Tüm aileye selam olsun:|
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Tüm aileye selam olsun:|
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Gutmornik evribadi!
Büyük buluşmaya 24 gün kaldı. Hazırlıklara başlayalım ufaktan. :mrgreen:
Soru soracağım; basit bir şey olduğu için yeni başlık açmıyorum. Sorum şu;
Şişme yatağımı arka çantadan çıkarırken kenardaki metal L desteğe sürtüp çizilmişti. Şişirince o çizilen yerden delinecek büyük ihtimal. O bölgeye yama falan yapılabilir diye düşünüyorum ama nasıl? Hazır iç lastik yamaları falan vardı, onlar uygulanabilir mi acaba?

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Günaydın kardesım
Şişme yataklar ve botlar ıcın ozel yamalar var kendı yapıskanıyla bırlıkte normalde aldıgın urunun kutularında cıkıyor.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Emrehan biskletcilerde satılan ucuz yamalar iş görür olmadı eskiden bisiklette bizim yaptığım gibi küçük şamyel parçası bul deliğe göre yuvarlak kes yapıtıracağın yüzeyi ve lastiğin deliğini zımpara ile az tozunu al yamaya ve lastiğe bally sür az kurut yapıştır üzerine bir ağırlık koy kuruyunca işlem tamam kolay gelsin![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Herkese keyifli istirahatler. Mesai bitti, bitmeyenler idare etsin
Emrehan tamir edemezsen haber ver, gelirken neopren yApıştırıcısı var getiririm, buluşma yerinde tamir ederiz.
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Gutmornik evribadi!
Cihan günü mü bugün? Özledim keratayı valla. Kaç senedir Ankara'ya gelicem deyip deyip gelmiyo.![]()
![]()
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Günaydın RR Ailesi![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydınlar herkeseeee![]()
Şu anda 43 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 43 misafir)