vay salih abim ve emre gelmiş nasılsınız bakalım ???
ya şu toplu buluşma olayını bi gündeme getirelim artık kimseden ses çıkmıyor kimse istemiyor galiba...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)engin nin toplu buluşma olayı dediği herkesin tüm şehirlerin ulaşabileceği orta bir şehirde buluşup kamp yapma konusudur ama daha erken yazın yapılabilecek bir toplantı o![]()
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Bu kamp'lı organizasyon için de biz Cihan'la konuşuyorduk Bursa'da güzel bi yer var. Göl kenarı , sonra bizim tayfa da kendi içimizde festival gibi yapalım dediler. Müzikli şiirli :mrgreen:
Eğer herkese uyarsa Bursa dağyenice veya doğancı şelalesinde kamp ayarlarız. Kanogezisi de bizden hediye
Dağyenice Köyü göleti
DOĞANCI ŞELALESİ (suyun döküldüğü yer 2 mt. derinlikte havuzdur)
![]()
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)evet a2 ehliyet sınavından da 100 alarak ehliyet almaya hak kazanmışım :S :D
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
Şu anda 28 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 28 misafir)