ankara ve yakın ilçelerde oturan arkadaşlar tanışsak bir araya gelip bi gezi düzenlesek nasıl olur.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
raptor 250 e9
ankara
A Rh (+)ankara ve yakın ilçelerde oturan arkadaşlar tanışsak bir araya gelip bi gezi düzenlesek nasıl olur.
-
Ankara
A Rh (+)İlk buluşmada Kızılcahamama gitmiştik geçen hafta olan son gezidede 2 motor Eymir'e gidildi
gezmek isteyen filan var ise c.tesi veya pazar uygunum şu anda ileriye dönük bir planım
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Suzuki GSXF 750
Ankara
A Rh (+)ben konyadan yeni geldim :D haftaya bi gün ayarlayabiliriz emil ve umutcan'a düşüyor iş
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)Merhaba remus79, çoğu zaman kafamıza göre çıkıp geziyoruz. :mrgreen: Kızılcahamam ve yolu üzerindeki bazı gidilecek yerleri biliyoruz. Tabii sen bizden daha çok yer biliyorsundur. Kızılcahamam'a gezilerde yardımcı olursun..Ankara merkeze de bekleriz.
:mrgreen:
-
Ankara
A Rh (+)la haçen uşaklar :D bugün küçük bi kaza yaptım motor haşamat oldu bir tutam
şirkete gidiyordum yokuş aşşağı garaj girişi vardı yer zımpara gibi
benim frenin teli koptu arka teker anlamsızca kitlendi yoku aşağı kayarken ortadaki yol ayrım boşluğuna girdi ordada ön teker kitlendi devrildim 2-3 metre kaydım en son bizim şirketin arabasının plaksını gördüm bizimkiler koştu yardımcı oldular bende Allah'dan küçük tefek çizikler yaralar var
motorun gidonu yamuldu kafa karenajı çizildi ön cam kırıldı ayna ve sinyal kırıldı ayak ped'leri yamuldu..
şirketten izin aldım o halde bastım gittim karum'dan yiba'ya usta sağolsun işini temiz yapıyor manuel geri yamultarak gidonu düzelttik aynaları sinyalleri değiştirdim
ön camı yenisini taktım ayak ped'lerini boruyla düzelttim
bunları yapmışken yağını bujisini hava filtresini değiştirdim iyi kötü eski haline döndü
çizikler kaldı sadece..
ben yaptım ettim gibi yazdım.
evet tüm işçiliği bizzat ben yaptım ve işçilik ödemedim :D parçaları verdim 70 liraya kapattım konuyu
aynalar(çok sevdim bayağı güzel :d ) ,, ngk buji,hava filtresi,sinyal,ön cam,yağ gidon düzetlmesi ped düzeltmesi derken normale kapattım..
dikkat etmelik birşey yoktu gidiş geliş eğimli otopark yolunu 2 aptal.. yukarı doğru çıkıyorlardı karşıdan ben gelince frende kitlenince ve bu malların durmayağını anlayınca.. mecbur oraya sıkıştırmak zorunda kaldım kendimi derken teker araya girince geri dönülemez bir yola girdim :D
tekeriniz düz bassın kazasız belasız sürüşler dilerim ;)
Konu Emix tarafından (09.July.2012 Saat 19:55 ) değiştirilmiştir.
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)Çok geçmiş olsun. Sen de önemli bir şeyin olmaması sevindirici.
Bilgin tam, elin yatkın motor tıkırına gelmiş tabii. :mrgreen: Her şeyi halletmişsin, çizikler için arabada kullanılan kalemler var. Onlar iş görür mü acep? Çiziklere sürünce aynı renkten boyayan cinsten.![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun..
"CaRPe DieM"
-
Ankara
A Rh (+)sağolasın Umut,Barış :Paynen herşey halloldu o çizikler bana dokunmuyor alıcaklılar geldiğinde sorun oluyor.. zaten söktüm attım stiker'ları.. biz kalem çizerim ona fıstık gibi olur.. dipnot: gidonu tam düzeltemişim.. çok ufakta olsa bir eğrilik var ama dünküne göre sıfır gibi
çünki dün gidonun sol tarafı ilerideydi sağ tarafi aşağıdaydı ve saçma bir pozisyonda sürüyordum motoru
2 kollu eski tanklar gibi
çok sağol dostum teşekkür ederim Amin cümlemize...
RR 250 E10
Ankara
A Rh (+)Herkese merhaba arkadaşlar
Ankarada yakında buluşma programı var mı?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)