İşte budur....![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Presto Home T100
İzmir
B Rh (+)İşte budur....![]()
Bayandan Motorcu Olmaz Diyenlere inat...

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)GELDİM GELDİM SİLDİKLERİNİZ DAHİL HEPSİNİ OKUDUM
elleşmeyin cihanıma o benim korumam altında![]()
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)selam millethaftasonu Bursa'ya gelin gezelim biraz
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
V strom
istanbul
0 Rh (+)
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Hayirli aksamlar Ailem
Bugun gittim su linkdeki motoru gordum,fotoya gore cok temiz ve bakimli gorunuyor,35binde canta dahil en son 12300 yapiyor en son,birde zinciri degismesi gerekiyor,200 lira masrafi var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8378228/detay/
Su arkadasla da iletisime gectim en son 12750 ya kadar dusebildik,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3991801/detay/
Gri renk biraz daha one cikiyor ama siyahin da tarzi baska,
Herkes bir yorum atsa,beraber aydinlanir dogru karar veririz,hadi pamuk eller klavyeye:lol:
V strom
istanbul
0 Rh (+)Benim yorumum bu motora alacak ciddi ciddi ,eğer 35 binde zincir değişmemişse hiç, zincirle beraber dişlininde değişmesi şart, bu normal. fakat 200 tl ye dandiğin ötesinde zincir dişli alırsın eğer alırsan tavsiyem DİD marka orling li zincir dişli seti alman.
ne farkeder deme çok farkeder.
ayrıca lastık dişlerini ölçtünmü? resimlerden bitik gibi geldi bana
balata durumu nasıl?.
ben anlamıyorum bi ilanı koyan vatandaşlar neden plakayı gizliyor ayrıca? tramer kaydına bakmanın nesi şahsi olabilirki
son olarak ise çanta nın nuansına kapılma sakın.150 200 e kral çanta bulursun çıkma
tavsiyem ise ustaya göstermeden önce 12.000 e bağla eğer usta tamam derse ve ufak tefek eksiklikler bulursa örneğin akünün ömrü yitik gibi 50 100 lira kırmaya çalış.
genel tavsiyem ise bu tip motorlarda albenisinden çok lastik,zinciridişli,akü,tüm balatalar,amartsör keçelerinin ve yan yatma durumu öncelik olsun ,inan çok masfaflı işler bunların hepsi teker teker.tüm bunlar tamamsa
aksesuar ve gösterişine yoğunlaşılarbilir.
yanlışım varsa düzeltilsin
Şu anda 118 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 118 misafir)