| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Fuara Biletsiz giriyom daha ne diyim :dil: neyse şaka bi yana abim, ben cumartesi pazar orada olucam. Türkiye Motosiklet Platformu alanı olacak. Kulüpler orada stand açıcak. Biz de Çanakkale'de yeni kurulan kulüple ortak stand kuruyoruz. Ayrı kurmayalım dedik bu yıl.. Standda olucam ben.![]()
"CaRPe DieM"

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Günaydın millet, bu sene bilet sıkıntımız olmayacak. Yüksek yerlerde tanıdık arkadaşlarımız var, artık onlar birşeyler ayarlar :|
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Günaydınlar gençlerr..:mrgreen:
Oğluma lastik sipariş ettim. Bugün motorun için ne yaptın başlığı var ama oraya yazmıyım diyorum, alınıyo. Ne o öyle resmî resmî "motorunuza"... Oğlum la o benim..
Bi takım Michelin Pilot Power 3 lastik geliyor oğluma.. Bendekileri de artık isteyen olursa birine uygun fiyattan veririm bakalım..
Bir de şu 14 şubat nanesine ortalıkta dolaşan bir espri var :mrgreen: "Sevgilinizi şımartın, ona bir buji alın!" :mrgreen: Onu da yapacam anasını satim. Iridium buji alıcam bi de ilk bakımımda. Bi de K&N hava filtresi alıcambi de yeni motor takozum tamamlanmak üzere, onu takacam ilk bakımımda :? Ne çok şey yapacak mışım ya la :?
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi :D :D:D
Cihan lastiklerin hayırlı olsun güle güle kullan
ömer davetiye işi patladı RR fuara girmiyor davetiye bulamıyoruz herkes bulabildiği kadar davetiye toplasın :(
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Celil abi. İstanbulda bana motosiklet balansı yapacak yer lazım, bildiğin bir yer var mı.. Buradaki balansçıdan geçen motorumda memnun kalmadım, sırf onun için istanbula gelcem :( Adam balansı yaptı, iyi de yaptı. Ama yaparken motorun canını çıkarttı resmen.. [smilie=greencolorz:
"CaRPe DieM"
Şu anda 411 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 411 misafir)