Ozgur ve ben mtg deyiz. Erken gelmek isteyen buyursun gelsin..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha dragstar
istanbul
A Rh (+)Ozgur ve ben mtg deyiz. Erken gelmek isteyen buyursun gelsin..

Honda Shadow VT750C
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bu aile icin neler soylesem az gercekten her seferinde ayni cumlelero sarf ediyorum ama olsun yine sarf edicem yine sarf edicem hic bi zaman yorulmicam hic bi zaman yilmicam. Bu aile o kadar mukemmel bi aile ki kimsenin gucu yetmez bu aileyi yikmaya, kim ne dusunurse dusunsun kim ne soylerse soylesin siz benim en degerli ailemsiniz allah hic birinizi basimizdan yanimizdan sagimizdan solumuzdan eksik etmesin. Herkesden allah razi olsun bizi buralara getiren herkese minnettarim o kadar mukemmel insanlarsiniz ki size bu cumleler bile az kaliyor. Bugun icin herkese tekrardan tesekkur ederim![]()
Hızlı Gitme Ne Olur; Sanada Biri Vurur!
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Siz 3 şeritli E-5 de dört motor yanyana nasıl gider bilirmisiniz![]()
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Günaydın RR Ailesi
DD-250E
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Günaydın RR ailesi. Bugün hava 20 ile 19 derecelerde bir gün olacak motorla çıkacaklara duyurulur..
CELIL Abi degilimki bileyim...
At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die
Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)
DD 250E-6C
istanbul
A Rh (-)Gunaydin RR ailem love you hepinizi
Ani yasamalari lazim kardesim o buzzz gibi soguk havada gecenin 1 inde E5 bombos iken (ama gercekten bostu) 4 motor 3 seritte teker hizasinda ve kisa mesafeli bi hizlanma ve bi baktim 140murat abi haric tabi emanet mal hesabi (350 daytona)... Ama donduk resmen
ama sizlerle olmak guzeldi. Ama gecenin en iyileri ugur abinin mtg cikis videosu bir digeri ise celil abinin E5 te okadar motora yuksek hizda dans ettirtmesi yilan gibiydik yilan
![]()
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Günaydın millet ben nası uyandım bu saatte ya :?
DD 250E-6C
istanbul
A Rh (-)Hava acti bende motoru cikarmadigimla kaldim :(
Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Günaydın Raptor Riders AilesiDün gece beni 1500 Km' lik izmir gezi organizasyonuna katılmam için uğraş verip o sağukda gecenin 01:30' una kadar yollarda bana eşlik eden ve hiç düşünmeden benim motorumu alabilirsin diyerek 350 Daytonasını veren Zafer Abim, kardeşlerim beni çok duygulandırdınız. İyi ki varsınız ...
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)