Celil abi şu an meşkul çiğ köfte yapıyo atış serbestt :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)Celil abi şu an meşkul çiğ köfte yapıyo atış serbestt :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een:
Daelim S3 Advance 250
İstanbul
A Rh (+)Celil Abi ' nin gözüzden kaçmaz demiştim sana. Şakası bi yana var bu işte bi cenabetlik :D Akşam işten geldiğimizde Kemerburgaz'da sular kesikti saat 23:00 oldu hala tık yok. Var var başına gelcek var senin) :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Suyun gelmesini beklemeden makinayı yıkamacıya götürün bir banyo yaptırıp öyle binin :mrgreen:
Daelim S3 Advance 250
İstanbul
A Rh (+)Yok abi uyumuştur o tavukgillerden olur kendisi duymaz bizi sabahta kalkar erkenden biner motora işe gider. Sonra yok benzinci taktı bana yok köpek saldırdı motora söylenir burada
Bu arada yarın akşam 5 te ortaköyde buluşup 1-2 saat sahil boyu süreceğiz canı sıkılan, benzini fazla gelen filan varsa bekleriz :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Günaydın...
Haftayı yarıladık ama bu hafta bir sakinlik bir durgunluk var sanki forumda.
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Günaydınlar..
Nerde bu Cevdet hanimiş Cevdet.. Cevdeti getirin bana...
"CaRPe DieM"
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydınlar :D
Gençlerin kanı kaynıyor yineTatlı tatlı sürtüşelim:lol:, bahar geliyor, sezon açılıyor, aynı masada oturacağız, aynı yola gideceğiz, vs...
Şu anda 68 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 68 misafir)