iyi güzel muhabbet varken bende araya bir soru sıkıştırayım.
noterden satış işlemleri yapıldıktan sonra aynı gün içersinde ruhsat çıkartılıyor mu ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD 250E-9
Denizli
0 Rh (+)iyi güzel muhabbet varken bende araya bir soru sıkıştırayım.
noterden satış işlemleri yapıldıktan sonra aynı gün içersinde ruhsat çıkartılıyor mu ?
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Bak şimdi tam ne olduğunu sordum şöyle dedi:
"Arabayı benzinde de tüpte de çalıştırdığımda; 1000-3000 devir arasında oynuyo, gaz yemiyo, stop ediyo..."
:? :? onca yıllık otomotivciyim böyle şey duymadım. Bu beyindir heralde yav.. [smilie=greencolorz:
"CaRPe DieM"
sattım
istanbul
A Rh (-)Müdürü dışarı çağırdım dedimki Müdürüm; ufak bir kaza oldu ama arabada bir şey yok sadece plakalık kırıldı dedim baktı oda ve bastı fırçayı bana; habunun içinmi kaldırdın koltuğumdan beni Allah iyiliğini versi dedi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
yokbe gitmedim kazadır olur dedim ama, amcası geldi ulen pezevenk sana kaç kere arabayı alıp gitme demedimmi dedi patlattı tokadı :mrgreen::mrgreen::( üzüldüm cocuğa orda
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)cihan ak iki ihtimal var o halde
şimdi dediğim gibi beyin olabilir
ama
eğer devir saati (motor sıcak yada soğukken ) 1000-3000 arasında düzensiz gidiyorsa ve
bir an sonra stop ediyorsa
kesin gaz kelebeği nin hava filtresine bağlanan yeri haricinde bir de motora olan bir bağlantısı var orasının hortumu falan çıkmıştır yada oradan motor hava alıyordur...
Şu anda 40 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 40 misafir)