Kime çatacağımı bilemedim, hıncımı mikailden çıkardım :mrgreen: bi hediye bile almadın be mikail![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Kime çatacağımı bilemedim, hıncımı mikailden çıkardım :mrgreen: bi hediye bile almadın be mikail![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)cihan sizin oradada hiç yağmur eksik değilki be kardeşim sen en iyiysi motorun yanına birde atv al onlar yüzmeyi biliyor yolda kalmaz :mrgreen:
ayrıca o beğenmediğin istanbulda bu sabah güneş var :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Sen kimden yanasın sayın abim :?:
Bolu çakması Kocaeli kırması bi memleket iştebi yüzü karadenize bi yüzü marmaraya bakıyo, kararsız kalıyo hangisine benzesem diye. Olan bize oluyo.
O savunduğun istanbul, yedi tepe, sen pencerenden gördüğüne bakma :mrgreen:
Bi teker teker gelin yaa zaten canım burnumda :mrgreen: Öğlen izin alcam öğleden sonra motoruma kavuşcam YAĞMUR YAĞMAZSAAAA...![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Sıkıntı makinede değilki sıkıntı bende, yağmurda kullanmayı sevmiyorum :mrgreen: çıkayım yağmurda, sucuk gibi olana kadar aheste aheste, eller cepte dolaşayım, düşüneyim... Buna eyvallah.. Ama yağmurda motor kullanmak tam bir işkence, motorun hazzını alamıyosunki bi kere, sırılsıklam oluyosun, üşüyosun, heryerde yavaşlayıp neredeyse emekleyerek viraj alıyosun, su birikintisinden kaçıyosun içinde çukur var mıdır falan diye.. Bi de oldum olası bi cross makineyi bi de naked makineyi bi türlü sevemedim... :?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)600 veya 750 çokda farklı değil
istanbulun 7 tepeden birinde yağmur yağsa diğerinde hava açıyorda 7 tepeden geçen tüm yağmurlu havalar sizin bölgen geçiyor ne oluyor sizde hep yağmur yağıyor birde yeşili, bol bölge yağmuruda üzerine çekiyor oohhh oohhh suyundanda koy :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Konu CELİL tarafından (09.Kasım.2012 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 118 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 118 misafir)