diyor hemde öğlen sen kalk gel tunalıdan sincana devrini yapalım diyor
be adam ben motora yapmışım 70 80 lira masraf depoya yeni atmışım 40 lira benzin sen benden bide 150 lira indirim istiyorsun ne bu elektrikli bisikletmi... ölücü çok piyasada..
dipnot: halen satmakta kararlıyımda o küçük takladan sonra motora nedense ayrı bir bağlandım.. :D bir an dedim yav şunun ince ayarlarını yapayim eğini büzüğünü düzeltiyim depo üstü çanta bagaj çantası filan atayimmi diye
çünki güçlü bir motoru var her ne kadar severek kullanmasamda tipinden ötürü hem ayağını fazlasıyla yerden kesiyor hemde şöyle bir bakınca güçlü motor yav diyorum koydummu gidiyor :D
biledem üçülemdeyim :D
Konu Emix tarafından (12.July.2012 Saat 10:25 ) değiştirilmiştir.
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)