Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 519 Toplam 7908 Sayfadan BirinciBirinci ... 1941946950951751851952052152956961910191519 ... SonuncuSonuncu
Toplam 79080 adet sonuctan sayfa basi 5,181 ile 5,190 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

DR.ALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ALPASLAN ÖZTAŞ
    Diş doktoru
     RR 250E-9
     BODRUM
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doktorum benim halim çok kötü ya.

Hakikaten çok korkuyorum ben diş hekimlerinden. Bilinçaltıma işlemiş artık, o koltuğa oturduğum an, hele bir de o "vızzzzzz" sesi varsa ortamda bittim ben...

Gözümün önüne gelen sahne;

5-6 yaşlarındayım, annemle "dişçiye" gidiyoruz; İbrahim Amca'ya... Alt dişlerimden biri çekilecek. Bekliyoruz, sıramız geliyor, oturuyorum koltuğa, "fıs fıs" sıkıyor İbrahim Amca ağzıma. Uyuştuktan sonra alyor "kerpeteni" eline, yakalıyor dişi, başlıyor zorlamaya. Diş inatçı ama, çıkmıyor yerinden. O zorladıkça benim canım yanmaya başlıyor; çekiştirmeye devam ediyor İbrahim Amca. O kadar ki, koltuktan havalanıyorum neredeyse. Dayanamayınca sarılıyorum bileğine. Kızıyor; öyle bir asılıyor ki kerpetene, elini de tutup destek aldığım için havalanıyorum. Elinde kerpeten, kerpetenin ucunda dişim, bileğine sarılmış vaziyette havadayım. İbrahim Amca başlıyor silkelemeye beni, elini kurtaracak...
    Nitekim ellerim bileğinden kurtuluyor, iniyorum koltuğa; dişimin bir kısmı kerpetenin ucunda, kökü bende...
    İbrahim Amcanın önlüğünde kan var; annem basıyor feryadı "parçaladın çocuğumu" diye. Üst dudağım patlamış; kan revan...
    İbrahim Amca "kökü kaldı" diye arkamızdan bağırıyor ben annemin kucağında kaçarcasına muayenehaneden çıkarken...

Yazarken bile psikolojim bozuldu yemin ediyorum, ağzımda sağlam diş yok; doktora gidemiyorum hayvan İbrahim'in yüzünden...
    kötü bir anı,kötü bir maniplasyon.......önce hasta psikolojisi sonra biraz sohbet duruma göre sedasyon..bu konularda kendini yetiştirmeyen bir meslektaşıma düşmüşssün..ama inan %80 çok iyidir meslekdaşlarım..

ALPASLAN ÖZTAŞ
    Diş doktoru
     RR 250E-9
     BODRUM
    Beğenmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kötü olmuş be [smilie=greencolorz: Bu da bana kalırsa biraz şans oluyor. Ben diş konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Ağzımda heralde bütün dişlerim çekilmiştir. Ki yarısını kendim çekiyodum. Eğlenceli geliyodu bana.. Arka taraftaki zor olanları da güle oynaya dişçiye gidip çektiriyodum. Hem de dişçi soruyodu "spreyle mi uyuşturayım iğneyle mi" diye.

"Ne spreyi amca yaa çocuk muyuz. Hem sprey ya yeterince uyuşturmazsa? Sen yap iğneni en uyuşturanından amca yaa, elini korkak alıştırma" diyodum. tık diye alıyodu, hadi selametle diyip çıkıyodum :?
    uymlu hasta sınıfı bu arkadaş..her hekimin hayali

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Emrehan resmen uykum acildi gozlerim fal tasi
    Cumleten gunaydin Raptorriders ailesi

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Başka anılarım da var bu konuda, çocukluğumda ne kadar korksam da anne - baba zoruyla diş doktoruna gittim yine de. Onların da izleri var bende, bi ara anlatırım bir hikaye daha. :|

