İzmirin bu huyunu seviyorum ya :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
2005 Honda CBF 600
Eskişehir
A Rh (+)İzmirin bu huyunu seviyorum ya :D
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Regal raptor ailemin güzel insanlarına günaydınlar olsun inş. :mrgreen:
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)nasıl anlatsam nerden başlasam BODRUM BODRUM:mrgreen:..günaydınlar gençlik.
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Abi geçen hafta sonu işlerimin yoğunluğundan dolayı motorla boş alanda çalışamadım ve hiç binemedim :( Dün uyuya kaldığım için işe geç kaldım ve 40 TL taksiye vermemek için atladım motora :mrgreen:
İlk defa dün bindim yani anlayacağın ama ne kadar çömezce bindiğimi anlatamam. Regalde böyle olmamıştım hiç, alet hemen 100 oluyor 60' la falan gitmeye çalıştım genelde. Fren olayım çok kötü, ona alışınca iyi olacak inşallah. Hemen zınk diye duruyor alet, abs devreye giriyor acemice fren yaptığım için. Bir ara eski düldülümün gözünü seveyim dedim dünBu arada 40 km. falan kullandım. İnş. hafta sonu boş bir alanda çalışıp hakim olacağım alete
Senin nasıl gidiyor? Alışabildin mi yeni canavara? Ya da geçiş yapınca zorlandın mı diye sorayım. Sen cruiser' a devam ettiğin için muhtemelen benim kadar zorlanmamışsındırİnan ben dün çok kötü durumdaydım
Bu arada çocuksu heyacanım devam ediyor, sanki ilk defa motora biniyorum gibi bir şey![]()
Konu Emre tarafından (27.Mart.2013 Saat 12:20 ) değiştirilmiştir.
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Emre bahane olmuş, motora alışmışsındır. BMW'nin sürüş karakteri de biraz farklı değil mi, sinyalleri filan sağ ve solda ayrı iki switch mesela.. Ama inanıyorum, tip olarak üzerine çok yakışmışsındır, Allah tekrardan güle güle kullanmayı nasip etsin.
Ben makineyi ilk aldığımda biraz zorlanacağımı sanıyordum, ağır-büyük makine.. Fakat dengesi beni şaşırttı, sıkıntı yaşamadım. Bir tek yoğun trafikte aralardan kaçarken zorlanıyorum. Ama dediğin gibi süratlendiğini anlamıyorsun, makine çabuk toparlıyor..![]()
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Cihan sesin çıkmıyor :mrgreen: Çamurun yan etkisi herhalde :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Evet abi sinyaller falan zorlaştırmaya çalışmış dangalaklar :mrgreen: Alışılmayacak şeyler değil ama neden standartı bozarsın oda ayrı bir konu. Sanırım ben farklıyım demek için yapmışlar ama bence yanlış yapmışlar. Hatta yeni çıkardıkları bir modelde değiştirmişler bu olayı galiba standarta dönüyorlar
Tekrardan teşekkür ederim arkadaşlar. İlk fırsatta binmeyi öğrendikten sonra resimlerinide paylaşacağım inşallah![]()
Şu anda 335 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 335 misafir)