Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 609 Toplam 7895 Sayfadan BirinciBirinci ... 10950955959960760860961061161965970911091609 ... SonuncuSonuncu
Toplam 78947 adet sonuctan sayfa basi 6,081 ile 6,090 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Bekaroglu
    Teknik Eleman
     2005 Honda CBF 600
     Eskişehir
    Beğenmiş
    12
    Beğenilmiş
    16
    İzmirin bu huyunu seviyorum ya :D

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı marlox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın Emrehan Ankarada havalar nasıl??? hangi festivallere geleceksiniz???
    Ankara hala bulutlu ve soğuk kardeş. [smilie=greencolorz:
    Henüz grup olarak toplanıp sezonu açmadığımız için festivaller için de bir şey diyemiyorum. :|

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Regal raptor ailemin güzel insanlarına günaydınlar olsun inş. :mrgreen:

DR.ALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ALPASLAN ÖZTAŞ
    Diş doktoru
     RR 250E-9
     BODRUM
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    nasıl anlatsam nerden başlasam BODRUM BODRUM:mrgreen:..günaydınlar gençlik.

Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salih Özler
    Serbest
     Harley Davidson XL883L Superlow
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Regal raptor ailemin güzel insanlarına günaydınlar olsun inş. :mrgreen:
    Günaydınlar..
    Emre BMW ile aranız nasıl?? :|

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydınlar..
    Emre BMW ile aranız nasıl?? :|
    Abi geçen hafta sonu işlerimin yoğunluğundan dolayı motorla boş alanda çalışamadım ve hiç binemedim :( Dün uyuya kaldığım için işe geç kaldım ve 40 TL taksiye vermemek için atladım motora :mrgreen:

İlk defa dün bindim yani anlayacağın ama ne kadar çömezce bindiğimi anlatamam. Regalde böyle olmamıştım hiç, alet hemen 100 oluyor 60' la falan gitmeye çalıştım genelde. Fren olayım çok kötü, ona alışınca iyi olacak inşallah. Hemen zınk diye duruyor alet, abs devreye giriyor acemice fren yaptığım için. Bir ara eski düldülümün gözünü seveyim dedim dün Bu arada 40 km. falan kullandım. İnş. hafta sonu boş bir alanda çalışıp hakim olacağım alete

Senin nasıl gidiyor? Alışabildin mi yeni canavara? Ya da geçiş yapınca zorlandın mı diye sorayım. Sen cruiser' a devam ettiğin için muhtemelen benim kadar zorlanmamışsındır İnan ben dün çok kötü durumdaydım

Bu arada çocuksu heyacanım devam ediyor, sanki ilk defa motora biniyorum gibi bir şey
    Konu Emre tarafından (27.Mart.2013 Saat 12:20 ) değiştirilmiştir.

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Günaydın Raptorriders!

Abi geçen hafta sonu işlerimin yoğunluğundan dolayı motorla boş alanda çalışamadım ve hiç binemedim :( Dün uyuya kaldığım için işe geç kaldım ve 40 TL taksiye vermemek için atladım motora :mrgreen:

İlk defa dün bindim yani anlayacağın ama ne kadar çömezce bindiğimi anlatamam. Regalde böyle olmamıştım hiç, alet hemen 100 oluyor 60' la falan gitmeye çalıştım genelde. Fren olayım çok kötü, ona alışınca iyi olacak inşallah. Hemen zınk diye duruyor alet, abs devreye giriyor acemice fren yaptığım için. Bir ara eski düldülümün gözünü seveyim dedim dün Bu arada 40 km. falan kullandım. İnş. hafta sonu boş bir alanda çalışıp hakim olacağım alete

Senin nasıl gidiyor? Alışabildin mi yeni canavara? Ya da geçiş yapınca zorlandın mı diye sorayım. Sen cruiser' a devam ettiğin için muhtemelen benim kadar zorlanmamışsındır İnan ben dün çok kötü durumdaydım

Bu arada çocuksu heyacanım devam ediyor, sanki ilk defa motora biniyorum gibi bir şey
    Çok güzel heyecanlar bunlar :|

Salih Özler
    Serbest
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    20

Emre bahane olmuş, motora alışmışsındır. BMW'nin sürüş karakteri de biraz farklı değil mi, sinyalleri filan sağ ve solda ayrı iki switch mesela.. Ama inanıyorum, tip olarak üzerine çok yakışmışsındır, Allah tekrardan güle güle kullanmayı nasip etsin.
    Ben makineyi ilk aldığımda biraz zorlanacağımı sanıyordum, ağır-büyük makine.. Fakat dengesi beni şaşırttı, sıkıntı yaşamadım. Bir tek yoğun trafikte aralardan kaçarken zorlanıyorum. Ama dediğin gibi süratlendiğini anlamıyorsun, makine çabuk toparlıyor..

Salih Özler
    Serbest
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    20
    Cihan sesin çıkmıyor :mrgreen: Çamurun yan etkisi herhalde :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre bahane olmuş, motora alışmışsındır. BMW'nin sürüş karakteri de biraz farklı değil mi, sinyalleri filan sağ ve solda ayrı iki switch mesela.. Ama inanıyorum, tip olarak üzerine çok yakışmışsındır, Allah tekrardan güle güle kullanmayı nasip etsin.
    Ben makineyi ilk aldığımda biraz zorlanacağımı sanıyordum, ağır-büyük makine.. Fakat dengesi beni şaşırttı, sıkıntı yaşamadım. Bir tek yoğun trafikte aralardan kaçarken zorlanıyorum. Ama dediğin gibi süratlendiğini anlamıyorsun, makine çabuk toparlıyor..
    Evet abi sinyaller falan zorlaştırmaya çalışmış dangalaklar :mrgreen: Alışılmayacak şeyler değil ama neden standartı bozarsın oda ayrı bir konu. Sanırım ben farklıyım demek için yapmışlar ama bence yanlış yapmışlar. Hatta yeni çıkardıkları bir modelde değiştirmişler bu olayı galiba standarta dönüyorlar

Tekrardan teşekkür ederim arkadaşlar. İlk fırsatta binmeyi öğrendikten sonra resimlerinide paylaşacağım inşallah

Sayfa 609 Toplam 7895 Sayfadan BirinciBirinci ... 10950955959960760860961061161965970911091609 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 489 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 489 misafir)

Bu Konu için Etiketler