Ama 2005 senesinde askere gitmeden önce annemin "oğlum askerde bir de diş ağrısıyla uğraşma, en azından çürüklerden kurtul" telkinleriyle bir diş doktoruna gittim tekrar. Müthiş bir adamdı; hakikaten... Hakan Abim... Bir sürü dolgu yaptı, kanal tedavisi yaptı, bazı dişlerimi çekti, 2 ay falan gittim geldim. Resmen korkumu yenmiştim sayesinde. Dönüşte kaplamalar bişeyler yapılması planlandı; askere gittim. Döndüğümde yok iş bulmaydı, yok para kazanmaydı falan filan derken; dişler de eksiklere rağmen tüm zamanların en iyi formunda olduğu için biraz; erteledim, önemsemedim. Yılbaşından sonra, bayramdan sonra, tatilden sonra derken yıllar geçti, dişler yine dökülmeye başladı...

Hakan Abimi de 2-3 yıl önce yurtdışında -galiba Hollanda- saçma sapan bir trafik kazasında kaybettik. :(

Geçen gün saydım; 24 adet dişim var, bunların yarısı dolgulu veya çürük...

ALPASLAN ÖZTAŞ
    Diş doktoru
     RR 250E-9
     BODRUM
    Beğenmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emrehan korku filmi olmuş be bende olsam bir daha dişçiye gitmezdim
    tabi alp in eli hafif onu ayrı tutuyorum
    google amcaya dişçi filmini sorun..2 serisi var..tv de onlarca kez yayınlandı..psikopat bir meslekdaşımın icraatları..zaten zor olan bir olayı dahada zor hale getiren bu devlet..o filmi yayınlıyosunuz ama adam sigara içiyor diye sansür koyuyorsunuz..baba filminde marlon brando ve parmağında çiçek sansürü adam mafya babası..komedi:evil::?::?

ALPASLAN ÖZTAŞ
    Diş doktoru
     RR 250E-9
     BODRUM
    Beğenmiş
    0
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başka anılarım da var bu konuda, çocukluğumda ne kadar korksam da anne - baba zoruyla diş doktoruna gittim yine de. Onların da izleri var bende, bi ara anlatırım bir hikaye daha. :|

Ama 2005 senesinde askere gitmeden önce annemin "oğlum askerde bir de diş ağrısıyla uğraşma, en azından çürüklerden kurtul" telkinleriyle bir diş doktoruna gittim tekrar. Müthiş bir adamdı; hakikaten... Hakan Abim... Bir sürü dolgu yaptı, kanal tedavisi yaptı, bazı dişlerimi çekti, 2 ay falan gittim geldim. Resmen korkumu yenmiştim sayesinde. Dönüşte kaplamalar bişeyler yapılması planlandı; askere gittim. Döndüğümde yok iş bulmaydı, yok para kazanmaydı falan filan derken; dişler de eksiklere rağmen tüm zamanların en iyi formunda olduğu için biraz; erteledim, önemsemedim. Yılbaşından sonra, bayramdan sonra, tatilden sonra derken yıllar geçti, dişler yine dökülmeye başladı...

Hakan Abimi de 2-3 yıl önce yurtdışında -galiba Hollanda- saçma sapan bir trafik kazasında kaybettik. :(

Geçen gün saydım; 24 adet dişim var, bunların yarısı dolgulu veya çürük...
    bekleriz...zevkle

ekinoks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat turan
    sigorta
     yok
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı DR.ALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bekleriz...zevkle
    hakan özdündar dan bahsediyorsan gerçekten tanınması gereken bir insandı

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,817
    Beğenilmiş
    7,005
    Alıntı DR.ALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bekleriz...zevkle
    hakikaten emrehanı ancak sen korkularından arındırabilirsin bence
    emrehan sen bodruma bir sağlık turizimi olayına gir bence

ekinoks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat turan
    sigorta
     yok
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış alıntı olmuş

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet Murat. Hakikaten çok güzel bi adamdı... Allah rahmet eylesin.

Sayfa 519 Toplam 7908 Sayfadan BirinciBirinci ... 1941946950951751851952052152956961910191519 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 348 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 348 misafir)

Bu Konu için Etiketler